Jedan i jedini
-
-
-
Pearl Jam - Indifference
-
Cigarettes after sex
-
Sigur Ros - Svefn-g-englar
Prekrasna pjesma
-
Mitko, nije ti ovo zdravo. Brzo ćeš u ocat
-
Ajme kako ste se dobro zabavljali sinoć
Malo mi je neugodno, spavam ko' beba........
Nemam vaših briga.
Blago meni , ja sam siromašno
-
Evo jedna za dobro jutro
-
A gle, ako naglo dobiješ veliku želju kupiti neki sportski auto (makar i polovni) .. .
baš tako..i još uvijek razgovaram sa njime, jer ima puno programa koji me svaki dan iznenade..npr digne mi ručnu ako je gepek otvoren, a meni kortizol skače jer ne kužim zašto mi to radi, i gubim testosterone, hoćeš li me kastrirati, braco
Gledaj prednosti tog manjka testosterona, neces jako celaviti, a zene navodno vole muskarce sa kosom
-
Svaka čast momci, sve stoji, a pozitivni duh se osijeca...👍🤔
-
a da mitkko pokrene neku late night radijsku emisiju di prima pozive nas forumaša i onda krene rasprava?
to bi onda mogli slušati i kamiondžije, pa da nam se i oni pridruže.
ovo sinoć me baš na tako nešto podsjetilo.
bude kolega LodeRunner riješio tehniku i frekvenciju
-
-
baš tako..i još uvijek razgovaram sa njime, jer ima puno programa koji me svaki dan iznenade..npr digne mi ručnu ako je gepek otvoren, a meni kortizol skače jer ne kužim zašto mi to radi, i gubim testosterone, hoćeš li me kastrirati, braco
Gledaj prednosti tog manjka testosterona, neces jako celaviti, a zene navodno vole muskarce sa kosom
A meni se cinilo po pisaniji jucer da vama ovdje dosta zena, pa sto je vazno sto im se svidja😆
-
Cigarettes after sex
Motivacija za bolji sex ;
tko prvi svrsi, pere suđe i usisava .
-
A meni se cinilo po pisaniji jucer da vama ovdje dosta zena, pa sto je vazno sto im se svidja😆
kolegice, od kuda sada takav zaključak, pa jedva da smo ih se i dotakli, mislim od svih postova tek par puta i to tek u kontekstu...
-
Bome Mitkko dosta se trošiš
Uspori malo, život je lijep i nek traje što duže, pogle Warrena Buffeta
Evo još jedan savjet, pošto ideš redovito u teretanu
"Nemojte gledati svoje mišiće dok vodite ljubav. Ovo je savjet namijenjen
posebno ljubiteljima fitnessa, dizanja utega i drugih oblika održavanja forme."
-
Ja sam čuo da što više teretane, to je ljubavni mišić manji... 😁
-
pa možda mu je prevelik i vidiš da radi intenzivno na otklanjanju problema i nemoj biti zavidan da se i tebi ne smanji ta krigla
-
pa možda mu je prevelik i vidiš da radi intenzivno na otklanjanju problema i nemoj biti zavidan da se i tebi ne smanji ta krigla
Gdje je bačva, tu je i pipa... 😁
-
Gdje je bačva, tu je i pipa... 😁
Ja sam čuo da oni koji voze velike aute nadoknadjuju manjak negdje drugdje, a pošto
su takvi veliki auti sada u modi, ispada da nam je prosjek u Hrvatskoj malo prenapuhan
-
ne postoji premali-preveliki, uopće bezvezna dilema iz naše muške pozicije
-
A čujte novi mercedes S klase košta preko milijun kuna, čak do milijun i pol, pa nove ljetne gume s felgama bar 50 000 kn.
Život je skup kada imaš para, ali masažna grijana sjedala sve nadoknade
Je, puno je to novaca, ali ajmo razložiti mjesečne troškove za četveročlanu obitelj i uzmimo u obzir da si bogat, životni standard ti je ipak malo lagodniji, ne paziš baš na svaku kunu pa su i ti redovni troškovi malo veći. Ajmo malo maštati :
- režije (imaš veću kuću, bazen, vrtlar 1x tjedno, spremaćica 2x tjedno...) = 5.000 kn
- hrana (malo bolja klopa, povremeno restorani, malo skuplja vina i ostale zahebancije) = 10.000 kn
- 2 x auto (leasing, servisi, gorivo...) = 10.000 kn
- kuća/stan (amortizacija) = 3.000 kn
- dijete (školarina i slično - odvajaš 2.000 mjesečno x (recimo 10 godina) u neki fond za studij negdje u inozemstvu ili slično, drugi troškovi - 2.000) = 4.000
- putovanja (2 x godišnje nešto, hoteli, avioni, all inclusive = 60.000) = 5.000
- garderoba = 4.000
- nešto sam zaboravio = 5.000
- hirovi (kurve i droga ) = 5.000
Eto, ukupno 51.000 kn i onda to zaokružimo na 60.000 kn mjesečno
PS. Nije da je ovo stil života koji ja osobno priželjkujem, ja sam puno skromniji, ali ajde, pitanje je bilo što se smatra bogatim.
imate milione a sto vozite?Skodu scalu?2 auta za deset?kao u Konzumu?Auti se mjenjaju svake 4 godine valjda?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun