Pišu- Ako je ne možeš uskladištiti iznad zemlje, drži je pod zemljom
-
-
-
Uzeo sam si za pravo da se upustim u komentiranje bez da sam pažljivo pročitao, u jbt kakav strašan prekršaj. Čudim se ovom ogromnom broju koji me je izuo iz cipela.
-
Da..podatak o padu proizvodnje 67% je za ozujak, a mislim da ce travanj biti jos gori. Prije 10mj ne vidim neku stabilizaciju. To je ipak vazan podatak jer nije isto kupiti dionicu na trenutnih 140 ili na 70kn.
70kn bi bilo idealno
-
uhljebi koriste Korona situaciju
-
Ali zanimljiva je ta socijalističkua nepoštena praksa subvencija, koje svi mi plaćamo, a radi se o tome da ako imaš 46 g, ne može, a koja je razlika 45 i 46
-
Ali zanimljiva je ta socijalističkua nepoštena praksa subvencija, koje svi mi plaćamo, a radi se o tome da ako imaš 46 g, ne može, a koja je razlika 45 i 46
ma cijeli koncept je promašen.
npr., znam ljude koji su s ovim kreditima platili i majstore i materijal, a od toga je plaćen samo PDV, a ostatak na ruke (čitaj: na crno)
bilo bi pametnije da su ta sredstva uložili u program POS za najam, naravno s ograničenjima da se takvi stanovi ne smiju koristiti u komercijalne svrhe.
ubili bi 2 muhe jednim udarcem (pale bi cijene najma i cijene nekretnina).
-
npr., znam ljude koji su s ovim kreditima platili i majstore i materijal, a od toga je plaćen samo PDV, a ostatak na ruke (čitaj: na crno)
bilo bi pametnije da su ta sredstva uložili u program POS za najam, naravno s ograničenjima da se takvi stanovi ne smiju koristiti u komercijalne svrhe.
problem je kod nas il još bolje unas, što se kod svega odmah krene tražiti rupe, volimo rupe u zakonu više nego miševi u siru
-
zm1 : a negdje mora biti granica. negdje se mora podvući "crta". to je kao kada upisujete fakultet. ja bih jedino dodao da bi ako je već granica 45 godina, trebala postojati granica da se mlađe i više subvencionira jer su stariji uspjeli i više novaca zaraditi.
-
rambo_5 sve budno pratite.
-
rambo_5 sve budno pratite.
Velika lova mi je u igri pa moram
-
-
Velika je širok pojam. nekome je velika 10 000kn a nekome je mala 1 000 000 kn
-
Da ali na taj nacin ne bi digli potrosnju i rast bdp-a, HDZ otkad postoji rast umjerava na nacin da potice potrosnju, zato i jesu rasipanja na sve strane jer to dize potrosnju, samo na dugi rok upropastavamo puno toga
-
ne treba zamjeriti kolegi bariku, on radi sto i vecina ekipe. Shorta na hrvatski nacin sto znaci da kupi po 25, proda po 23 . I ocekuje kupiti po 22. Samo je problem jer to ide jos nize
-
Ovo je business, a ne dijonice...
Na 14 kuna zarada 3.2 milijuna...
Kad mu smanje za porez jos ce mu
ostati da uziva u penziji.
-
Ukoliko dođe do toga da investicijska banka bude sređivala cijelu priču u 7. mjesecu pa nadalje, koliko očekujete da će njima biti "hitno" čistiti Optimu iz svog portfelja? Inače su dosta ažurni u likvidiranju takve imovine.
Već nekoliko puta u zadnje vrijeme spominje se taj 7. mjesec. Htio bi samo podsjetiti da HT ima vremena do 7. mjeseca 2021. godine da završi postupak.
Pa meni bi odgovaralo da bude tamo u 02/2021. Taman istice 2 g od kupnje skoro 20k po 1,61-1.65... pa ce da porez ostane meni, bolje cu ga iskoristit nego drzava 🤣🤣🤣🤣🤣
-
najbolje je trenutno ulagati u znanje, samo opet treba znati u znanje čega, ma komplicirano u mp3
-
U znanje treba ulagati kad su vremena dobra, kad sve ode u mp3 već je kasno
Kažu da pametni uče na tuđim greškama, budale na svojima - ja sam prema tome više zadnje nego prvo
-
U znanje treba ulagati kad su vremena dobra, kad sve ode u mp3 već je kasno
Kažu da pametni uče na tuđim greškama, budale na svojima - ja sam prema tome više zadnje nego prvo
mislim da je većina takva, jer ne možeš ni znati puno kakve su greške drugi načinili, nema tu više ni pameti ni znanja, treba što više trošiti i malo odvojiti za Ribiča da pomogne potrošiti
-
Eh da ja mogu tako svoju firmu voditi.. stalno raditi minuse, a plaćati izmišljena radna mjesta nekoliko puta iznad prosjeka plaća ahahahaha..
Ajde da ova korona potraje da se sve baš uruši jer nas samo valjda korona i slom može spasiti od parazita
-
možda HŽ Cargo napokon postane profitabilan
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-