Baš me zanima koje su boje pločice u Ericssonu...
-
-
-
ERicssonNikolaTesla 5G digitalizacija.
Slažete se i vidite li nešto sa boljom perspektivu ?
- ne slažem se jer vidim nešto s boljom perspektivom, RIVP.
Ivana, carice
-
Dekonstrukcija 😂 ...
-
Pokreću se. Dobra je stvar što im je prošla godina bila jako dobra. To je financijska podloga za preživjeti ovo razdoblje.
BIla je nedavno rasprava kako ce Adplastik isporucivat dijelove po stanju kako je prema ugovoru ili ce se prilagodjavat kupcima eto u clanku je potvrdjen taj dio da ce isporuke bit vezane kolika ce biti potreba kupaca.
"Pokrenuli smo i mi proizvodnju, i to dinamikom koja prati naše kupce"
naravno, kako drugačije? to samo analfabeta može izjaviti... mislim, možeš ti proizvoditi više nego što je potražnja ali si 'pucaš u noge'
to je slično kao da tvrdiš da će TUI isporučiti turiste ovog ljeta jer, eto, takav je ugovor
što se zbilo s tim aranžmanima danas svi znamo: TUI aktivirao drastičnu opciju
-
čekam ponovnu razinu nesto malo iznad 100kn. Sve iznad toga mi je trenutno previsoko. A 2023 je i daleka i neizvjesna
-
čekam ponovnu razinu nesto malo iznad 100kn. Sve iznad toga mi je trenutno previsoko. A 2023 je i daleka i neizvjesna
Gluposti...
-
Dow 24265 + 163 Što je uzrok malodušnosti danas kod nas ?
Novo izdanje obveznica ?
Da li je sustav počeo povlačiti novac od fondova ? To je iduće što će se desiti, nedostatak likvidnosti na burzi
-
Gluposti...
Svatko ima pravo na svoje mišljenje i target. Ali o tom potom. Brzo će jesen. Točno, glupost je ogromna i nemjerljiva. Širi se poput svemira. Pogotovo u Bijeloj kući.
-
Ekipa, unaprijed isprike jer sam poprilično nov u svemu ovom pa tražim vašu preporuku.
Imam nekih cca 100k kn koje trenutno mrtve leže na banci i TPNG mi još uvijek izgleda primamljivo, ali vidim da sam zakasnio barem 5-6 dana.
Mislite li da je pametno sutra/prekosutra uložiti u tpng i pokupiti nekih 10ak% dobiti ili je vec prekasno?
I naravno ako imate ideju za pametniji ulog slobodno predložite100k kn ubaciti u samo jednu dionicu?? ostavi to onda na banci, ovo je kao pitanje na koji par na kladionici da stavim
-
Pada kiša, Pada ZSE, ameri rastu, baš me briga dok ima afričke šljive ništa ne pada
-
-
Ekipa, unaprijed isprike jer sam poprilično nov u svemu ovom pa tražim vašu preporuku.
Imam nekih cca 100k kn koje trenutno mrtve leže na banci i TPNG mi još uvijek izgleda primamljivo, ali vidim da sam zakasnio barem 5-6 dana.
Mislite li da je pametno sutra/prekosutra uložiti u tpng i pokupiti nekih 10ak% dobiti ili je vec prekasno?
I naravno ako imate ideju za pametniji ulog slobodno predložite100k kn ubaciti u samo jednu dionicu?? ostavi to onda na banci, ovo je kao pitanje na koji par na kladionici da stavim
Pa naravno, u cemu je problem? Mali ulagac nije fond. Ako imas ideju sto je dobro ulaganje diverzifikacija je nepotrebna. Pogotovo sto je mala sansa da imas 4, 5 ili vise perspektivnih dionica u portfelju u bilo kojem trenutku.
Ja imam dobar auto srednje klase ubacen u Optimu i nista drugo. Pricekat cu rezultat prodaje i to je to. Ne vidim motiva ovdje ista vise ulagati dok se ne potvrdi da je drzava izasla iz krize, rijesila financiranje, pocela vracati dugove i da nece pokopati drugi stup. Jer ovo s drugim stupom je potencijalni ponor od barem 800 bodova ispod Crobija. Ako ne vjerujete pogledajte na kojim je razinama bio 2000-2002, prije uvodjenja drugog stupa. Sad bi mozda bio i na nizim, imajuci u vidu sve gadosti koje ljudi pamte, a desile su se ovdje.
-
Ta dionica je upravo objavila rast od 600% za Q1 i ne ocekuje se nista manje za Q2 dokle vec mislim prodati većinu.
Trenutno stoji na cijeni od 55kn dok je najniža cijena ikada bila oko 40kn
Dakle u najgorem mogučem slučaju da iz nekog suludog razloga tvrtka koja je napravila takvo čudo padne nazad na svoj minimum izgubi ću 35k kn. Dok na drugu ruku onaj izglediniji scenarij da dosegne barem 90kn, a vjv i dosta više mi donosi 60+% povrata uloženog
Da kladionica nudi tako nešto spavao bi u njoj -
Danas bi moglo biti preko 1m prometa
-
Da mi je samo znati na temelju čega si to zaključio?
-
Da mi je samo znati na temelju čega si to zaključio?
Vidiš kako je splićo pogodio što sam mislio. Mislio sam na ZSE ukupno.
-
Ako ZABA nije dobra ima KABA dobro izvješće
Ako je serija žuje lošija dobar je i karolvac.....😃
-
na Tehnici ce se tek moci dobra lova uzeti 😉😊
-
18,4 posto radno sposobnog stanovništva SAD-a je nezaposleno
https://www.index.hr/vijesti/clanak…di/2179460.aspx
Da je i manje od 18% jer indexu nije za vjerovati, mada je tekst prenio sa vanjskih portala, puno je.
-
SAPONIA bi bila fantasticna firma da nema okolo igrica. Dakle pretakanja u smislu uzmi gdje ima i krpaj gubitke gdje nema. Brodomerkur out trenutno radi korone, trpe opet velike gubitke.
I opet ce trebati pozajmice. Nece stati na 70milja duga. Dokle tako? Jer to traje vec 10g.
Mepas hotel i dalje trpi minuse. Kandit ce imati pad kao i Maraska u prodaji. To je ono sto govorim odavno. Druga stvar sro se moze trgovati na valovima.
K tome na Agrogoru su pogubili cca 112 milijuna kuna. Dakle 5-6 g.poslovanja s ovom dobiti. Da nike bilo bacanja para u Agrokor i da je solo Saponia bez ovih firmica okolo onda bi Saponia bila fantasticna i vrijedila 600kn. Ovako ne vrijedi ni 200kn po mom sudu. K tome imamo zatvaranje granica i pad prodaje u inozemstvu.
Da je izvrsna prilika ne bi izlazio g.Bilis ex dionicar i sad 2 fonda koji imaju jos 4500kom za prodati, a hoce kako su krenuli.
-
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k