Joj, Zlocesta, ovaj forum bi bio prazan i suhoparan bez tebe, ali imas li ti ili nemas Viro je ocito pitanje za Schrödingerovu macku.
Za početak, nemam Viro.
I ja sam kupila Viro.
Joj, Zlocesta, ovaj forum bi bio prazan i suhoparan bez tebe, ali imas li ti ili nemas Viro je ocito pitanje za Schrödingerovu macku.
Za početak, nemam Viro.
I ja sam kupila Viro.
TPNG
Trenutno se ask i bid odmjeravaju.
Bid će kapitulirati
Svi pokazatelji sugeriraju zdravi rast, a vidi se i jedan zanimljiv uzorak. Scallops
Ako se realizira, target je prilično visoko
Mislite ask će kapitulirati?
@LodeRuner
Imala. Prodala.
Viro koji nekud ide, za Opte koja ne ide nigdje
Mislim da je Viro slicna prica kao i Igh. Nema tu puno fundamenata. To ne znaci da cijena ne moze znacajno up. Mozda i tu bude vlakic.😂
A moze i na Opte vlakic😅
Display MoreA pisao mi je i Admin, dobronamjerno upozorenje, kaže da je gornji graf na granici dobrog ukusa. Al' stvarno dobronamjerno. Teško je to sa grafovima, uvijek sve objašnjavati od početka, pa ponekad i " u sridu"
Za početak, nemam Viro.
Svatko od nas trgovanje razumije na svoj način, i kada konstruira graf traži odgovore na pitanja koja njega zanimaju.
Mene je zanimalo da li je više novaca ulazilo, ili izlazilo iz Vira, i da li sepapir akumulira
Neki će reći da su pitanja bespredmetna, jer je svaki papir koji je netko kupio netko i prodao.........
Ipak..
Chaikin oscilator i Money flow govore u prilog akumulacije
Linija akumulacija / distribucija je uzlazna
Cijena trenutno šeće između dvije fibo linije.
Onako kako ja razumijem akumulaciju / distibuciju / Wyckhoff /, papir je akumuliran, drže ga čvrste ruke, i vjerojatniji je rast cijene nego pad.
Hawg
vidiš, čim ne pišeš o OPTE, odmah pišeš pametnije
nemaš tako veliki papir da povučeš do 15
Jutros vidjeh da smo moller i ja najaktivniji članovi ??
Ma jesam ja vama malo dosadila ?
🙃
Gdje bi se mi zabavljali u doba korone, da nam nije foruma.
Mnogi bi se sa nama mijenjali.
Ulagači, špekulanti, promatrači, pesimisti, optimisti, za svih ima mjesta.
BTW, winter' s coming 🙃
zlocesti - zašto dosadni?
Uvijek interesantni uz dozu humora kao i kolega Moller, da vas nema trebalo bi vas izmisliti
U suštini nema tu nitko dosadan jer svatko na svoj osobeni način ovdje ostavlja svoj trag. Tako da za sve vrijedi - pišite, ako se to što pišete nekom ne sviđa jednostavno ne mora čitati. Barem je to lako riješiti.
Naim
Hajte molim vas ...zar se svako jutro ustajete na lijevu nogu...opustite se
i prosjecna plaöa firme je bila 18 000 kn NETO ne zaboravite taj podatak. Sergej dobro placa
Ja sam potpuno opušten. Meni zapravo nije jasno zašto moderator uopće dopusta stavljanje postova koji defacto nemaju veze sa temom?
Ili gluposti tipa kako je prosjecna neto plaća 18 tisuća kuna?
A ovdje se valjda može pisati koješta. Vjerodostojno mjesto, vjerodostojne informacije.
@naim : pa mozda da se tmao idete zaposliti Vam to i ne bi bila glupost...
calypso mozete li molim Vas definirati "male" ? Do koliko dionica je mali.. ono okvirno gdje je granica.. I'll vrijednost ukupnih dionica po cijeni od 5 kn / dionici ?
Hvala
calypso mozete li molim Vas definirati "male" ? Do koliko dionica je mali.. ono okvirno gdje je granica.. I'll vrijednost ukupnih dionica po cijeni od 5 kn / dionici ?
Hvala
Dovoljno je pogledati promete na vecini dionica i velicine naloga... To su uglavnom nalozi izmedu 5000 i 10000kn, a to netko kupuje i prodaje (aka. buregdzije, dignu par desetaka do parsto kuna na trejdu)... I kada sa tako malim nalozima prosetas cijenu dionice +/- 10% dnevno, sve ti je jasno sa kim imas posla...
Recimo, meni je gubljenje vremena ako ne dignem cca. 1000EUR po dionici... Sve ispod toga mi je stvarno gubitak vremena i zivaca, a jos ako odem u minus, onda uopce ne vidim cemu sve to... Ovo trejdanje ionako nije za mene, vise preferiram uc u poziciju i nabildavat sa vremenom - dva tipa dionica trazim - dividenduse ili akvizicije... Recimo, OPTE je tip akvizicije i tu mogu cekat kolko treba i sakupljat (sakupljam vec 5 godina)...
calypso slazem se s Vama. Ja ne kuzim ove Kaj uzimaju po 1% po trejdu.. ja Sam Tak na Uljaniku Ali smao jer je isao delist.. Al fakat me ovo ne zanima I'll netko je pisao da je uzeo 0.5%... ok, moglo se uzimat I do 100% u par Dana npr Kras.. Ali to je rijetkost..
calypso slazem se s Vama. Ja ne kuzim ove Kaj uzimaju po 1% po trejdu.. ja Sam Tak na Uljaniku Ali smao jer je isao delist.. Al fakat me ovo ne zanima I'll netko je pisao da je uzeo 0.5%... ok, moglo se uzimat I do 100% u par Dana npr Kras.. Ali to je rijetkost..
Gle, ovi maleni sto grickaju i uzimaju 1% su skoro uvijek u plusu, samo to je strasno neefikasan nacin trgovine... Moras imati brdo vremena i brdo zivaca za to i dovoljan je jedan pad da ti unisti sve sto si zaradio u mjesec dana... Radio sam to svojedobno na LTC (Litecoin) kad sam se igrao sa Coinbaseom i bozedragi sto se tu vremena moze izgubit, a za nista, doslovno se pitam da li mi se to uopce isplati... Cijeli dan i noc sjedis pred kompom, a na kraju zaradis 50kn, nekako se ne vidim u tome...
haha, ova mi je dobra
. Evo, kada sam postao saborski zastupnik, pripremali smo se za konstituiranje i raspravu o obnovi Zagreba, pa sam propustio priliku ulaganja u srebro koj je skočilo s 12 na 30 dolara - kaže.
haha, ova mi je dobra
. Evo, kada sam postao saborski zastupnik, pripremali smo se za konstituiranje i raspravu o obnovi Zagreba, pa sam propustio priliku ulaganja u srebro koj je skočilo s 12 na 30 dolara - kaže.
pa dobro i kaže, mogao je uzeti lovu, a sada će morati satima sjediti u Saboru i slušati bezveznjake za 16000kn mjesečno
haha, ova mi je dobra
pa dobro i kaže, mogao je uzeti lovu, a sada će morati satima sjediti u Saboru i slušati bezveznjake za 16000kn mjesečno
meni se čini da će Zvane sjest negdi u zadnju klupu, stavit slušalice u uši i lupati po bidu i asku.
samo da se slučajno ne javi za raspravu, pa da mu ne propadne dobar trejd