Hajde vi otvorite novu temu pa ondje možete do kraja prvenstva razmijenjivati kladioničarske ideje.
-
-
-
Hajde vi otvorite novu temu pa ondje možete do kraja prvenstva razmijenjivati kladioničarske ideje.
Jedeš birtiju bez kladomata 😆 nemojte me u zatvor, napisao sam d
-
Na ovakvim prvenstvima jedino ima smisla odigrati kombinirane listiće recimo 4/10:
iznenađenja sa zbroj golova 0-2 (tri-četiri utakmice od 6.00-8.00)
te suprotnu stvar tipa favorit daje 4+ golova na utakmici (isto tri-četiri utakmice)
te recimo poluvrijeme/kraj X/X-pogotovo prva utakmica gdje mnogi čuvaju 0:0 ili (isto 2-3 utakmice)
Zapravo bi svi koeficijenti bili od 5,00 na više. Te odigrati desetak takvih listića. Da prvenstvo nije dosadno.
-
Prevara Dalić od prvog dana ne mjenja.
Valjda misli da smo dobri.
-
što je najbolje lik čak promijeni četiri igrača
ali taktički - ništa ne dobije!
jer mijenja 1 za 1
katastrofa, ovako ne možemo ni Kanadu dobiti
nek' se ugleda na Francuze, kako su okrenuli 0:1 protiv Australije
i to desetkovani, fali im pola tima
je, ali imaju vrhunskog trenera
-
Da, ono sta mi ide na živce je nikakvog plana B, C, nista. Samo dodaji Luki i nadaj se najboljem. Al kad vidim ko je u stručnom stožeru može se plakat. Olić? Ćorluka? Ha ha ha. A kakav je Modrić bio danas, nesmi igrat slijedeću.
-
ako su rukometašice Kraljice šoka, ovi su definitivno Kraljevi Stocka, opijeni slavom s prošloga prvenstva do daske
-
Baka si je u životu samo željela jednu mačku, a onda je za 103. rođendan dobila najslađe iznenađenje
Baka si je u životu samo željela jednu mačku, a onda je za 103. rođendan dobila najslađe iznenađenjeGospođu Lillian iznenadili su djelatnici doma za umirovljenike u Utahuwww.telegram.hr -
nešto i za ulagače ZSE, da se ne kaže kako Vlada ne misli na nas
-
VEČERNJI TV 'Nije ovo bila prava Hrvatska, čeka nas teška borba za prolaz. Dalić zna koji potez mora povući'Uživo u studiju Večernjeg lista otvaranje Hrvatske na SP-u u Kataru i 'nulu' protiv Maroka analiziramo s našim bivšim reprezentativcem, danas trenerom…www.vecernji.hr
nisam izbornik, ali mislim nekako da bi trebalo davati više golova po utakmici, neš ti poteza
-
-
Rusija danas, nakon 20 godina, pokrenula proizvodnju legendarnog auta iz sovjetske ere: najavljuju i električne verzijeRenault je u svibnju ruskoj državi prodao većinski udio u Avtovazu, navodno za jedan rubaljnovac.jutarnji.hr
Steta sto su pod sankcijama, bas bi si narucio jedan Moskvic iz fore, za prdekanje po kvartu.
-
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…tarnji#cxrecs_s
Steta sto su pod sankcijama, bas bi si narucio jedan Moskvic iz fore, za prdekanje po kvartu.
možda će biti u Konzumu
-
što je najbolje lik čak promijeni četiri igrača
ali taktički - ništa ne dobije!
jer mijenja 1 za 1
katastrofa, ovako ne možemo ni Kanadu dobiti
nek' se ugleda na Francuze, kako su okrenuli 0:1 protiv Australije
i to desetkovani, fali im pola tima
je, ali imaju vrhunskog trenera
Ma zabetoniraju se na krilo 3-4 igraca pokusavaju na neke duple pasove, a koliko su marokanci brzi ne mogu nista, ocekuje se da modric naoravi prevagu ali danas nije bio njegov dan previse gresaka je napravio, mene najvise nervira krila dobiju balun i umisto da pokusaju neki prodor oni vracaju balun nazad, premalo je induvidualne agresivnosti naprid
-
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…tarnji#cxrecs_s
možda će biti u Konzumu
Jedino nisam ziher da bi prosao dimne plinove.
-
možda će biti u Konzumu
Jedino nisam ziher da bi prosao dimne plinove.
srediti će to Pavo Plinar
-
nešto i za ulagače ZSE, da se ne kaže kako Vlada ne misli na nas
Malo sam pregledala ponudu, samo iz znatiželje, nisam potencijalni kupac i vidim hrpu krša i loma koje se pokušava prodati, a najzanimljiviji mi je traktor marke Zetor star 43 g. koji se nudi za čak 7200 kn. Pa taj da nije nikad bio u poginu i ima 0 radnih sati nakon 43 g. može samo u staro željezo. Ne znam koliko se plaća kg starog željeza, ali možda su ga vagnali pa procjenu izvršili po kilogramu.
Ipak , najinteresantnije je odricanje prodavatelja od odgovornosti za točnost kilometraže. Kažnjivo je ako vlasnik odnosno prodavatelj skida kilometražu, ali eto država javno priznaje da ne može garantirati da nije skinula km na vozilu. 😂😂😂
Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se provodi po načelu ‘viđeno-kupljeno’, što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.
-
ako je reprezentacija Modrić (a mislim da jest, jer bez njega ništa ne ide), onda treba naći drugog, mlađeg
makar i kupiti na marketu pa mu dati državljanstvo
naći dostojnu zamjenu
Kovačić je ostao vječna mlada nada, umjesto da je stasao uz Luku on igra kao drugoligaš
onda repku može voditi i Ivković & Samovojska tandem
-
ja ću samo reć da je kladionici mjesto na forumu, a ne u školi
a što se tiče gledanja utakmica Hrvatske, bilo im je pametnije da su danas učili nešto tipa floppy disk-a iz informatike nego gledali ovaj Dalićev junački pokušaj igranja na "nulu", u rangu najboljih primjera na ZSE-u
-
Malo daješ važne izjave za nacionalnu TV, malo snimaš reklame, pa se onda malo putuje, jede, pije na računa Hns-a. I tata bi sine Zlatko. Kad će naći bolje radno mjesto.
-
(...) treba naći drugog, mlađeg, makar ga i kupiti na marketu, naći dostojnu zamjenu... (...)
...savjetuje prijateljica prijateljici nakon što je potonja nedavno prekinula vezu s partnerom...
-
-