1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Birtija

• StatusQuo
  • February 17, 2020 at 10:14 PM
  • renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • December 13, 2022 at 12:03 PM
    • #3,921
    Quote from Yieldchaser

Ah, to s iseljavanjem se isto napuhuje... Bilo je i gorih vremena u hrvatskoj povijesti.. turski osvajači i njihovi zločini..stoljećima je to trajalo i kad smo ih napokon porazili, čitavi dijelovi Hrvatske su bili prazni pa ih je trebalo naselit.. možemo i danas naselit Ukrajince, Afrikanere i druge.. Gle samo peronosporu vinove loze, kakvo je iseljavanje izazvala dugo nakon što smo se riješili Turaka..

Ideja da mora biti 12 milijuna ljudi u Hrvatskoj pa da budemo svi sretni mi nema smisla. Ono što je problem je što nam je otišlo dosta doktora, inženjera i drugih ljudi s dosta pameti i obrazovanja. To se osjeti kod nas posvuda. Pogotovo u prometu se to osjeti. Kad vidim kako ekipa vozi..I niz tih drugih pokazatelja. Snaga i ljubav prema domovini su tu - to se vidi, a vidit će se i večeras! Samo da je više pameti i obrazovanja i sve će biti dobro.

Kakav genijalan i istinit dogovor. Tako su i Palestinci mislili. Kao i mi. A idemo u tom smijeru. Tako da ne s....te više o domoljublju i NDH/ nacistima/ rasizmu. Nego razmislite koje jezike uciti i najvise u cega ulagati. A za hdz/sdp slazem se da je peronospora i Turci zajedno. Elementarno politicka nepogoda.

• accountant
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,158
    • December 13, 2022 at 12:11 PM
    • #3,922

dajte renchi baš vam je neprimjeren rječnik

pa zašto ne bi djeca išla van na školovanje, nek' vide staru Evropu, nije to ništa loše

ja bih prvi poslao dijete

recimo u Nizozemskoj se uglavnom ne plaća, no treba se istovariti za dom ili sobičak

kad vide kako je vani onda nek' odluče hoće li ili se neće vratiti

nekom se svidi voziti se biciklom, nekom se svidi multikulturalnost

a nekom sve to skupa ide na živce pa se vrati u 'prćiju' ^^

• renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • December 13, 2022 at 12:14 PM
    • #3,923
    Quote from accountant

pa zašto ne bi djeca išla van na školovanje, nek' vide staru Evropu, nije to ništa loše

recimo u Nizozemskoj se uglavnom ne plaća, no treba se istovariti za dom ili sobičak

Display More

A sto reci na traktate o ndh i nacizmu ? Price o domoljublju 🤮

Kao da je to nas problem ?

Nemam nista protiv da ljudi idu gdje im je bolje. Zato se oni koji ostaju moraju prilagoditi. Doći će drugi.

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • December 13, 2022 at 12:50 PM
    • #3,924
    Quote from renchi
    Quote from accountant

Display More

Nemam nista protiv da ljudi idu gdje im je bolje. Zato se oni koji ostaju moraju prilagoditi. Doći će drugi.

Display More

A što te smetaju traktati o NDH? Kaj bi ti, hvalospjeve NDH? Onaj tko je pročitao puno knjiga zna sve o tome. Kako se osjeća, to je već druga priča.

Isto ko o Covidu. S manje više istih pozicija su dolazile razne priče o Covidu i cijepljenju koje smo imali prilike slušati par godina. Ishod? Tisuće mrtvih ljudi koje uopće nisu trebale biti mrtve. Nisam primjetio da su te smrtonosne priče dolazile iz HDZa, a ni iz SDPa. Izvor tim genijima su bili Google i takvi. Knjige sigurno ne. Knjižnice barem i dalje imaju elementarne pristojnosti da odvoje djela fikcije od stručne literature, a Google to još nema.

Isto tako, onaj tko je vidio svijet(u biti dovoljno samo tu Europu, ni ne mora dalje), taj zna koliko je dobro ovdje.

