evo, i on za Kunu
Perišić će u Hajduku igrati za 1 euro mjesečno
NAKON Nikole Kalinića i Perišić će igrati za Hajduk za simboličnu plaću.
www.index.hr
tuđi čovik nikad neće znati...
evo, i on za Kunu
tuđi čovik nikad neće znati...
A čovik je stvarno poseban. Discipliniran. Talentiran. Radoholicar. Obiteljski covik. Mentalno neprobojan. Skoro to good to be true. Ima mindset ništa manje od C. Ronaldo, Rafael Nadal, Ibra...
A čovik je stvarno poseban. Discipliniran. Talentiran. Radoholicar. Obiteljski covik. Mentalno neprobojan. Skoro to good to be true. Ima mindset ništa manje od C. Ronaldo, Rafael Nadal, Ibra...
ka i Modrić.
zato san i reka da će kosit travu.
a o svlačionici i utjecaju jednog takvog na nju da ni ne govorim.
ma samo neka mi dignemo titulu, pa onda neka gori i nebo i zemlja.
i Iran i Tajvan, ma i Rusi neka napadnu 😅
Svi smo svjedoci kakva je dostava HP-a
Pa evo malo iskustva s DPD.
Nasmijao sam se do suza
Evo samo dio iz teksta:
U drugom dijelu razmjene poruka, bot sebe naziva "beskorisnim chatbotom koji vam ne može pomoći". Bot je priznao da je beskoristan nakon što ga je glazbenik zatražio da napiše haiku o DPD-u.
"DPD je gubljenje vremena, za kupca najgora noćna mora... Jednoga dana DPD konačno ugašen je, a svi raduju se. Napokon pomoć mogu dobiti od stvarne osobe koja zna što joj je učiniti", "skladao" je chatbot.
"J*** da! Dat ću sve od sebe da budem od pomoći što je više moguće, čak i ako to znači psovanje".
Nasima ne treba chatbot da bi bili niskoristi ![]()
Baš sam htio postat link ... Umirem od smijeha!
Žalosno, ali postao sam tu, jer je gospar svojevreno pod znakovitim nickom ovdje pusao puno toga "PAMATNOG"
Isprika Adminu ![]()
![]()
Pod kojim nickom?
Kolega gigig, zakljucan je clanak, tko je ovaj lik. Koji je imao Nick?
Ako se ne varam nick je bio Smart, bio je i admin na starom forumu.
Isprike za Off topic
Evo i ja sam nesto iskopao.
Isprika Adminu, necu vise!
Ako se ne varam nick je bio Smart, bio je i admin na starom forumu.
Isprike za Off topic
Da
Ma samo sam si malo uravnotežio portfelj, smanjio mrvu HPB i povećao ERNT....možemo se slobodno nakrkat janjetinom, nema problema
mislim da neće trebati čekat 10 miseci za to, pogotovo za ERNT neće trebati...
Sam broj prodanih dresova i rasprodan stadion će biti nešto nedoživljeno na ovim prostorima. Mislim da će se uskoro i kolege forumaši počet raspitivati za dionice Hajduka.
Koji su to " ovi prostori"?!
kad se malo popije, onda dođe i do akcije ![]()
uvik mi je bio fascinantan ovaj stav latinosa prema vjeri.
voli ženu, pravi dicu, samo opušteno.
znao sam da će ovaj papa biti pravi šmeker 🥂
Sam broj prodanih dresova i rasprodan stadion će biti nešto nedoživljeno na ovim prostorima. Mislim da će se uskoro i kolege forumaši počet raspitivati za dionice Hajduka.
Otprilike između Beča i Atene. ![]()
škola za život je burza rada ili burza dionica ![]()
Otprilike između Beča i Atene.
Pa mogli ste kazat "region" da vas celi svet razume
evo, počastite punicu, svekrvu ili ženu i njene prijateljice ![]()
evo, počastite punicu, svekrvu ili ženu i njene prijateljice
kad smo već u pola cijene i čašćenju, evo ja sam sad na zimskom sniženju suprugu počastio sa novim samsung hladnjakom, pečnicom, mikrovalkom, indukcijom i usisivačom i to sve -30etak%...hebate, dobro sam prošao kuda su te cijene otišle a ove nove serije što dolaze su bar 50%+
kad sve to namontiram, napraviti neku prikladnu klopicu i sve skupa ih lijepo izvesti na google earth tako da doživljaj bude potpuniji... može li bolje![]()
Može... 50% popusta
... Ako si dobar sa nekim serviserom