Pricam neki dan sa jednim distributerom jedne poznate marke automobila kojeg osobno poznam, kaze mi da uopce nemaju posla, nitko ne razmislja o kupnji automobila, cak ni na servis nitko ne dolazi.
Past će nebo
Pricam neki dan sa jednim distributerom jedne poznate marke automobila kojeg osobno poznam, kaze mi da uopce nemaju posla, nitko ne razmislja o kupnji automobila, cak ni na servis nitko ne dolazi.
Past će nebo
kaj opet ne radi burza.. ?
Sad mi frend javio da je od T Coma dobio vrhunski SAMSUNG mobitel za bagatelnu mjesečnu cijenu ali je naravno morao potpisati produljenje ugovora.
Nije ovo ništa novoga na tržištu ali cijena je stvarno bagatelna —> HT se priprema za novu tržišnu utakmicu.
Dobro je da ćemo mi svi profitirati - ili kao potrošači ili kao dioničari ili na obje strane...
Best buy je pricekati...cijene zemljista ce pasti...kupiti zemlju i zasaditi sve moguce.
upravo tako, sada kada se pokazalo da je i konobarstvo na klimavim nogama, ostaje nam jedino ratarstvo i eventualno prehrambena industrija
To me malo i brine ! Konobari su imali pristojnu plaču plus bakšu (koja nije mala) plus Manču plus šta ukradu, a ratari i radnici koji rade nešto s prehranom i u dućanu imaju samo minimalac za plaču (nema bakše , nema manče , nema bonusa i slično), brine me pad standarda.
NAPOMENA: GOVORIM O OBIČNIM RADNICIMA , NE O GAZDAMA I NE O DIREKTORIMA!!!!
Vec sam rekao da je vijest cista izmisljotina na razini Sumameda i sto je ono jos bilo...
Ovo je sjajno. Bas ciljam nova kola.
Ovo je sjajno. Bas ciljam nova kola.
samo da stožer odsvira kraj, bilo bi već zanimljivo, pa neka malo i odstoji u garaži, isplati se
ljudi su su se uhvatili te plastike kao da je bmw ili ford...peugeot. kao da sam pravi autiće. I datumi da; sve ce poceti kad počne. Ili neće...suosjecam sa traderima jer su im živci kao kladionicarima. Preporucam drugu razbibrigu, npr pecanje. Jača duh, čuva živce. Ako se netko uvrijedio tko zaista živi od kupoprodaje, moje isprike i naklon.
Ja shvaćam da postoje market makeri... Iako je to goli k... na ZSE... Ali da u padu moramo biti prvi a u rastu zadnji... to ne shvaćam
Top 8 dioničara posjeduje 65,1 % tvrtke
Vlasništvo | Ime | Dionice | Trenutna vrijednost | Promjena% | % Portfelja | |
---|---|---|---|---|---|---|
36,9 % | UniCredit SpA, privatno i komercijalno bankarsko oružje | 25624564 | HRK153.7m | 0 % | 4,61 % | |
17,41 % | Deutsche Telekom AG | 12090072 | HRK72.5m | 0 % | nema podataka | |
6,1 % | HPB Invest doo | 4.236.039 | HRK25.4m | 0 % | 14,68 % | |
1,56 % | América Móvil, SAB de CV | 1.083.315 | HRK6.5m | 0 % | nema podataka | |
1,28 % | Tvrtka za upravljanje imovinom OOO Raiffeisen Capital | 888874 | HRK5.3m | -16.34 % | 0,29 % | |
1,03 % | PT Drvo doo | 715266 | HRK4.3m | 4,04 % | nema podataka | |
0,82 % | Allianz Invest doo | 569435 | HRK3.4m | 0 % | nema podataka | |
0,0048 % | Expat Asset Management Ead | 3350 | HRK20.1k | 0 % | 0,01 % |
Ovo je malo staro , ali za orjentaciju .
Glavni dioničari
Top 8 dioničara posjeduje 65,1 % tvrtke
Vlasništvo Ime Dionice Trenutna vrijednost Promjena% % Portfelja 36,9 % UniCredit SpA, privatno i komercijalno bankarsko oružje 25624564 HRK153.7m 0 % 4,61 % 17,41 % Deutsche Telekom AG 12090072 HRK72.5m 0 % nema podataka 6,1 % HPB Invest doo 4.236.039 HRK25.4m 0 % 14,68 % 1,56 % América Móvil, SAB de CV 1.083.315 HRK6.5m 0 % nema podataka 1,28 % Tvrtka za upravljanje imovinom OOO Raiffeisen Capital 888874 HRK5.3m -16.34 % 0,29 % 1,03 % PT Drvo doo 715266 HRK4.3m 4,04 % nema podataka 0,82 % Allianz Invest doo 569435 HRK3.4m 0 % nema podataka 0,0048 % Expat Asset Management Ead 3350 HRK20.1k 0 % 0,01 %
Ovo je malo staro , ali za orjentaciju .
Stvarno korisna obavijest.....uskoro bi ovdje mogli i zaključiti da dionice dioničkih društava posjeduju dioničari....
Koji je smisao ovog posta nemogu dokučiti niti nakon litre Peljesca, a bogami niti prije...
Obilje novaca svugdje, sve na dug. Pišu prijeti i dužnička kriza
Preneseno sa cnbc
----------https://www.cnbc.com/2020/04/17/cor…s-spending.html
Obilje novaca svugdje, sve na dug. Pišu prijeti i dužnička kriza
Preneseno sa cnbc
----------https://www.cnbc.com/2020/04/17/cor…s-spending.html
Upravo zato se sve mora otvoriti pa makar isli s temperaturom 40 na posao. Jer ce se bankrotirati, a onda nema ni za mljecnu kiflu.
Idući tjedan od doma radim, baš super mogao bih se u Istru uputiti.
Comp pod ruku i fijuuuu!
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…janje/10216681/
Quod licet lovi ,non licet bovi.
YES !!!!!!!!!!!!!!!
Od ponoći bez propusnica, unutar Županija
Možda. Vjerojatno, ali treba pričekati da lokalni šerifi odluče kako će biti u njihovom lenu.
Cijena bi mogla zbog ove vijesti kliznuti na razinu 145-155kn. Velika i moćna firma koja generira cash se boji dati dividendu.
Po meni loša odluka jer poslovanje im nije nimalo ugroženo.
E moj Neo, "ja ću budan sanjati". Di ti čupaš takve ideje i cifre? Mislim, ja bi rado da bude tako ali brate....
Hoće, partizani... to je njihov praznik.