• accountant
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,158
    • December 13, 2022 at 1:04 PM
    • #3,925

ustaše i partizani

covid ili gripa

to vam sve dođe de gustibus
    još uvijek nemamo dovoljno saznanja o posljedicama procijepljenosti ili broju žrtava u Jasenovcu i Bleiburgu

ergo pluralizam mišljenja je dozvoljen/poželjan i svatko će s obzirom na svoj doživljaj tumačiti stvari subjektivno

to je tak!

zato mi je smiješno kad se krene u raspru, a to je sve vrlo de gustibus

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • December 13, 2022 at 1:26 PM
    • #3,926
    Quote from accountant

Display More

ja sam se sreo sa nekim ljudima koji su napravili paru vani ali su rekli : ne želim da se moje dijete obrazuje po tom lgbt itd modelu. na kraju krajeva naš obrazovni sustav u temeljnim znanjima nije ništa inferiorniju bilo kojem zapadnom. dapače upoznao sam toliko nebrazovanih na zapadu da je to nepojmljivo. uže specijalizacije su neka druga pjesma.

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • December 13, 2022 at 1:34 PM
    • #3,927
    Quote from accountant

ustaše i partizani

covid ili gripa

to vam sve dođe de gustibus
    još uvijek nemamo dovoljno saznanja o posljedicama procijepljenosti ili broju žrtava u Jasenovcu i Bleiburgu

ergo pluralizam mišljenja je dozvoljen/poželjan i svatko će s obzirom na svoj doživljaj tumačiti stvari subjektivno

to je tak!

zato mi je smiješno kad se krene u raspru, a to je sve vrlo de gustibus

Display More

Nemamo preciznih saznanja, ali znamo da su samo u Hrvatskoj deseci tisuća pa i stotine tisuća ljudi nestali "prije roka" kao posljedica zločinačkih režima u prošlome stoljeću. Isto tako znamo da je šaka amatera prošle godine širila propagandu zbog koje su tisuće napustile ovaj svijet prije roka. O kojem broju ljudi pričamo? Pa svatko od nas zna nekog kome je netko nestao. Sad će mi tu doći neki pametnjaković koji će reći "nitko ne zna što se događalo po Hrvatskome saboru i po bolnicama 2021. godine..." Da, da.. naravno..

Od čega su krenule priče o domoljublju, koje neke toliko smeta? Krenule od toga da je kolega Normani spomenuo Švede i Amerikance koji provociraju Hrvate s pitanjima o nekoj rasističkoj i ustaškoj Hrvatskoj, a ja sam rekao da je nezahvalno povlačiti paralele suvremene Hrvatske s NDH i tu sam sam bio blag, to sam rekao biranim riječima.

Čim krenem ružno o NDH, uvijek se nađe prozvanih...kao da sam njih osobno uvrijedio. Pa naravno da će se onaj tko se osobno identificira s idejama na kojima je zasnovana NDH osjećati i osobno napadnut. Što bih ja trebao? Ispričavati se jer sam rekao istinu.

Evo ja imam "prijatelje" koji se meni u rujnu smiju na kavi jer sam rekao da sam bio Franju Tuđmanu na grobu taj mjesec. I njemu i Gojku Šušku i mnogim drugima na Mirogoju. Ako je to njima smiješno, oke. Ali neću dozvoljavati da se u mome društvu pljuje po Republici Hrvatskoj, a pogotovo neću to dozvoljavati onome tko uopće nije Hrvat i nema pojma o čemu priča jer nikad ovdje nije ni bio, a kud živio.

