1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Birtija

• StatusQuo
  • February 17, 2020 at 10:14 PM
  • accountant
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,158
    • December 13, 2022 at 3:07 PM
    • #3,941
    Quote from KultLicnosti

Ako i budemo prvaci nama u Splitu se neće ništa promijeniti , ali mogli bi svi poletati i sletati na Zlatka Dalića umjesto na Franju Tuđmana.

bogati, dobro pitanje!

koju cestu/ulicu/grad/luku ćemo mu dati za naslov prvaka?

ako to donese doma, nek' traži sam :D

renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • December 13, 2022 at 3:11 PM
    • #3,942
    Quote from Yieldchaser
    Quote from renchi

Pa to je nesto prekrasno. Kao žena, majka, kraljica tako i Hrvat, bijrlac HDZovac. 🤣

Kao i ovo: Ja ću ti to ( da je Hrvat )reć bilo gdje..u trgovini, na pošti, na placu, kod doktora..bilo gdje

Tek nakon ovoga ne vjeruje. Ja uopce ne vjerujem da ste po naciinalnksti Hrvat. Nas drzavljanin, ali Hrvat tesko.

Ali to sam ja.

Da, naravno. Ti si velika Hrvatica koja kvariš veselje svima na dan kad je Hrvatska u polufinalu Svjetskog prvenstva.

I to je nešto prekrasno. Možda te to smeta? Vjeruj u što god hoćeš, ali probaj malo manje zagađivat.

Display More

🤣😂 Zagadjivanje oznaško / udbaškog ozracja i retorike mi je najdraža aktivnost.

Ja ne vjerujem niti da navijate za Hrv u nogometu. Mozda protiv Argentine navijate za Hrvatsku, jer ipak je to Argentina ( NDH i ono zlo protiv cega se zdusno kao bijelac, HDZ l, Hrvat u ovom trenu borite...).

Pa sami ste rekli da je posve nebitno sto nam drzava nestaje pred ocima i da je to nebitno jer doci ce Afrikaneri i Ukrajinci. To ste vi rekli i mislili. To je jedino iskreno kaj ste napisali. Tako da ja ne znam o cemu vi to domoljubno mozete raspravljati i za koga navijati.

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • December 13, 2022 at 3:17 PM
    • #3,943

finale hrvatska maroko bi bilo vrh. marokanci su pobijedili sve koje ne vole još im je samo fr ostala kao krunski dragulj da razmontiraju stari kolonijalni svijet. nama samo predstoji pobijediti argentince koje nitko ne voli osim njih samih. tko god od ovo dvoje da bude prvak to bi bio strašan udar na sistem koji stalno teži da pobjedi onaj gdje bi ekonomski interes bio veći. ispadanje brazila je tragedija za ekonomiju ali hebi ga lopta je okrugla. i politička poruka bi bila jasna. ništa više nije kao prije.

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • December 13, 2022 at 3:22 PM
    • #3,944

Što izabrati, koju pivu, koje grickalice za večeras, prava dilema 8| :thumbup: :sleeping: :saint:

Top 5 grickalica za gledanje utakmice koje se odlično slažu uz pivo, svi će vas tražiti recepte
    Želite li da vas ekipa već danas proglasi domaćicom ili domaćinom godine, razmislite o pripremi ovih pet predobrih grickalica
    www.jutarnji.hr

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • December 13, 2022 at 4:21 PM
    • #3,945

Puno nas zabavlja s pričama o "iseljeništvu"

Quote from renchi
    Quote from Yieldchaser

Da, naravno. Ti si velika Hrvatica koja kvariš veselje svima na dan kad je Hrvatska u polufinalu Svjetskog prvenstva.

I to je nešto prekrasno. Možda te to smeta? Vjeruj u što god hoćeš, ali probaj malo manje zagađivat.

🤣😂 Zagadjivanje oznaško / udbaškog ozracja i retorike mi je najdraža aktivnost.

Ja ne vjerujem niti da navijate za Hrv u nogometu. Mozda protiv Argentine navijate za Hrvatsku, jer ipak je to Argentina ( NDH i ono zlo protiv cega se zdusno kao bijelac, HDZ l, Hrvat u ovom trenu borite...).

