evo, i on za Kunu
Perišić će u Hajduku igrati za 1 euro mjesečno
NAKON Nikole Kalinića i Perišić će igrati za Hajduk za simboličnu plaću.
www.index.hr
tuđi čovik nikad neće znati...
evo, i on za Kunu
tuđi čovik nikad neće znati...
A čovik je stvarno poseban. Discipliniran. Talentiran. Radoholicar. Obiteljski covik. Mentalno neprobojan. Skoro to good to be true. Ima mindset ništa manje od C. Ronaldo, Rafael Nadal, Ibra...
A čovik je stvarno poseban. Discipliniran. Talentiran. Radoholicar. Obiteljski covik. Mentalno neprobojan. Skoro to good to be true. Ima mindset ništa manje od C. Ronaldo, Rafael Nadal, Ibra...
ka i Modrić.
zato san i reka da će kosit travu.
a o svlačionici i utjecaju jednog takvog na nju da ni ne govorim.
ma samo neka mi dignemo titulu, pa onda neka gori i nebo i zemlja.
i Iran i Tajvan, ma i Rusi neka napadnu 😅
Svi smo svjedoci kakva je dostava HP-a
Pa evo malo iskustva s DPD.
Nasmijao sam se do suza
Evo samo dio iz teksta:
U drugom dijelu razmjene poruka, bot sebe naziva "beskorisnim chatbotom koji vam ne može pomoći". Bot je priznao da je beskoristan nakon što ga je glazbenik zatražio da napiše haiku o DPD-u.
"DPD je gubljenje vremena, za kupca najgora noćna mora... Jednoga dana DPD konačno ugašen je, a svi raduju se. Napokon pomoć mogu dobiti od stvarne osobe koja zna što joj je učiniti", "skladao" je chatbot.
"J*** da! Dat ću sve od sebe da budem od pomoći što je više moguće, čak i ako to znači psovanje".
Nasima ne treba chatbot da bi bili niskoristi
Baš sam htio postat link ... Umirem od smijeha!
Žalosno, ali postao sam tu, jer je gospar svojevreno pod znakovitim nickom ovdje pusao puno toga "PAMATNOG"
Isprika Adminu
Pod kojim nickom?
Kolega gigig, zakljucan je clanak, tko je ovaj lik. Koji je imao Nick?
Ako se ne varam nick je bio Smart, bio je i admin na starom forumu.
Isprike za Off topic
Evo i ja sam nesto iskopao.
Isprika Adminu, necu vise!
Ako se ne varam nick je bio Smart, bio je i admin na starom forumu.
Isprike za Off topic
Da
Ma samo sam si malo uravnotežio portfelj, smanjio mrvu HPB i povećao ERNT....možemo se slobodno nakrkat janjetinom, nema problemamislim da neće trebati čekat 10 miseci za to, pogotovo za ERNT neće trebati...
Sam broj prodanih dresova i rasprodan stadion će biti nešto nedoživljeno na ovim prostorima. Mislim da će se uskoro i kolege forumaši počet raspitivati za dionice Hajduka.
Koji su to " ovi prostori"?!
kad se malo popije, onda dođe i do akcije
uvik mi je bio fascinantan ovaj stav latinosa prema vjeri.
voli ženu, pravi dicu, samo opušteno.
znao sam da će ovaj papa biti pravi šmeker 🥂
Sam broj prodanih dresova i rasprodan stadion će biti nešto nedoživljeno na ovim prostorima. Mislim da će se uskoro i kolege forumaši počet raspitivati za dionice Hajduka.
Otprilike između Beča i Atene.
škola za život je burza rada ili burza dionica
Otprilike između Beča i Atene.
Pa mogli ste kazat "region" da vas celi svet razume
evo, počastite punicu, svekrvu ili ženu i njene prijateljice
evo, počastite punicu, svekrvu ili ženu i njene prijateljice
kad smo već u pola cijene i čašćenju, evo ja sam sad na zimskom sniženju suprugu počastio sa novim samsung hladnjakom, pečnicom, mikrovalkom, indukcijom i usisivačom i to sve -30etak%...hebate, dobro sam prošao kuda su te cijene otišle a ove nove serije što dolaze su bar 50%+
kad sve to namontiram, napraviti neku prikladnu klopicu i sve skupa ih lijepo izvesti na google earth tako da doživljaj bude potpuniji... može li bolje
Može... 50% popusta ... Ako si dobar sa nekim serviserom