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • December 13, 2022 at 1:53 PM
    • #3,928

slavenski narodi nemaju u svojoj osnovi rasizam radi svojih povjesnih iskustava. može biti izražen nacionalizam ili gora verzija šovinizam. kod poljaka i rusa anti semitizam. dok česi, slovaci i mađari imaju neki nazovimo to anti romski pristup. romi su ti veliki indikator trpeljivisti ili ne trpeljivosti domicilnog stanovništva (premda su svi dimicilni) i za sad kod njih prevladava mišljenje da su na balkanu relativno dobro prihvaćeni. začudili bi se o koliko velikoj populaciji radi. bugarska će uskoro postati većinski romska, makedonija i srbija nisu daleko od toga i određeni djelovi hrvatske tipa međimurje. ja sam bio svjedok kad u češkoj u neke objekt nerado puštaju grke, talijane pa i sve nas. jednom je čak tenkre izbacio van iz diskoteke neku američku crnu studentinju i ona sa požalila svojoj ambasadi. izbio je neki skandala ali nije to značajno promjenilo mišljenje tog vlasnika i recimo to tako kruga ljudi koji imaju neki rasistički pristup. meni je nevezano na sve to jednom rekao ti si jugoš (pogrdno) ja mu kažem buraz zamisli ti sad da dođeš kod nas na more i ja te ne pustim negdje samo zato što si čeh. ma svi ste vi nama isti. je li?

• renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • December 13, 2022 at 2:26 PM
    • #3,929
    Quote from Yieldchaser
    Quote from renchi

A što te smetaju traktati o NDH? Kaj bi ti, hvalospjeve NDH? Onaj tko je pročitao puno knjiga zna sve o tome. Kako se osjeća, to je već druga priča.

Isto ko o Covidu. S manje više istih pozicija su dolazile razne priče o Covidu i cijepljenju koje smo imali prilike slušati par godina. Ishod? Tisuće mrtvih ljudi koje uopće nisu trebale biti mrtve. Nisam primjetio da su te smrtonosne priče dolazile iz HDZa, a ni iz SDPa. Izvor tim genijima su bili Google i takvi. Knjige sigurno ne. Knjižnice barem i dalje imaju elementarne pristojnosti da odvoje djela fikcije od stručne literature, a Google to još nema.

Isto tako, onaj tko je vidio svijet(u biti dovoljno samo tu Europu, ni ne mora dalje), taj zna koliko je dobro ovdje.

Display More

Traktat od NDH ne znaci hvalospjev o NDH. Nego znaci da je danas u situaciji u kojoj se Hrvatska nalazi irelevantan. A ove poredbe koje koristite i izvlacite zakljucke iz njih se zovu logicke pogreske. Mogu biti namjerne i nenamjerne. U svakom slucaju kada netko za litaniju poput ive sada kaze da je traktat ne znaci da je za ili protiv necega .

Jednako kao sto poredite peronosporu i Turke sa HDZ.

Cinjenica je da na Turke.i peronosporu nismo mogli djelovati mi sami, ali na HDZ bo trebali i mozemo.

Glede domoljublja recimo da vi to niste. Osjeti se da niste domoljub kada relativizirate zajednicku stecevinu sa necim promjenjivim.i zamijenjivim kao i priče svejedno kaj ljudi odlaze. Jer kao " doci ce bolji ".

Doci ce da, ali ne bolji

, nego drugaciji i drugi. Evo npr zasto da se ne vrate Hrvati iz Bolivije i Cilea, Kanade i SAD i Australije? Zasto bi dosli Afrikaneri ?

A glede korone, zaoravo delta soja, svi koji o tome govore ili ne znaju sto govore jer se informiraju na googlu, a po kruger duningu misle da su si pametni. Svakim danom jednog takvog pametnog cak i od omikrona nema. Ali srecom nije to delta pa odlaze sporadicno.

• Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • December 13, 2022 at 2:26 PM
    • #3,930

Je, je 40000 iselilo...

U 2021. u Republiku Hrvatsku iz inozemstva se doselilo 35 912 osoba, a u inozemstvo su se odselile 40 424 osobe. Saldo migracije stanovništva Republike Hrvatske s inozemstvom bio je negativan i iznosio je -4 512.

U 2021. iz inozemstva se doselilo 29,6% hrvatskih državljana i 70,4% stranaca, a odselilo se 64,2% hrvatskih državljana i 35,8% stranaca.

