Al ajde reci, koji bi te odgovor zadovoljio?
I admina za to pitati, pa ima čovjek važnije brige.
No mene, imam značku...i samo čekam da neko upuca Sheriffa
Al ajde reci, koji bi te odgovor zadovoljio?
I admina za to pitati, pa ima čovjek važnije brige.
No mene, imam značku...i samo čekam da neko upuca Sheriffa
Članovi koji su pomogli se nisu nigdje raspitivali o tome što tvrdite, a kako je ulazna pretpostavka kriva kriv je i zaključak.
Članovi u početku nisu niti znali za tu VIP oznaku, a odlučio sam je prikazati jer mi je drago da ljudi prepoznaju, razumiju i podupiru ideju ovog portala. Ego ili par dolara s tim nemaju veze. Bitna je namjera, i na njoj sam im neizmjerno zahvalan. To je poanta te značke.
Mislim da ljudi ovdje na forumu imaju premalo financiskog znanja , ne znaju čitati financijske izvještaje i sl. pa kad im netko pise negativno o dionici ne mogu to sagledati i donijeti svoje misljenje, ne znaju sto da rade s tim. Mogu podnijeti samo navijanje.
Meni osobno smeta kad nekog tko argumentirano a negativno pise na dionici koju imam pojedinci tjeraju, kao sto tu radis kad nemas dionicu i sl. A takvi komentari su dragocjeni jer svi smo subjektuvni i dobro nam dođe drugo misljenje. Možemo ga prihvatiti ili odbaciti.
Ja kao novi član foruma mogu primijetiti da ovdje neki ljudi imaju prvenstveno premalo znanja iz pravopisa i gramatike.
Baš mi bode oči kad čitam post u kojemu netko iznosi velike financijske analize a ne razlikuje ni Č i Ć.
Mislim da ljudi ovdje na forumu imaju premalo financiskog znanja , ne znaju čitati financijske izvještaje i sl. pa kad im netko pise negativno o dionici ne mogu to sagledati i donijeti svoje misljenje, ne znaju sto da rade s tim. Mogu podnijeti samo navijanje.
Meni osobno smeta kad nekog tko argumentirano a negativno pise na dionici koju imam pojedinci tjeraju, kao sto tu radis kad nemas dionicu i sl. A takvi komentari su dragocjeni jer svi smo subjektuvni i dobro nam dođe drugo misljenje. Možemo ga prihvatiti ili odbaciti.
Ja kao novi član foruma mogu primijetiti da ovdje neki ljudi imaju prvenstveno premalo znanja iz pravopisa i gramatike.
Baš mi bode oči kad čitam post u kojemu netko iznosi velike financijske analize a ne razlikuje ni Č i Ć.
A mene bodu ovakvi komentari. Ako je hrpa gluposti ali pravopisno OK, ajde onda može proči. Joj, proći da...
A mene bodu ovakvi komentari. Ako je hrpa gluposti ali pravopisno OK, ajde onda može proči. Joj, proći da...
Znam nekoliko ljudi koji su jedva zavrsili osnovnu skolu a vrte ogromnu lovu u nekim svojim privatnim poslovima, takodjer i magistre ekonomije koji spajaju kraj sa krajem i imaju kredit za stan na 35 godina.
Tako da .....
Mi primjetimo kada se ispred suprotnog veznika (a, ali, vec, nego, no) ne stavi zarez, ali ne zamjeramo. Samo Vi pisite. Bitan je sadrzaj.
http://www.moje-instrukcije.com/index.php?opti…nazije&catid=67
Dragi Borise, novi si ali već dijeliš lekcije iz pristojnosti i gramatike. U mom postu uopće nisam upotrijebila č i ć jer pišem na mobu i presporo mi je kad biram te znakove. Po tome ne možeš vidjeti moje znanje iz č i ć. Nije ispravno, ali nije neznanje, to si mogao primjetiti jer si očito završio osnovno školovanje i ponosno nosiš znanje iz č i ć. Čestitam, ali i ja još od osnovne ispravno koristim č i ć, nisi jedini.
Ovdje se ipak kolokvijalno piše.
Za početak si mogao nešto manje maliciozno i konstruktivnije napisati. Forum je bogatiji sa svakim novim članom. Živio!
Đes Borise legemdo. Živijo.
Mučko tisi đubre. Neznaš? Nepereš se i hočeš nečeš-mrš kuči....!!
Mučko tisi đubre. Neznaš? Nepereš se i hočeš nečeš-mrš kuči....!!
🤣🤣🤣
A vidi našeg bageriste, pišu li mu prekovremene? Možda ne misli na izlazak iz dionica, nego izlazak iz mulja?
Netko blokirao promet u kanalu TPNG. Na 47 milji zastoj.
Ista je fora i na PTKM na 64 i 70kn i ADRS na 458 i 460kn...vidi se iz aviona da se nateže pračka...
ne ide nam u prilog, ali što sam ja imao neugodnih iskustava s tim puclederima još iz djetinjstva, nategneš previše da dobaci što dalje, on baš pukne i sretan si ako te ne zakači po nosu u tom trenutku, ne želim ni pomisliti na povijest ovoga trenutka
i dobronamjerni savjet kolega, ćuvajte se Borisa
Ista je fora i na PTKM na 64 i 70kn i ADRS na 458 i 460kn...vidi se iz aviona da se nateže pračka...
ne ide nam u prilog, ali što sam ja imao neugodnih iskustava s tim puclederima još iz djetinjstva, nategneš previše da dobaci što dalje, on baš pukne i sretan si ako te ne zakači po nosu u tom trenutku, ne želim ni pomisliti na povijest ovoga trenutka
Nevezano za išta ne vidim načina da Petrokemija ne bude imala pristojnu dobit u 1Q(proljetna sjetva), jedino ako umanjuju štetu od potresa?!
P.S kolega zar vas je uhvatila nervoza radi PTKM?!! Mislim da se ekipa povukla sa bida,jer vide da čim se nakupi naloga do 1000 dionica ,odma se netko itresne i to se dogodilo nekoliko puta ovaj mjesec...
Nevezano za išta ne vidim načina da Petrokemija ne bude imala pristojnu dobit u 1Q(proljetna sjetva), jedino ako umanjuju štetu od potresa?!
P.S kolega zar vas je uhvatila nervoza radi PTKM?!! Mislim da se ekipa povukla sa bida,jer vide da čim se nakupi naloga do 1000 dionica ,odma se netko itresne i to se dogodilo nekoliko puta ovaj mjesec...
ma ne, kupio sam još, valjda od nervoze
nego kolega Boris vam budno prati korištenje čić pa sam i ja malo dometnuo da vam zametem trag
nego kolega Boris vam budno prati korištenje čić pa sam i ja malo dometnuo da vam zametem trag
Jbg nema sada nazad, ostaje urezano pračka.
neka, djeluje močnije, samo da ne pukne
neka, djeluje močnije, samo da ne pukne
Ima još jedna u rezervi, doduše ova je made in P.R.C.
Cujem da je BorisZagreb jos gori od mene po ovim pitanjima..
Cujem da je BorisZagreb jos gori od mene po ovim pitanjima..
pravi e-lektor, izgleda Bidenov igrač
Moderator, molim da uredujete sa ovim privatnim chatom, spamaju, nece ljudi vidjeti važan naputak od diokidine kako da izađemo.
evo jedna informacija za sve velike znalce što dobro zarađuju na burzi
https://klik.hr/novo/anketa-gd…rce=Vecernji.hr
nama ostalima je dobar i burek naš svagdanji