Pa sami ste rekli da je posve nebitno sto nam drzava nestaje pred ocima i da je to nebitno jer doci ce Afrikaneri i Ukrajinci. To ste vi rekli i mislili. To je jedino iskreno kaj ste napisali. Tako da ja ne znam o cemu vi to domoljubno mozete raspravljati i za koga navijati.

Kad sam ja napisao da je nebitno to da nam "država nestaje" i da nam pada broj stanovnika. Ono što sam napisao je da se pretjeruje s time i da smo kroz povijest bili u puno gorim trenucima pa smo ih preživjeli. Tvoja ljubljena NDH je također jedan od njih, iako ga nisam tada spomenuo, namjerno, da odvratim od te odvratne teme i spomenuo sam Turke i peronosporu, ali si se uhvatila NDH. I ti ai ta koja je počela pisati kako je to nebitno, evo i sad to pišeš. Pišeš i o "našima" iz Latinske Amerike... Pa kaj da ih puškom tjeramo od tamo da dođu u Hrvatsku? Tko od njih se uopće vratio. Stier, koji je gospodin(imam dobre prijatelje koji su ga osobno upoznali) i Pilsel, koji nije sasvim normalan, ali je u pravu u vezi zločinca Pavelića. Tko još? Pitaj njih zašto se ti drugi nisu vratili.. Što navode kao razlog #1?

I još jedna stvar. Ja nikad ne navijam za ijednu drugu državu osim Hrvatske. Može mi biti neka repka simpatičnija od neke druge, ali što se tiče navijanja kao takvog - samo i jedino za Hrvatsku. I ne, nećeš mi pokvariti veselje.

Quote from verdi

finale hrvatska maroko bi bilo vrh. marokanci su pobijedili sve koje ne vole još im je samo fr ostala kao krunski dragulj da razmontiraju stari kolonijalni svijet. nama samo predstoji pobijediti argentince koje nitko ne voli osim njih samih. tko god od ovo dvoje da bude prvak to bi bio strašan udar na sistem koji stalno teži da pobjedi onaj gdje bi ekonomski interes bio veći. ispadanje brazila je tragedija za ekonomiju ali hebi ga lopta je okrugla. i politička poruka bi bila jasna. ništa više nije kao prije.

To bi bio jedan Clash of the Underdogs. Iako mislim da Hrvatsku više nitko ni ne promatra tako. Točno se vidi da su svi silno nastojali da izbjegnu igrat protiv naših.

Edited once, last by Yieldchaser: Merged a post created by Yieldchaser into this post. (December 13, 2022 at 4:25 PM).

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • December 13, 2022 at 4:37 PM
    • #3,946

Tko normalan u danasnje vrijeme moze velicat NDH ili sepavog bravara? X/

renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • December 13, 2022 at 4:48 PM
    • #3,947

Tvoja ljubljena NDH je također jedan od njih, iako ga nisam tada spomenuo, namjerno, da odvratim od te odvratne teme

🤣😂🤣😂🤣😂

Ja ne znam kakve sti vi teske knjige citali, ali one vas nisu naucile logici, a niti ramisljanju.

Kod razmisljanja i donosenja zakljucaka je bitno razmisljanje o razmisljanju. Ili thinking about thinking. Znaci kada pises da je svejedno sto se iselilo vise od 600 000 najboljih, kao sto si sam napisao, ali svejedno je jer ce doci Afrikaneri i Ukrajinci moras znati zasto tako razmisljas, kakva ti je strategija, osjecaj o tome. Ako ti ne razmiljas o svom razmisljanju znaj da ima ljudi koji razmisljaju o tome sto izgovoris.

Prije nego kakvu mudroliju izgovoris, razmisli o njoj. S druge strane kada se impulsivno bez razmisljanja govori tada si i najiskreniji. Kao kada si pijan. Zato ti i kazem jedino iskreno sto si napisao bilo je o iseljavanju koje je nebitno jer stizu Afrikaneri i Ukrajinci. Ostalo su tvoje autokorekcije. Dakle citanje s razumijrvanjem, a izlaganje i razmisljanje s razmisljanjem o tome.