Znači doselilo 10600 RH državljana, iselilo 26600 RH državljana. Ukratko neto migracija od -16600. Eto kako se manipulira sa brojevima.

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • December 13, 2022 at 2:28 PM
    • #3,931
    Quote from verdi

slavenski narodi nemaju u svojoj osnovi rasizam radi svojih povjesnih iskustava. može biti izražen nacionalizam ili gora verzija šovinizam. kod poljaka i rusa anti semitizam. dok česi, slovaci i mađari imaju neki nazovimo to anti romski pristup. romi su ti veliki indikator trpeljivisti ili ne trpeljivosti domicilnog stanovništva (premda su svi dimicilni) i za sad kod njih prevladava mišljenje da su na balkanu relativno dobro prihvaćeni. začudili bi se o koliko velikoj populaciji radi. bugarska će uskoro postati većinski romska, makedonija i srbija nisu daleko od toga i određeni djelovi hrvatske tipa međimurje. ja sam bio svjedok kad u češkoj u neke objekt nerado puštaju grke, talijane pa i sve nas. jednom je čak tenkre izbacio van iz diskoteke neku američku crnu studentinju i ona sa požalila svojoj ambasadi. izbio je neki skandala ali nije to značajno promjenilo mišljenje tog vlasnika i recimo to tako kruga ljudi koji imaju neki rasistički pristup. meni je nevezano na sve to jednom rekao ti si jugoš (pogrdno) ja mu kažem buraz zamisli ti sad da dođeš kod nas na more i ja te ne pustim negdje samo zato što si čeh. ma svi ste vi nama isti. je li?

Postoje i povijesni razlozi zašto kod nas ima tako malo Roma. Istraženo je o tome dosta, ali može se i još istraživati. Nije baš sve de gustibus.. Brojna svjedočanstva su itekako dokaz. To je kao da ja i još dvadesetak ljudi oko mene posvjedočimo brutalnom ubojstvu djeteta od jedanaest godina pa sud krene u stilu da se ne zna točno ili je rekla kazala.. A još gore ako je počinitelj(počinitelji) sve foto-dokumentirao pa postoje i takvi dokazi. Što je uopće dokaz? Dokaz je kvalificirana činjenica. Ako čujem i vidim takve dokaze, što bih ja kao sudac/porotnik/promatrač u ime javnosti trebao reći? Da se ne zna? Ili je relativno sve? Trebam vidjeti neke magične arhive pa ću onda iz njih saznati "prave činjenice", "pravu istinu"? A svi ostali dokazi će u tome trenutku instantno devalvirati?

Za puno toga o čemu pišete ne znam. Znam za Bugarsku da je tamo značajan problem s romskom zajednicom, pogotovo mafijom njihovom i to već duže vrijeme. Čak su i neslužbenog ciganskog kralja proglasili, ima to već...

• renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • December 13, 2022 at 2:31 PM
    • #3,932

Yieldchaser: "Republici Hrvatskoj, a pogotovo neću to dozvoljavati onome tko uopće nije Hrvat i nema pojma o čemu priča jer nikad ovdje nije ni bio, a kud živio."

Ja bi npr rekla da vi niste. Nemam pojma jeste li, ali kako zvučite i o čemu govorite s lakoćom - niste.

Dakle, da ponovimo, Hrvatskoj sada nije problem NDH, nego je Hrvatskoj problem nedostatak domoljublja. Sada nije vrijeme za traktate o NDH. Irelevantni su. Hrvati rodjeni kao potomci iseljenih pa taman da nogom nisu stopili u Hrvatsku su - Hrvati.

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • December 13, 2022 at 2:31 PM
    • #3,933
    Quote from renchi
    Quote from Yieldchaser

Traktat od NDH ne znaci hvalospjev o NDH. Nego znaci da je danas u situaciji u kojoj se Hrvatska nalazi irelevantan. A ove poredbe koje koristite i izvlacite zakljucke iz njih se zovu logicke pogreske. Mogu biti namjerne i nenamjerne. U svakom slucaju kada netko za litaniju poput ive sada kaze da je traktat ne znaci da je za ili protiv necega .

