traži zgradu burze
Medvjed luta sarajevskim ulicama
SARAJEVO - Interventni tim Lovačkog društva Sarajevo jutros pokušava ukrotiti medvjeda koji šeta ulicama nekoliko naselja na području Starog Grada u Sarajevu,…
seebiz.eu
traži zgradu burze
Samo da ne zaluta naš lički međed u Zagreb pa da vidis belaje...
Ima da se uzdrma i čuveni Volstit!🤣
ovo kako rade me podsjeca na nas , ali vidi vraga ,nas ne diraju , kao kod nas nema korupcije ! Ipak mislim da je u pitanju ideologija ,buduci mađarska nije na lijevo-zelenoj crti
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet…diti-eu-1291802
ovo kako me rade podsjeca na nas , ali vidi vraga ,nas ne diraju , kao kod nas nema korupcije ! Ipak mislim da je u pitanju ideologija ,budući mađarska nije na lijevo-zelenoj crti
Ne radi se tu o zeleno lijevoj crti, nego o uništavanju mađarskih državnih institucija, čime se urušava demokratski i pravni sustav jedne članice EU, krivac je predsjednik Orbana čiji bi prvi zadatak trebao biti očuvanje institucija države i pravnog poretka.
ne kužim, kako nije kažnjen
Čini se zastara...inače, dobar mi je komentar ispod članka
Pa nećete valjda Bloomovog tatu kazniti ?
pročitao sam ja to o zastari.....samo opet meni djeluje kažnjen
pročitao sam ja to o zastari.....samo opet meni djeluje kažnjen
Ovisi kako se uzme...što je jednome kazna, drugom je nagrada i obrnuto..ne čini mi se da im ide loše..ona pjeva po svadbama, on doma čuva dijete i svaki mjesec svi zajedno otputuju na neku egzotičnu destinaciju...slično kao Jakov i Kolinda...a možda se i Maja jednom kandidira za Precjednicu, tko zna
"Izvršno tijelo EU-a je također zaključilo da će potpora olakšati razvoj gospodarske aktivnosti i imati „poticajni učinak” budući da korisnik ne bi ulagao u projekt bez javne potpore."
Imam i ja dosta takvih projekata gdje ne bi ulagao bez javne potpore ... možda može koji miliončić?
za rimca bih i porez na nekretnine placao
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…otaksi-20230525
"Izvršno tijelo EU-a je također zaključilo da će potpora olakšati razvoj gospodarske aktivnosti i imati „poticajni učinak” budući da korisnik ne bi ulagao u projekt bez javne potpore."
Imam i ja dosta takvih projekata gdje ne bi ulagao bez javne potpore ... možda može koji miliončić?
kad Mate pokupi milijunčiće pa dovede par Livnjaka s mercedesima, da za crkavicu taksiraju cijeli dan i eto ti robotaxi
kad Mate pokupi milijunčiće pa dovede par Livnjaka s mercedesima, da za crkavicu taksiraju cijeli dan i eto ti robotaxi
kako je netko izjavio da će Nepalce obuć u aluminijsku foliju i voila
Vidim, svi ste prepuni vjere u projekt.
Što je ono Mate izjavio kad su ga popljuvali kod najave robotaxi-ja?
Koja je poanta ovog nakaradnog sustava glasovanja, gdje ekipa iz sela, grada udaljenog parsto km od drugog odlučuje i bira osobu koja bi kao trebala vodit državu i odlučivati o bitnim stvarima onog drugog grada, sela?
poanta je da hdz ostane na vlasti
podrska
Da, zato su PG zupaniju razbili na komicna povezivanja da to nisu istine.
Bas nemos vjerovati kakve politicare imamo, bolesno
Nevjerojatno je da ljudi koji stanuju manje od 5 km od centra Rijeke, glasaju zajedno sa Sišćanima i Posedarcima! Kao da su u predgrađu Siska ili Zadra!
ZNA SE kuhinja!
Nevjerojatno je da ljudi koji stanuju manje od 5 km od centra Rijeke, glasaju zajedno sa Sišćanima i Posedarcima! Kao da su u predgrađu Siska ili Zadra!
ZNA SE kuhinja!
Karakter vlasti u Hrvatskoj i Srbiji potpuno je jednak, jedino što smo mi pod kontrolom Zapadnjačkih institucija i to nam je jedina prednost
Pa neznam jedina logika je da se glasa po zupanijama i ovisno o velicini zupanije toliko zastupnika imas u saboru. Nemoze osoba iz 400 km udaljenog mjesta zastupati drugu osobu a da ne pozna taj kraj i mjesto????
A i te zupanije su cirkus, bar pola bi trebalo povezati da se to ojaca i smislenije razvija. Jedino ako im je to i cilj da se sporije i slabije razvijamo da nas drugi preuzmu za kikiriki 🤔
Jer kad pogledas pred 100 godina pavelic i CO je dalmaciju, otoke i istru dao talijanima…
ovi politicari unatrag 30+ godina svi redom nisu zasad fizicki dali zemlju, ali su dali ono sto je isto vrijedno, mozda i vrijednije jer ti stvara bogatstvo kojim dalje kupujes, i razvijas se. A to su sve strateske firme, telekomunikacije njemcima i austrijancima, banke talijanima, autoput u istri francuzima, inu mađarima, plivu amerima… pa dalje redom.
Iako kakav narod takva vlast, da je narod inteligentniji nebi ni oni mogli izvodit cirkus sa saku €€€€, ovako kad je vecina slabe inteligencije, nozes radit sta hoces.
Al ne ostaje politiciarima na cast da ostanu tako obiljezeni za povijest
D-artanjane osim Mađara, samo su se nahranili svi koji su nam pomogli "velikodušno" u odsudnom trenutku jel tako?
Dobili su Aloisi, Hansi itd. primjeren keks, malo veći, za svoje zasluge 91. A gdje si bio 91 aaa???
Tu su i gospoda iz Vatikana gdje se nemože niti izbrojati što im je sve "vraćeno".
Sve je to po zakonu naravno, živio zakon.