Izvrtanje cinjenica su udbaske/ oznaske metode kojima se koristi i kgb tj danas putin. Oni tvrde da ce ih netko napasti, a zaoravo su oni koji to cine. To su bile metode i sepavog bravara.

Sto si izvrtao ?

Ja cijelo vrijeme govorim da je prica o NDH irelevantna za danasnju Hrvatsku. A ti govoris da ja volim NDH ?!

Ha udba/kgb/ozna / knjige ?

Quote from havi

Aposlutno se slazem .

Edited once, last by renchi: Merged a post created by renchi into this post. (December 13, 2022 at 4:50 PM).

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • December 13, 2022 at 4:51 PM
    • #3,948
    Quote from havi

Koliko ja znam nedavno je jedan Gotovac htio postaviti ploču maršalu koj je potpisao prijeki sud za oko 600 000 Hrvata u centru Zagreba.. a kažu da je gospodin

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • December 13, 2022 at 4:56 PM
    • #3,949
    Quote from renchi

Tvoja ljubljena NDH je također jedan od njih, iako ga nisam tada spomenuo, namjerno, da odvratim od te odvratne teme

🤣😂🤣😂🤣😂

Ja ne znam kakve sti vi teske knjige citali, ali one vas nisu naucile logici, a niti ramisljanju.

Kod razmisljanja i donosenja zakljucaka je bitno razmisljanje o razmisljanju. Ili thinking about thinking. Znaci kada pises da je svejedno sto se iselilo vise od 600 000 najboljih, kao sto si sam napisao, ali svejedno je jer ce doci Afrikaneri i Ukrajinci moras znati zasto tako razmisljas, kakva ti je strategija, osjecaj o tome. Ako ti ne razmiljas o svom razmisljanju znaj da ima ljudi koji razmisljaju o tome sto izgovoris.

Prije nego kakvu mudroliju izgovoris, razmisli o njoj. S druge strane kada se impulsivno bez razmisljanja govori tada si i najiskreniji. Kao kada si pijan. Zato ti i kazem jedino iskreno sto si napisao bilo je o iseljavanju koje je nebitno jer stizu Afrikaneri i Ukrajinci. Ostalo su tvoje autokorekcije.

Quote from havi

Aposlutno se slazem .

Display More

Pročitao sam daleko više knjiga od teme. Barem sam palatale svladao. Napišeš da je "jedino što nam je ostalo u Hrvatskoj nogomet".. Ja napišem da nije sve tako crno i da nigdar ni bilo da ni nekak bilo i da možemo naseliti i Ukrajince i Afrikanere, a tebi je to navodno okidač. Pravi okidač ti je što ružno pišem o Ustaškom pokretu i NDH. To te smeta. Pa što kaže ekipa iz Latinske Amerike, zašto se ne žele vratiti u Hrvatsku? Kažu "Da..ovo ono..ali to nije naša NDH." Pitaj kog hoćeš. Pitaj Stiera pa ćeš vidit kaj će ti reć.

renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • December 13, 2022 at 5:48 PM
    • #3,950
    Quote from Yieldchaser
    Quote from renchi

🤣😂🤣😂🤣😂

Prije nego kakvu mudroliju izgovoris, razmisli o njoj. S druge strane kada se impulsivno bez razmisljanja govori tada si i najiskreniji. Kao kada si pijan. Zato ti i kazem jedino iskreno sto si napisao bilo je o iseljavanju koje je nebitno jer stizu Afrikaneri i Ukrajinci. Ostalo su tvoje autokorekcije.

Aposlutno se slazem .

Display More

Pročitao sam daleko više knjiga od teme. Barem sam palatale svladao. Napišeš da je "jedino što nam je ostalo u Hrvatskoj nogomet".. Ja napišem da nije sve tako crno i da nigdar ni bilo da ni nekak bilo i da možemo naseliti i Ukrajince i Afrikanere, a tebi je to navodno okidač. Pravi okidač ti je što ružno pišem o Ustaškom pokretu i NDH. To te smeta. Pa što kaže ekipa iz Latinske Amerike, zašto se ne žele vratiti u Hrvatsku? Kažu "Da..ovo ono..ali to nije naša NDH." Pitaj kog hoćeš. Pitaj Stiera pa ćeš vidit kaj će ti reć.