Jednako kao sto poredite peronosporu i Turke sa HDZ.

Cinjenica je da na Turke.i peronosporu nismo mogli djelovati mi sami, ali na HDZ bo trebali i mozemo.

Glede domoljublja recimo da vi to niste. Osjeti se da niste domoljub kada relativizirate zajednicku stecevinu sa necim promjenjivim.i zamijenjivim kao i priče svejedno kaj ljudi odlaze. Jer kao " doci ce bolji ".

Doci ce da, ali ne bolji

, nego drugaciji i drugi. Evo npr zasto da se ne vrate Hrvati iz Bolivije i Cilea, Kanade i SAD i Australije? Zasto bi dosli Afrikaneri ?

A glede korone, zaoravo delta soja, svi koji o tome govore ili ne znaju sto govore jer se informiraju na googlu, a po kruger duningu misle da su si pametni. Svakim danom jednog takvog pametnog cak i od omikrona nema. Ali srecom nije to delta pa odlaze sporadicno.

Display More

Teško te je čitati. Stvarno teško. A to ti kažem kao netko tko godinama čita dosta zahtjevnu literaturu.

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • December 13, 2022 at 2:36 PM
    • #3,934
    Quote from renchi

Republici Hrvatskoj, a pogotovo neću to dozvoljavati onome tko uopće nije Hrvat i nema pojma o čemu priča jer nikad ovdje nije ni bio, a kud živio.

Ja bi npr rekla da vi niste.

To što bi ti rekla je tvoje mišljenje. Ne mijenja na činjenici da ja ipak jesam Hrvat. Nisam ni ustaša ni jugoslavenčina komunistička ni bilo kakva druga. To nisam. Ja ću ti to reć bilo gdje..u trgovini, na pošti, na placu, kod doktora..bilo gdje. Ne treba meni ovaj forum i nijedan drugi da to kažem. Neću se ja nikome ispričavati jer sam rekao istinu. Niti zato jer sam Hrvat, bijelac, HDZovac i što god. Svatko treba odgovarati za svoje postupke.

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • December 13, 2022 at 2:42 PM
    • #3,935

da li kod nas roma ima malo ili puno pitaj ove u čakovcu. u globalu romi žive na području gdje je tolerantnije stanovništvo. zašto ih nema u južnijim djelovima države ili u hercegovini to je sad neka druga priča. ovi nekad sami sebe ne podnose a kamo li rome.

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • December 13, 2022 at 2:43 PM
    • #3,936

Franjo Tuđman kad je stvarao hrvatsku državu nije bio vođen idejom da ona bude "racist country" i "Ustaša state", a ona to nije ni danas i ima nas jako puno koji nećemo dozvoliti nikakvoj budali iz Švedske da iznosi prljave laži o Hrvatskoj. Onaj kome to odgovara, kome to imponira da se tako priča o Hrvatskoj je duboko poremećen. E to je moje mišljenje. A i onaj kome to ne smeta ima i sam neke smetnje. I to je moje mišljenje!

Ja ne nazivam Švedsku "švedistan" ni Ameriku "Racist Confederacy" i ne znam kako pa zašto bih ja tolerirao da se pljuje po mojoj zemlji?

• renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • December 13, 2022 at 2:53 PM
    • #3,937
    Quote from Yieldchaser
    Quote from renchi

Republici Hrvatskoj, a pogotovo neću to dozvoljavati onome tko uopće nije Hrvat i nema pojma o čemu priča jer nikad ovdje nije ni bio, a kud živio.

Ja bi npr rekla da vi niste.

