Joj, Zlocesta, ovaj forum bi bio prazan i suhoparan bez tebe, ali imas li ti ili nemas Viro je ocito pitanje za Schrödingerovu macku.
Za početak, nemam Viro.
I ja sam kupila Viro.
Joj, Zlocesta, ovaj forum bi bio prazan i suhoparan bez tebe, ali imas li ti ili nemas Viro je ocito pitanje za Schrödingerovu macku.
Za početak, nemam Viro.
I ja sam kupila Viro.
TPNG
Trenutno se ask i bid odmjeravaju.
Bid će kapitulirati
Svi pokazatelji sugeriraju zdravi rast, a vidi se i jedan zanimljiv uzorak. Scallops
Ako se realizira, target je prilično visoko
Mislite ask će kapitulirati?
@LodeRuner
Imala. Prodala.
Viro koji nekud ide, za Opte koja ne ide nigdje![]()
Mislim da je Viro slicna prica kao i Igh. Nema tu puno fundamenata. To ne znaci da cijena ne moze znacajno up. Mozda i tu bude vlakic.😂
A moze i na Opte vlakic😅
Display MoreA pisao mi je i Admin, dobronamjerno upozorenje, kaže da je gornji graf na granici dobrog ukusa. Al' stvarno dobronamjerno. Teško je to sa grafovima, uvijek sve objašnjavati od početka, pa ponekad i " u sridu"
Za početak, nemam Viro.
Svatko od nas trgovanje razumije na svoj način, i kada konstruira graf traži odgovore na pitanja koja njega zanimaju.
Mene je zanimalo da li je više novaca ulazilo, ili izlazilo iz Vira, i da li sepapir akumulira
Neki će reći da su pitanja bespredmetna, jer je svaki papir koji je netko kupio netko i prodao.........
Ipak..
Chaikin oscilator i Money flow govore u prilog akumulacije
Linija akumulacija / distribucija je uzlazna
Cijena trenutno šeće između dvije fibo linije.
Onako kako ja razumijem akumulaciju / distibuciju / Wyckhoff /, papir je akumuliran, drže ga čvrste ruke, i vjerojatniji je rast cijene nego pad.
Hawg
vidiš, čim ne pišeš o OPTE, odmah pišeš pametnije ![]()
![]()
nemaš tako veliki papir da povučeš do 15![]()
Jutros vidjeh da smo moller i ja najaktivniji članovi ??
Ma jesam ja vama malo dosadila ?
🙃
Gdje bi se mi zabavljali u doba korone, da nam nije foruma.
Mnogi bi se sa nama mijenjali.
Ulagači, špekulanti, promatrači, pesimisti, optimisti, za svih ima mjesta.
BTW, winter' s coming 🙃
zlocesti - zašto dosadni?
Uvijek interesantni uz dozu humora kao i kolega Moller, da vas nema trebalo bi vas izmisliti ![]()
U suštini nema tu nitko dosadan jer svatko na svoj osobeni način ovdje ostavlja svoj trag. Tako da za sve vrijedi - pišite, ako se to što pišete nekom ne sviđa jednostavno ne mora čitati. Barem je to lako riješiti.![]()
Naim
Hajte molim vas ...zar se svako jutro ustajete na lijevu nogu...opustite se
i prosjecna plaöa firme je bila 18 000 kn NETO
ne zaboravite taj podatak. Sergej dobro placa ![]()
Ja sam potpuno opušten. Meni zapravo nije jasno zašto moderator uopće dopusta stavljanje postova koji defacto nemaju veze sa temom?
Ili gluposti tipa kako je prosjecna neto plaća 18 tisuća kuna?
A ovdje se valjda može pisati koješta. Vjerodostojno mjesto, vjerodostojne informacije.
@naim : pa mozda da se tmao idete zaposliti Vam to i ne bi bila glupost...
calypso mozete li molim Vas definirati "male" ? Do koliko dionica je mali.. ono okvirno gdje je granica.. I'll vrijednost ukupnih dionica po cijeni od 5 kn / dionici ?
Hvala
calypso mozete li molim Vas definirati "male" ? Do koliko dionica je mali.. ono okvirno gdje je granica.. I'll vrijednost ukupnih dionica po cijeni od 5 kn / dionici ?
Hvala
Dovoljno je pogledati promete na vecini dionica i velicine naloga... To su uglavnom nalozi izmedu 5000 i 10000kn, a to netko kupuje i prodaje (aka. buregdzije, dignu par desetaka do parsto kuna na trejdu)... I kada sa tako malim nalozima prosetas cijenu dionice +/- 10% dnevno, sve ti je jasno sa kim imas posla...
Recimo, meni je gubljenje vremena ako ne dignem cca. 1000EUR po dionici... Sve ispod toga mi je stvarno gubitak vremena i zivaca, a jos ako odem u minus, onda uopce ne vidim cemu sve to... Ovo trejdanje ionako nije za mene, vise preferiram uc u poziciju i nabildavat sa vremenom - dva tipa dionica trazim - dividenduse ili akvizicije... Recimo, OPTE je tip akvizicije i tu mogu cekat kolko treba i sakupljat (sakupljam vec 5 godina)...
calypso slazem se s Vama. Ja ne kuzim ove Kaj uzimaju po 1% po trejdu.. ja Sam Tak na Uljaniku Ali smao jer je isao delist.. Al fakat me ovo ne zanima I'll netko je pisao da je uzeo 0.5%... ok, moglo se uzimat I do 100% u par Dana npr Kras.. Ali to je rijetkost..
calypso slazem se s Vama. Ja ne kuzim ove Kaj uzimaju po 1% po trejdu.. ja Sam Tak na Uljaniku Ali smao jer je isao delist.. Al fakat me ovo ne zanima I'll netko je pisao da je uzeo 0.5%... ok, moglo se uzimat I do 100% u par Dana npr Kras.. Ali to je rijetkost..
Gle, ovi maleni sto grickaju i uzimaju 1% su skoro uvijek u plusu, samo to je strasno neefikasan nacin trgovine... Moras imati brdo vremena i brdo zivaca za to i dovoljan je jedan pad da ti unisti sve sto si zaradio u mjesec dana... Radio sam to svojedobno na LTC (Litecoin) kad sam se igrao sa Coinbaseom i bozedragi sto se tu vremena moze izgubit, a za nista, doslovno se pitam da li mi se to uopce isplati... Cijeli dan i noc sjedis pred kompom, a na kraju zaradis 50kn, nekako se ne vidim u tome... ![]()
haha, ova mi je dobra
. Evo, kada sam postao saborski zastupnik, pripremali smo se za konstituiranje i raspravu o obnovi Zagreba, pa sam propustio priliku ulaganja u srebro koj je skočilo s 12 na 30 dolara - kaže.
haha, ova mi je dobra
. Evo, kada sam postao saborski zastupnik, pripremali smo se za konstituiranje i raspravu o obnovi Zagreba, pa sam propustio priliku ulaganja u srebro koj je skočilo s 12 na 30 dolara - kaže.
pa dobro i kaže, mogao je uzeti lovu, a sada će morati satima sjediti u Saboru i slušati bezveznjake za 16000kn mjesečno
haha, ova mi je dobra
pa dobro i kaže, mogao je uzeti lovu, a sada će morati satima sjediti u Saboru i slušati bezveznjake za 16000kn mjesečno
meni se čini da će Zvane sjest negdi u zadnju klupu, stavit slušalice u uši i lupati po bidu i asku.
samo da se slučajno ne javi za raspravu, pa da mu ne propadne dobar trejd ![]()
![]()