Hoće, partizani... to je njihov praznik.
Super, to je izvrsno! Oko 14500 lijepih penzija u valamar hotele, ajme lovice
Hoće, partizani... to je njihov praznik.
Super, to je izvrsno! Oko 14500 lijepih penzija u valamar hotele, ajme lovice
Kolega GreenHorn...znam da bi ste rado kupovali na 33 kn....ali izgleda da se to ipak ne će desiti...već sam vam jednom rekao na drugom forumu...pokušajte igrati fer...možda vam se na kraju isplati.
Krenile su pozitivne vijesti jer znaju ne dodje li koja kunica od turizma nema nas. Sad kazu da visoke temperature i vlaznost ne pogoduju virusu. Sutra ce sigurno otkrit i da je sunce i more zdravo i da lijeci od virusa. Pad je odradio svoje krece stabilizacija cijene.
Ja valjda živim u drugoj državi u kojoj se čeka u redu za građevinski materijal 20 min, pa 20 min za ući u Spar, gdje su restorani i bircevi zatvoreni,salatu nitko ne kupuje ako nije zapakirana, ali sve u svemu jedva čekam doći na obalu i kupat se u pličaku di babe pis_____,mislim si ja ko se zadnji smije najslađe se smije,a ja nemam 65.Osobno mislim da nebu dobro, nadam se da sam totalno u krivu!
Tamo nitko ne gleda. A ovdje svi.
A TA je i tako ezoterija
Ajde, da vidimo što nam graf veli? Ako je lijep a vjerujem daa je neka ga pogledamo!
Opteljupci, imate graf tamo negdje Lost in Space
Lijep je. Nice
Opteljupci, imate graf tamo negdje Lost in Space
Lijep je. Nice
Ma gdje?
Nedjeljom u dva - Vilim Ribić Ajde da poslušamo pametnog čovjeka.
Da, prepametnog sveca zastitinika svih uhljeba, a najvise onih u visokom skolstvu.
Da, prepametnog sveca zastitinika svih uhljeba, a najvise onih u visokom skolstvu.
Uhljebiznis klasa
zanimljivo, HTV koja ne bi trebala voditi brigu o gledanosti već o nepristranom izvještavanju, zove u goste uhljeba, a ne nekoga iz Glasa poduzetnika.
#uhljebtv
nedaj Bože da tamo neki poduzetnici nedjeljom uzemiravaju Velikog vođu #sjevernakoreja
zanimljivo, HTV koja ne bi trebala voditi brigu o gledanosti već o nepristranom izvještavanju, zove u goste uhljeba, a ne nekoga iz Glasa poduzetnika.
#uhljebtv
nedaj Bože da tamo neki poduzetnici nedjeljom uzemiravaju Velikog vođu #sjevernakoreja
Da, kapitalu se gleda u zube tko koliko zaradjuje, jbg, takav smo narod nazalost.
Nego palo mi na pamet jedno ;
Recimo u teoriji, prodam sve nekretnine, dionice , dam otkaz , zajedno sa zenom, dijete maloljetno, za tu lovu kupim nekretninu recimo na Sejselima i ubirem neku kunu od rentanja, ovdje se prijavimo na zavod za zaposljavanje i kukamo da nemamo i slicno,teska socijala, kaj drzava nudi ? Dali bi bilo isplativo ?
Display Morezanimljivo, HTV koja ne bi trebala voditi brigu o gledanosti već o nepristranom izvještavanju, zove u goste uhljeba, a ne nekoga iz Glasa poduzetnika.
#uhljebtv
Da, kapitalu se gleda u zube tko koliko zaradjuje, jbg, takav smo narod nazalost.
Nego palo mi na pamet jedno ;
Recimo u teoriji, prodam sve nekretnine, dionice , dam otkaz , zajedno sa zenom, dijete maloljetno, za tu lovu kupim nekretninu recimo na Sejselima i ubirem neku kunu od rentanja, ovdje se prijavimo na zavod za zaposljavanje i kukamo da nemamo i slicno,teska socijala, kaj drzava nudi ? Dali bi bilo isplativo ?
evo linkova, pa napravite računicu
G. Bakić je jučer djelovao suvislo, ali njegove prognoze uglavnom su bile nepouzdane. Nešto pogodi, nešto ne. Ne bih ga uzimao kao referencu.
https://www.poslovni.hr/hrvatska/ipak-…gadanja-4227178
zavisi o situaciji no dobro je da se razgovara i službena izjava je da kreće javni prijevoz ali da će biti obavezne maske ali ima jedan propust nitkone veli gdje da nabavimo maske.
gdje god sam poslao upit za info vele da nemaju pojma ali koliko je meni poznato maski koje štite od korone ima ali ih mogu kupiti firme a ne pojedinci.
mi koji radimo u firmi počinjemo 15.05
Upravo sam dobio mail od renomirane turističke kompanije da planiraju citiram "dočekati prve goste u petak 15.05.2020."
Još mi pišu da se situacija može promjeniti ovisno o "situaciji"....te da će kampovi biti otvoreni u listopadu 2020. Zvuči kao prijelomna vijest.
Ipak nista nece biti od Čeha prema ovome :
Upravo sam dobio mail od renomirane turističke kompanije da planiraju citiram "dočekati prve goste u petak 15.05.2020."
Još mi pišu da se situacija može promjeniti ovisno o "situaciji"....te da će kampovi biti otvoreni u listopadu 2020. Zvuči kao prijelomna vijest.
Ipak nista nece biti od Čeha prema ovome :
ma kome trebaju Čehi, po ovu desno bi se isplatilo i otići
Display MoreZa sve kupoprodajnike: Većina ljudi na neugodnu situaciju reagira standarno: nerviranjem, agresijom i negativnošću.
Čovjek počinje da se bori sa situacijom, osjećajući unutar sebe protivljenje. Zabluda je: vjerovati da nerviranje može poboljšati situaciju.
Koja je svrha negativnosti? Nema u njoj nikakvog cilja. Naprotiv, nerviranje i agresija stvaraju još više negativnosti.
Vjerojatno cu u TRASH ali i burza živi od emocija a ne samo matematike...
Ponajmanje zivi od matematike. Jer da zivi od nje nema teorije da bi firmama koje ne rade i ne zna se sto ce biti i kad prorade cijena narasla 30-50%.
Negativnost? Pa sto je pozitivno u lozenju beskonacnih para da bi na kraju opet shvatili da je virus i dalje tu i da nema druge nego da zivis s njim? I zar nije izrazavanje neslaganja uopce sama ideja ljudskosti? Ma kakve god. Vi ako ste tako sjajni u prihvacanju svega sto vam dodje pa vi ste ili hindus ili tako sjajno programirani da vam zavidim. Ili ipak ne...
Nema zablude da ista sam mogu poboljsati. Budaletina i zlikovaca je previse i prejaki su.
" During times of cataclysmic change and disruptive technologies like the ones were are living, we have to learn new ways of going with the flow. "
Reprogramirajte se kolega kupiprodaj, za vase osobno dobro. Bar se prepustite na trenutak. Da, bliži sam budizmu nego kršćanstvu. Nisam hindu. Dišite duboko i svjesno. Sve drugo će se posložiti.☺
Talijani (ne) dolaze
Izasli i vi danas? Aj super. Ako mi bankrotiramo da li to znaci da vi necete putovat i da ste vi bankrotirali i obratno ako drzavi super ide da ide i vama?