Display More

Da, svakako. Okidac mi je bio, kao sto rekoh : iseljavanje masovno, nestanak 600 000 ljudi, tvoje relativiziranje, spominjanje Turaka, peronospore i sada umanjivanje cinjenice masovnog odlaska najsposobnijih sa dolaskom Afrikanera i Ukrajinaca.

Tocno to si rekao. I na taj nacin. I kada bi mogao pratiti tijek razgovor shvatio bi da je taj tvoj ekspoze bio okidac. I uopce spominjanje NDH kao nesto od cega nas ti moras braniti. Nemoj molim te nas ti braniti od inputa da smo rasisti i nacisti.

A ovo za NDH

😂🤣😂🤣😂🤣😂

Da samo znas :)

Palatali, no palatali... whatever ako razumijes sto pise

A pise: whatever iseljavanne 600 000 hrvata dolaze ukrajinci i afrikaneri.

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • December 13, 2022 at 5:50 PM
    • #3,951
    Quote from Yieldchaser
    Quote from renchi

🤣😂🤣😂🤣😂

Aposlutno se slazem .

Display More

Display More

Poštovani kolega dozvolite da vam napišem svoje mišljenje. U Hrvatsku se ljudi iz J.Amerike,Kanadae i Australije ne žele vratiti iz dosta razloga. Ima tu i poreznih pitanja, ima tu jako puno demokracije zbog koje se ne žele vratiti ( nadam se da će corona ipak ih navesti da uvide tu demokraciju ) ali najviše jer to nije država na način na koju su priželjkivali. Problem je u tome što se to jugoslavenstvo kroz prevare vuklo jako dugo i,tek dok nisu Radića ubili Hrvati nisu razumjeli tu magnitudu napada. Ndh kao pokušaj, pa jugoslavija kao stvarnost koja je uzela veliki danak. Promjene nemogu biti od danas do sutra. Zato je jako bitno osvjestiti ljude da opet nebi išle nove prevare. Nitko ne zagovara NDH jer je to zapravo bila država u kojoj su glavnu riječ vodili njemci i talijani. Zato je jako bitno otvoriti arhive da se i ljudima tkzv.lijevog svjetonazora a koji su sudjelovali u komunizmu na ovaj ili onaj način otvoriti oči. Ne da bi se otvorio novi front između Hrvata nego da se na temelju ISTINE nebi dozvolile nove laži,prevare i obmane. Da se dogodi ujedinjenje i pomirenje ali na onaj onaj pravi način kroz istinu. Tada će nestati svi Hrvatski problemi

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • December 13, 2022 at 5:59 PM
    • #3,952
    Quote from bbkk0000
    Quote from Yieldchaser

Poštovani kolega dozvolite da vam napišem svoje mišljenje. U Hrvatsku se ljudi iz J.Amerike,Kanadae i Australije ne žele vratiti iz dosta razloga. Ima tu i poreznih pitanja, ima tu jako puno demokracije zbog koje se ne žele vratiti ( nadam se da će corona ipak ih navesti da uvide tu demokraciju ) ali najviše jer to nije država na način na koju su priželjkivali. Problem je u tome što se to jugoslavenstvo kroz prevare vuklo jako dugo i,tek dok nisu Radića ubili Hrvati nisu razumjeli tu magnitudu napada. Ndh kao pokušaj, pa jugoslavija kao stvarnost koja je uzela veliki danak. Promjene nemogu biti od danas do sutra. Zato je jako bitno osvjestiti ljude da opet nebi išle nove prevare. Nitko ne zagovara NDH jer je to zapravo bila država u kojoj su glavnu riječ vodili njemci i talijani. Zato je jako bitno otvoriti arhive da se i ljudima tkzv.lijevog svjetonazora a koji su sudjelovali u komunizmu na ovaj ili onaj način otvoriti oči. Ne da bi se otvorio novi front između Hrvata nego da se na temelju ISTINE nebi dozvolile nove laži,prevare i obmane. Da se dogodi ujedinjenje i pomirenje ali na onaj onaj pravi način kroz istinu. Tada će nestati svi Hrvatski problemi

Sve oke, ali kad mi kreneš sipati 💩💩💩 o tome kako je Jasenovac bio radni logor i podmetati mi onog Srbina Vukića koji jedino što zna je sipati 💩💩💩 o Franji Tuđmanu i gostovati na Happy TV sa vojislavom Šešeljem u emisiji i tamo pričati o tome tko je Hrvat i koliko ih je tamo, muka mi je od toga. Možemo normalno razgovarati. Neka se otvore svi arhivi, itd.

Neće to promijenit karakter zločinačkog režima pa da to unosimo na ustavnu razinu, kako isti taj negativac sugerira.

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • December 13, 2022 at 6:02 PM
    • #3,953
    Quote from Yieldchaser
    Quote from bbkk0000

Sve oke, ali kad mi kreneš sipati 💩💩💩 o tome kako je Jasenovac bio radni logor i podmetati mi onog Srbina Vukića koji jedino što zna je sipati 💩💩💩 o Franji Tuđmanu i gostovati na Happy TV sa vojislavom Šešeljem u emisiji i tamo pričati o tome tko je Hrvat i koliko ih je tamo, muka mi je od toga. Možemo normalno razgovarati. Neka se otvore svi arhivi, itd.

Neće to promijenit karakter zločinačkog režima pa da to unosimo na ustavnu razinu, kako isti taj negativac sugerira.

Ok. Barem prihvaćate razgovor i arhive. Imate masu jugoslavena koji su se preokrenuli i postali zagovornici NDH. U vremenima kada to nije bilo oportuno ,masu ih je glavi izgubilo. A svi su intelektualna elita. Dajte da vidimo o čemu se radi...

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • December 13, 2022 at 6:29 PM
    • #3,954
    Quote from bbkk0000
    Quote from Yieldchaser

Ok. Barem prihvaćate razgovor i arhive. Imate masu jugoslavena koji su se preokrenuli i postali zagovornici NDH. U vremenima kada to nije bilo oportuno ,masu ih je glavi izgubilo. A svi su intelektualna elita. Dajte da vidimo o čemu se radi...

Nisu ni blizu problem takvi jugoslaveni koji su se okrenuli i postali "zagovornici NDH", kakav su problem provokatori na čije obmane nasjedaju brojni čestiti Hrvati. Ne vjerujem ja na trenutak da su jedan Vukić i Leljak "zagovornici NDH"...

Problem su jugoslaveni koji su se okrenuli i postali tobožnji ili stvarni zagovornici RH. Evo, koliko ih samo ima u vrhu vlasti. Kod nas ispada da moraš imati debelo jugokomunističku obiteljsku pozadinu da bi bio u vrhu vlasti. Pogle samo fenomen jednog Darka Horvata. Slao si onaj video s Kekićem(on je po meni bivši jugoslaven koji je za Hrvatsku..ne "za NDH", ali za RH itekako da..zašto? Acta, non verba.) i Jurčevićem gdje pričaju o Horvatu. Ne sumnjam da je SVE to što su rekli o njemu istina. Zašto? Pa zato jer je to lako provjerljivo..lako dokazivo.

Ostaje pitanje tko bi pri zdravoj pameti stavljao takvog tipa u tako važne resore, za potpredsjednika hrvatske vlade. To ne samo da je sramotno, nego je i opasno. Daleko opasnije nego jedan Vukić.

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,179
    • December 13, 2022 at 6:34 PM
    • #3,955

kolege

bojim se da uzalud trošite vrijeme i energiju. mladima danas uopće nije važna politika, niti nacionanalna niti vjerska niti seksualna niti povijesna niti bilo kakva vrsta oprijedjeljenosti. ili ograničenja. oni ne poznaju granice ili njim nisu bitne, ne opterečuju se poviješću i prošlošću i osjećaju se kao građani svijeta. oni žele pristojno i dostojanstveno živjeti tamo gdje se osjećaju dobro i ugodno. ostalo ih ne zanima niti opterećuje.

nekome hrvatska, nekome, irska, njemačka, amerika ili bilo koji drugi kutak svijeta.

renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • December 13, 2022 at 7:15 PM
    • #3,956
    Quote from Yieldchaser
    Quote from bbkk0000

Nisu ni blizu problem takvi jugoslaveni koji su se okrenuli i postali "zagovornici NDH", kakav su problem provokatori na čije obmane nasjedaju brojni čestiti Hrvati. Ne vjerujem ja na trenutak da su jedan Vukić i Leljak "zagovornici NDH"...