To što bi ti rekla je tvoje mišljenje. Ne mijenja na činjenici da ja ipak jesam Hrvat. Nisam ni ustaša ni jugoslavenčina komunistička ni bilo kakva druga. To nisam. Ja ću ti to reć bilo gdje..u trgovini, na pošti, na placu, kod doktora..bilo gdje. Ne treba meni ovaj forum i nijedan drugi da to kažem. Neću se ja nikome ispričavati jer sam rekao istinu. Niti zato jer sam Hrvat, bijelac, HDZovac i što god. Svatko treba odgovarati za svoje postupke.

Pa to je nesto prekrasno.

Kao "žena, majka, kraljica " tako i "Hrvat, bijelac HDZovac. " 🤣

Kao i ovo: Ja ću ti to ( da je Hrvat )reć bilo gdje..u trgovini, na pošti, na placu, kod doktora..bilo gdje

Tek nakon ovoga ne vjerujem. Ja uopce ne vjerujem da ste po naciinalnksti Hrvat. Ne vjerujem niti da niste rasist.

Nas drzavljanin da , ali Hrvat tesko. Ali to sam samo ja koja ne vjeruje jer glavno je sto v8 sami vjerujete i osjecate.

Opet, ponavljam, NDH nije danasnji problem Hrvatske. Danasnji je problem n e s t a n a k. Nece nestati Dubrovnik ili geografski pojmovi. Nestati ce Hrvati. A kada nestanu oni onda treba zaviriti u povijesne knjige sto ce biti. Tamo pise.

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • December 13, 2022 at 2:58 PM
    • #3,938
    Quote from renchi
    Quote from Yieldchaser

Pa to je nesto prekrasno. Kao žena, majka, kraljica tako i Hrvat, bijrlac HDZovac. 🤣

Kao i ovo: Ja ću ti to ( da je Hrvat )reć bilo gdje..u trgovini, na pošti, na placu, kod doktora..bilo gdje

Tek nakon ovoga ne vjeruje. Ja uopce ne vjerujem da ste po naciinalnksti Hrvat. Nas drzavljanin, ali Hrvat tesko.

Ali to sam ja.

Da, naravno. Ti si velika Hrvatica koja kvariš veselje svima na dan kad je Hrvatska u polufinalu Svjetskog prvenstva.

I to je nešto prekrasno. Možda te to smeta? Vjeruj u što god hoćeš, ali probaj malo manje zagađivat.

• Meri
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    663
    • December 13, 2022 at 3:03 PM
    • #3,939

Opet, ponavljam, NDH nije danasnji problem Hrvatske. Danasnji je problem n e s t a n a k. Nece nestati Dubrovnik ili geografski pojmovi. Nestati ce Hrvati.

S ovim se slažem.

• KultLicnosti
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,644
    • December 13, 2022 at 3:05 PM
    • #3,940

Ako i budemo prvaci nama u Splitu se neće ništa promijeniti , ali mogli bi svi poletati i sletati na Zlatka Dalića umjesto na Franju Tuđmana.

...i zaboravimo ono što smo naučili kad smo bili mali. Propuh ne ubija, propuh u ovoj krizi spašava. (D.B.)

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • May 24, 2025 at 1:59 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      906k
      2k
    3. All

May 24, 2025 at 1:59 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 11:04 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. umalo

May 23, 2025 at 11:04 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 8:32 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      914k
      2.1k
    3. xdado

May 23, 2025 at 8:32 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 23, 2025 at 6:35 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. my moon

May 23, 2025 at 6:35 PM
    1. Što smo danas tržili 6k

• harpun
      • February 15, 2020 at 11:11 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 4:07 PM
    2. Odgovora
      6k
      Pregleda
      2.3M
      6k
    3. Hafid

May 23, 2025 at 4:07 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

All May 24, 2025 at 1:59 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 23, 2025 at 11:04 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

xdado May 23, 2025 at 8:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon May 23, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Hafid May 23, 2025 at 4:07 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 23, 2025 at 3:39 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo May 23, 2025 at 2:35 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

All May 23, 2025 at 1:57 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 23, 2025 at 1:36 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,254 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago

Online korisnici na ovoj temi

• 4 gostiju
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt