Toliko si bio intuitivan oko Lenca da si ga prodao eonima prerano i kasnije nisi htio kupiti nego si se bavio upravo ovakvim klaunskim dionicama poput ARNT, oko čijeg poslovanja si se također iskazao izuzetno intuitivnim. Jesi napokon implicitno priznao da si Marin?
Pa naravno da me ljuti kad tako bezočno lažeš i praviš forumaše budalama, barem one koji ti to dozvoljavaju. Ja ti to sigurno neću dozvoliti. Bio bi grijeh ne suprotstaviti se tipu poput tebe. Tipu koji kaže da čemu bi hrvatska država osiguravala stambeni prostor ljudima koji su na Banovini ostali bez svega, da postoje ugovori o osiguranju imovine pa se to tako rješava? Čovjek poput Matka, uz sav kapital koji ima, nikad ne bi rekao tako nešto. Pokazao si ti još pred godinu dana tko si. "Već kleče..", patka reče..
Da toliko ne valjam i da sam toliko loš, ne bi se bavio sa mnom, već bi bio indiferentan na moje upise. Ti si se na mene naoštrio povezao sa Ukrajinom i Rusijom, to nema blage veze sa dionicama. To su neke ženske osobine sujete i tašine, kod tebe.
Jbg ja imam hrabrosti kazati nakon pola godine, bio sam u krivu sa ARNT(trebao prodati ranije), kod tebe se ne zna ništa, ni što si kupio ni po kojim cijenama.
Ko da si u vezi vanjske politike bio u pravu...To si koristio da mene vrijeđaš "ovde". Kaj bi ti? Da se ja tebi ispričavam, Marine?
Pričaš tu o školama i obrazovanju ko da te itko vuče za jezik. A sve laži sipaš od lani, ali i ranije. Laž na laž. Dokazao si da govoriš istinu? Kad si imao 30% plusa na ARNT? Tolko ja na Lencu i SPANu nisam imao, da bi ti imao na ARNT.. Najobičniji si prodavatelj zmijskog ulja..