u dosadašnjoj ljudskoj povjesti rat je normalno stanje dok je mir samo iznimka između dva rata. mislim da je ovo bismarkova izjava i da ju je on ljepše sročio.
bog se bori na strani onoga koji ima jaču artiljeriju. napoleon bonaparte.
u dosadašnjoj ljudskoj povjesti rat je normalno stanje dok je mir samo iznimka između dva rata. mislim da je ovo bismarkova izjava i da ju je on ljepše sročio.
A kompetencije HR birokrata ?
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…latiti-15381129
A kompetencije HR birokrata ?
sjetimo se samo mutti Merkel, koja je s gnušanjem odbijala ikakvo proširenje, nego još i prijetila sa B2 za useljavanje u Njemačku, u jeku tadašnje financijske krize.
nakon toga je i nuklearke pozatvarala.
naravno, Francuzi su za to vrijeme "svirali frulu" i uopće se nisu bavili Afrikom, iako je to, većinom, bila njihova bivša kolonija, a odakle je najviše migranata i stizalo.
tek poslije je došla ova invazija Arapa, jer se s Turcima nije na vrijeme ispregovaralo članstvo u zamjenu za migrantsku selekciju.
sada su prvi pred raspadom, a drugi dobili nogom u dupe iz Afrike, pa im je Ukrajina daj šta daš.
nema tu kompetencija, već borbe za goli život, kad se na vrijeme na ništa nije mislilo 🤷
ja sam načuo jednu teoriju koja je i meni samom nevjerojatna ali kako živimo u čudnim vremenima svašta je moguće. naime među migrantima iz pakistana ima puno pripadnika njihove vojske koji će u budućnosti biti američka pješadija na evropskom tlu. sad za koga rade afganistanci, marokanci, alžirci i td. bumo vidli.
Naslov topica je baš pravi...birtija...uzdravlje i živjeli
Sve mi to znamo, samo ponekad zaboravimo, pa se nije lose tu i tamo podsjetiti se necega
Da je taj napoleon bil ovdje kada je nase decke napdala ta jna pa da mu metnem malo panj na glavu da posluzi kao sank
Evo malo da se pofalim sa gardnjom kamina, da ne bi ispalo da mi kapitalisti ne radimo fizički...
Po fazama radova:
P.S datumi na slikama su krivi.
Šamonti matuni iz dvi stare termoakomulacione peći.
na ovakav zidani kamin bi trebalo porez na nekretninu opalit
na ovakav zidani kamin bi trebalo porez na nekretninu opalit
Zašto??? Ima mali Co2 otisak...šamot recikliran iz starih peći, žalo reciklirano ( ono što je država ostavila pobacano nakon polaganja kanalizacije), armatura reciklirana od starih šipki koje su služile za potakljit pome, bloketa bilo starih, kašjuni napravljeni od starih stranica ormara..samo vilice za armaturu i cement kupljeni...brat bratu trošak 1000kn, a vridi već u ovom stadiju 40000 kn.
onda porez na 39 tisuca kuna dobiti!
Sigurno tu nedostaje koja dozvola/potpis/ suglasnost za ovo ziđanje...
onda porez na 39 tisuca kuna dobiti!
misliš nerealiziranu dobit, da budemo točniji
i pečat 🤟
Šamonti matuni iz dvi stare termoakomulacione peći.
jedino vam mon reć ča sam čul...neki je bil na stručnom predavanju oko gradnje takvih pogona.. navodno je šamot otrovan na visokim temperaturama.. preporučadu neki drugi materijal..
Neću moći spavati radi toga Iako radi se o pomoćnom objektu, tako da...
a od čega se to pravi šamot da je navodno otrovan? jedino litij nije štetan na ovoj planeti a sve ostalo je otišlo u mp3.
a od čega se to pravi šamot da je navodno otrovan? jedino litij nije štetan na ovoj planeti a sve ostalo je otišlo u mp3.
nisam došal do tog odgovora ali navodno na visokim temperaturama pušta otrov.. nije info od nekog neozbiljnog
a od čega se to pravi šamot da je navodno otrovan?
Kemijski sastav šamotnih opeka je od 50 do 60% SiO2, od 23 do 34% Al2O3 i od 6 do 27% ostalih sastojaka koji imaju manje ili više Fe2O3, CaO, MgO, K2O, Na2O i TiO2. Izrađuju se od manje ili više čistog kaolina (Al2O3 x 2 SiO2 x 2 H2O) i pečene gline.