Sretno Valentinovo svima, posebno ljepšem ulagačkom spolu
Momci, svakako kupite cvijeće ili bombonjeru curama koje volite,
ali nemojte zaboraviti ni na svoju ženu kod kuće
Sretno Valentinovo svima, posebno ljepšem ulagačkom spolu
Momci, svakako kupite cvijeće ili bombonjeru curama koje volite,
ali nemojte zaboraviti ni na svoju ženu kod kuće
.......... .........
malo zatrese KRK i odmah INGRA pada ? sto je to haha ;))
Ljudi jel znate gdje je nas dionicarski guru NB? Prije je iskakao iz pastete s ĐĐ, sad ga nije niti cuti niti vidjet. Da li netko prati da li sto novo kupuje itd? Sve je sad puno diskusije tko je AP ali gdje je naš NB?
Gdje je naš NB?
Moj nije. Ali zašto je on u ovom trenutku bitan?
Ljudi jel znate gdje je nas dionicarski guru NB? Prije je iskakao iz pastete s ĐĐ, sad ga nije niti cuti niti vidjet. Da li netko prati da li sto novo kupuje itd? Sve je sad puno diskusije tko je AP ali gdje je naš NB?
Na facebooku i linkendinu , a kupuje vam on i span atlansku , kolko znam , a nedavno je počeo kupovat teslu i metu . Sad, ne znam otkada vi ulazete , ali mogli ste prije prateći njega dobro zaradit
Kupuje vam on i span, atlansku, kolko znam , a nedavno je počeo kupovat teslu i metu. (...) mogli ste prateći njega dobro zaraditi.
Mogli smo zaraditi, pogotovo na stranim tržištima, time što je svojim kupnjama podigao Teslu i Metu.
Baloni, baloni, baloni ...
Stalo se priča kako kako je u nas sve skuplje( pogotovo Index širi tu propagandu), primjer Osram žarulja H7 DUOBOX:
Što je najbolje ove žarulje se mogu u nas nabaviti još i jeftinije:
treba na profesorov popis dodati kuhanu rajčicu i kisele krastavce
Znaci , nema debelih, mame i tate...
Gdje ide ovaj svijet, u tri pm.
Nije to normalno.
evo kud se srlja. pogledaj samo dodjelu ovog smeća od nagrade. imam neki povišeni prag tolerancije, kontam da je to i neka šatro umjetnost ali šta je previše previše je.
evo kud se srlja. pogledaj samo dodjelu ovog smeća od nagrade. imam neki povišeni prag tolerancije, kontam da je to i neka šatro umjetnost ali šta je previše previše je.
Jbg prodaju priču ženama i raznim manjinama da će im konzervativci uspostaviti Republiku Gilead i ona ovi glasaju sve više i više ekstremno lijevo. Bojim se da se izborima ovakvi trendovi ne mogu preokrenuti, jer je glasačka demografija postavljena kako je postavljena, te ista gura u lijevo cijelo društvo i tako zadnjih 50 godina.
postojeća zapadna civilizacija ima sve simptome koje je imalo zapadno rimsko carstvo uoči propasti. sve mi se čini da ćemo uskoro vidjeti redefiniciju šta je lijevo, šta je desno i tko je donji.
postojeća zapadna civilizacija ima sve simptome koje je imalo zapadno rimsko carstvo uoči propasti. sve mi se čini da ćemo uskoro vidjeti redefiniciju šta je lijevo, šta je desno i tko je donji.
Gdje se odselit ? Da bas ne zivimo sa barbarima .
Toliko o obveznicama
Zašto ima simprome propasti, zato što ima luđaka ili se to plasira u medijima? Sva sreća na istoku su svi pametni
U svakom slučaju prirodna selekcija će napraviti svoje, a nitko nije ovdje vječno. Bar imaš slobodbu biti šta želiš, barem u karnevalu
Meni bi bilo kretenski da moraš bit na nekom stadionu i pljeskati tamo nekom kretenu koji je okupirao vlast inače po zakonu odeš na 10-20-30 godina na hlađenje
zapadno rimsko carstvo je prije propasti imalo epidemije, prepun rim izbjeglica od svukud, blud i razvrat do neba i plaćeničku vojsku sastavljenu od vizigota koji su ga rasturili kad nisu htjeli povisiti plaće za tu vojsku. da li smo imali plandemiju, migrante, lgtb gendere i plaćenu američku vojsku da nas čuva ? ni jednom riječju nisam spomenuo istok i umoran sam od tih zamjena teza i nakaradne argumentacije. ako ništa drugo oni bar imaju svoju vojsku, a stara izreka kaže : tko ne hrani svoju vojsku hranit će tuđu.
Pa da se ide naprijed treba doci do promjena. Mislis da su bolje zivjeli u rimskom carstvu i da nista nije trebalo mjenjati? Uvijek ce biti nekih promjena.
Ovo je promjena koja donosi vjerovatno neki globalni zivot, digitalni novac, obnovljive izvore, digitalni nadzor ekipe koja radi gluposti kroz kriminal, nasilje kroz blokadu kompletne imovine.
Dali ce to biti dobro ili lose, vrag zna, budu vidjeli oni koji dođu poslje nas. Necemo ovdje biti vjecno.
Ja mislim da ce biti bolje, jedino je prije uvijek bilo bolje, jer smo bili mlađi 😅
ne znam di ovo stavit, ali Google je direktno kupio Photomath.
inače bi proces išao IPO, izlistavanje na burzi, pa tek onda akvizicija.
ovako je big tech istusnuo hrpu posrednika.
iskreno, sad očekujem val akvizicija od strane big tech-a i big pharma-e, osobito ako burze ljosnu.
btw., ne znam što se događa s ovim cloud dijelom biznisa, al to je opasno ko smrt, a ljudi im svojevoljno daju svoje osobne podatke i brojeve kartica, koje oni ko fol štite po GDPR-u, a nitko ih ne može kontrolirati.
sad ubrzano, sa svim tim podatcima, razvijaju i AI.
to mi samo govori da će autentifikacija putem blockchain tehnologije postati nužnost da se tvoj osobni identitet zaštiti i da biraš koje točno ćeš podatke otkriti pri autentifikaciji.
mislim, iovako nemaš baš puno mjesta di možeš pisati bez da ti moćnici skoče za vrat, a obzirom da su isti ruku pod ruku sa korumpiranom vlašću...
ako se ovo sa blockchain-om izvede kako treba, jedino tako će narod vratiti vlast u svoje ruke.
u protivnom, slijedi nam sustav kasti 😕