Problem su jugoslaveni koji su se okrenuli i postali tobožnji ili stvarni zagovornici RH. Evo, koliko ih samo ima u vrhu vlasti. Kod nas ispada da moraš imati debelo jugokomunističku obiteljsku pozadinu da bi bio u vrhu vlasti. Pogle samo fenomen jednog Darka Horvata. Slao si onaj video s Kekićem(on je po meni bivši jugoslaven koji je za Hrvatsku..ne "za NDH", ali za RH itekako da..zašto? Acta, non verba.) i Jurčevićem gdje pričaju o Horvatu. Ne sumnjam da je SVE to što su rekli o njemu istina. Zašto? Pa zato jer je to lako provjerljivo..lako dokazivo.

Ostaje pitanje tko bi pri zdravoj pameti stavljao takvog tipa u tako važne resore, za potpredsjednika hrvatske vlade. To ne samo da je sramotno, nego je i opasno. Daleko opasnije nego jedan Vukić.

Zanimljivo je da se osvrćete na Darka Horvata i naglašavate da je " opasan ", a na činjenicu da je neuspjeh gospodasrtva rezultiurao masovnim iseljavanjem zbog neuspješne države ne smatrate opasnim.

Takav cherry picking činjenica koje vam odgovaraju u amalgamu sa opasnosti od povampirenih NDH i abolicijom Jugoslavena i njihovih staljinističkih zločina na način da tvrdite da Hrvatska počinje 1991, a sve prije treba zaboraviti, odaje o čemu vi zapravo govorite.

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • December 13, 2022 at 7:48 PM
    • #3,957
    Quote from Yieldchaser
    Quote from bbkk0000

Niste dovoljno dugobpratili Kekica... rekao je za ndh da su hrvati cisti i da je povijest cista.. problem je nastao kada se stvarsla hrvatska drzava dosli su iz emigracihe i vidjeida su oni koji su ih orogonili zapeavo postali vlast.. naslucuje se iz tih razgovora da se mislilo obracunat sa njima ... pa su ti onda straddli neki... ali naravno obavjestajni sustav je uvjek zeznut... udba tvrdi da su kos glavni a ovi vracaju neznamo za niti jedog kos direktora u jugi... ali istona je vjerojatno u sredini negdje... te sluzbe prvo ozna pa udba su naoeavili strahovit masakar ...kos je sa smrti marsala ostao bez sefa pa je tu sve moguce...

• zm1
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    670
    • December 13, 2022 at 7:53 PM
    • #3,958

ajmo hrvatska ,pokažimo snagu!

• accountant
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,158
    • December 13, 2022 at 8:40 PM
    • #3,959
    Quote from zm1

Ništ od praznika sutra! :(

A izgleda da smo i svu sreću potrošili

• Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • December 13, 2022 at 8:54 PM
    • #3,960
    Quote from accountant
    Quote from zm1

Ništ od praznika sutra! :(

A izgleda da smo i svu sreću potrošili

Loše igramo...obrana nam u raspadu, a kad dođu pred gol Argentine ne znaju šta bi sa balunom.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • May 24, 2025 at 1:59 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      906k
      2k
    3. All

May 24, 2025 at 1:59 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 11:04 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. umalo

May 23, 2025 at 11:04 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 8:32 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      914k
      2.1k
    3. xdado

May 23, 2025 at 8:32 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 23, 2025 at 6:35 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. my moon

May 23, 2025 at 6:35 PM
    1. Što smo danas tržili 6k

• harpun
      • February 15, 2020 at 11:11 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 4:07 PM
    2. Odgovora
      6k
      Pregleda
      2.3M
      6k
    3. Hafid

May 23, 2025 at 4:07 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

All May 24, 2025 at 1:59 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 23, 2025 at 11:04 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

xdado May 23, 2025 at 8:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon May 23, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Hafid May 23, 2025 at 4:07 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 23, 2025 at 3:39 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo May 23, 2025 at 2:35 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

All May 23, 2025 at 1:57 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 23, 2025 at 1:36 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,254 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt