https://www.index.hr/mobile/mame/cl…ica_najnovije_m
I kaj rec na ovo ?
A kaj s djecom koja se boje zamotanih koji hodaju po cesti ko aveti ?
kompromisno rješenje je da na bor obuku hidžab
I kaj rec na ovo ?
kompromisno rješenje je da na bor obuku hidžab
I kaj rec na ovo ?
"Dječji vrtić nije prošireni dnevni boravak za roditelje, već obrazovna ustanova"
ne znam kuda ovo izokretanje stvari naopako vodi, umjesto da djeci približe sve velike svjetske kulturne tradicije upravo obilježavanjem istih, oni djecu zakidaju redukcijom obilježavanja tradicija domicilne i starosjedalačke kulture/religije i to da se tamo nekoj doseljenoj manjini ne bi povrijedili osječaji...pa to mogu samo sociopatski kreteni ili podli interesi...
i ti roditelji koji djecu šalju u taj vrtić da im ih ti i takvi odgajaju, ne znam gdje im je mozak
Isteka mi je rok trajanja blagoslova objekta za život evo pop
boga mi ovi se ne šale. ako je ovome vjerovati pogodiše američki vojni brod. ulozi se povećavaju...
ovo je izgleda bio torpedo ili je raketa uništena u neposrednoj blizini broda...ako je to fakat bio US brod, odmazda će biti brutalna.
da su ih se bojali ne bi na njih ni pucali. najefikasnija vojska je kad uspije zavesti reda običnom prijetnjom i demostracijom sile. a kad dođe do obračuna onda batina dva kraja ima. u zadnjih mj. dana su konstantni napadi na usa baze i brodove. ovo je baš eksplicitan snimak. u ovoj predstavi se mora doći do dramaturškog zapleta koji će rezultirati izgovorom za pakovanjem kofera i odlaskom kući. bolje kofer nego sanduk. jenkiji su daleko od kuće, niko ih tu više niti voli niti treba. puno im je sigurnije u meksičkom zaljevu. na kraju krajeva sve to košta a dolarosa baš i nema za bacanje.
*verdi, problem je što sva ova njasra nisu "vojska" to je običan teroristički kaos a protiv toga se teško boriti konvencionalnim načinom i sredstvima.
ja stvarno ne bi ulazio u vojnu doktrinu koju bi trebali primjenjivati npr. sirijci ili iračani protiv amera koji im kradu naftu. terorizam je sr.nje neviđeno ali ni krađa nafte nije nešto što bi trebali opravdavati. svako svojoj kući i mir sveti.
posalji taj post (svak svojoj kuci) na Putinovu adresu.
nisam ti razumio upadicu. može li to malo detaljnije?
nisam ti razumio upadicu. može li to malo detaljnije?
Pa da se svaka vojska povuce iz tuđe zemlje ako nije tamo u sklopu neke misije ocuvanja mira je valjda mislio
koliko ja poznajem situaciju jedini strani vojnici u evropi i to u svojstvu okupacionih snaga su amerikanci. na njihovim objektima u njemačkoj jasno piše okupacione snage. možda ima još netko. slobodno me nadopunite.
vidim bas si strucnjak kad tako pises. u srzi si sitacije
valjda njemacka smije u svoje dvoriste pustit koga hoce. to sto je to u tvojoj glavi okupacija samo govori koliko je ta glava puna.
a rusiju nitko nije zvao u ukrajinu. i to se zove okupacija.
a posto vam nista nije jasno evo LINK pa se educirajte da ne morate naknadno opet trazit pojasnjenja necega sto je svakome jasno.
PS. Trump prijeti povlacenjem "okupacijskih" NATO snaga iz njemacke ...
bogati, ako nam otmu Nepalce, ko će izgurat sezonu 😅
Meni se čini da Nacisti 45 nisu zvali Montgomerya ili Dwighta Eisenhowera...
neki(alanfordovac) bi nam sad mogli rec da ih to putin salje na godisnji odmor u ukrajinu a ne da okupiraju ukrajinu...
Meni se čini da Nacisti 45 nisu zvali Montgomerya ili Dwighta Eisenhowera...
men se pak cini da su molili boga da im oni stignu prije staljina.
mislis da ukrajinci sad mole boga da ih rusi "oslobode" i da ne bi zeljeli da ih amerikanci "okupiraju" ?
ovi huti baš nemaju nikakvog razumijevanja za te američke oslobodilačke akcije. razarač Carney se našao u krivo vrijeme na krivom mjestu. potop brodova započet sa krstaricom moskva završit će sa nekim nosačem aviona na dnu mora.
Ako nesto pocne potapanjem moskve mora zavrsit zaranjanjem kuznjetkova nisam smio napisat kijeva da se nebi poceo nasladjivat.
Reklama ratne monarice rusije: Nasi brodovi nikad nisu potonuli. Za sve ima vremena
Reklama za ruske zrakoplove : I pad je LET
ovi huti baš nemaju nikakvog razumijevanja za te američke oslobodilačke akcije. razarač Carney se našao u krivo vrijeme na krivom mjestu. potop brodova započet sa krstaricom moskva završit će sa nekim nosačem aviona na dnu mora.
S ove dvi opiturane fleke izvleda ko da je pogođen kad ono bočni ispuh