Primjetio sam novu platformu za investiranje - https://hr.investiramo.com/ . Izgleda stavarno dobro i korisno. Jeste li vi naisli na nju?Kako vama izgleda? Jeli vam bolja od Mojedionice?
Investiramo - platforma za analizu dionica
-
-
-
Mali update za platformu - uskoro će biti gotov dio s analizama i osvrtima na tržište. Planiram povremeno pisati analize dionica, o aktualnim temama ili nešto drugo relevantno zajedno uz još par ljudi koje znam. Ako itko drugi želi objaviti relevantan članak na platformi, svakako sam i za to otvoren. 'Seeking Alpha' ali uz hrvatski twist, recimo.
Za sada imamo jedan članak na temu monetarne politike ECB-a, link na taj članak nalazi se na glavoj stranici https://hr.investiramo.com u odjeljku "Istraživanja".
Bilokakvi komentari i sugestije su, kao i uvijek, više nego dobrodošli.
-
Mali update za platformu - uskoro će biti gotov dio s analizama i osvrtima na tržište. Planiram povremeno pisati analize dionica, o aktualnim temama ili nešto drugo relevantno zajedno uz još par ljudi koje znam. Ako itko drugi želi objaviti relevantan članak na platformi, svakako sam i za to otvoren. 'Seeking Alpha' ali uz hrvatski twist, recimo.
Za sada imamo jedan članak na temu monetarne politike ECB-a, link na taj članak nalazi se na glavoj stranici https://hr.investiramo.com u odjeljku "Istraživanja".
ako nije problem, fokusirajte se na perspektive i utjecaj virusa na poslovanje firmi.
mi ovdje na raznim temama razglabamo što bi u ovoj krizi moglo profitirati, što ostati neokrznuto, a kome će kriza naštetiti (moje osobno mišljenje je da će stradati turizam, tj. sve djelatnosti koje ovise o neposrednom kontaktu s klijentima, a potencijalno i banke (ako dođe do otkaza (ovrhe se trenutno ne provode, činjenica je da smo u nekretninskom balonu, s uvođenjem Eura stižu negativne kamate na rezerve banaka koje su, u biti, štednja građana, itd., dok bi dobro mogli proći telekomi i firme koje se bave obnovom infrastrukture, možda ja imam krivu perspektivu, pa nek me netko tko je profesionalac u ovome razuvjeri).
inače, pohvale za stranicu i članak.
-
Ima li mogucnost da u graf dodate min/max vrijednost promatranog razdoblja kao i koliko je +/- u tom razdoblju... kao teletrader recimo..
-
Bug u prikazu top 10...
Ispod tablice se pokazuju dioničari koji su ispali, ali ako se klikne na njih, pokazuje portfelj dioničara na mjestu 10 (što se vidi i po linku)
Npr na OPTE:
-
Bug u prikazu top 10...
Ispod tablice se pokazuju dioničari koji su ispali, ali ako se klikne na njih, pokazuje portfelj dioničara na mjestu 10 (što se vidi i po linku)
Npr na OPTE:
Cijenim, Narko. To je sada popravljeno.
Ima li mogucnost da u graf dodate min/max vrijednost promatranog razdoblja kao i koliko je +/- u tom razdoblju... kao teletrader recimo..
D'artagnan, vrlo rado bih istrazio tu mogucnost - ako nije previse muke, posaljes mi porukom screenshot primjer kako bi to moglo izgledati?
-
Pohvale za platformu.
Vidim da ste ubacili grafove za dionice sa ZSE, koristite tradingview platformu. Odlično! Jel imate mogućnost da ubacite opciju snimanja grafova i layouta grafova. Gore vidim opciju Save i Load chart layout, ali ne rade. Također, bilo bi odlično da se može unutar grafa prebacivati na druge dionice, kao što se može na Tradingview-u.
-
Pohvale za platformu.
Vidim da ste ubacili grafove za dionice sa ZSE, koristite tradingview platformu. Odlično! Jel imate mogućnost da ubacite opciju snimanja grafova i layouta grafova. Gore vidim opciju Save i Load chart layout, ali ne rade. Također, bilo bi odlično da se može unutar grafa prebacivati na druge dionice, kao što se može na Tradingview-u.
Hvala, Mitkko. Trenutno radi opcija 'Save', sto ostavi trenutni layout sacuvan za sljedece otvaranje kod te iste dionice. Radim na tomu da save/load bude potpuno funkcionalno. Ispalo je to napraviti malo kompliciranije nego sto sam mislio. Mislim da i nebi trebao biti problem ubaciti mogucnost prebacivanja na druge dionice. Potrudit cu se cim prije doraditi Tradingview implementaciju, jer tehnicka analiza na platformi je jedan od najpopularnijih alata.
-
Pohvale za platformu.
Hvala, Mitkko. Trenutno radi opcija 'Save', sto ostavi trenutni layout sacuvan za sljedece otvaranje kod te iste dionice. Radim na tomu da save/load bude potpuno funkcionalno. Ispalo je to napraviti malo kompliciranije nego sto sam mislio. Mislim da i nebi trebao biti problem ubaciti mogucnost prebacivanja na druge dionice. Potrudit cu se cim prije doraditi Tradingview implementaciju, jer tehnicka analiza na platformi je jedan od najpopularnijih alata.
Kolega, pogledajte šta se dogodilo sa jučerašnjom svijećom na ATPL. Stvarno stanje je bilo O=225, H=225, L=220, C=225, a vama piše da je C=221. Kako unosite podatke o trgovanju? Jel se povlače automatski sa ZSE?
-
Kolega, pogledajte šta se dogodilo sa jučerašnjom svijećom na ATPL. Stvarno stanje je bilo O=225, H=225, L=220, C=225, a vama piše da je C=221. Kako unosite podatke o trgovanju? Jel se povlače automatski sa ZSE?
Mittko, hvala i opet. Cijene se automatski povuku kada se zaključi trgovanje, ovisno o post tradingu. U petak su cijene povučene u 16:31, ali izgleda trgovanje još nije bilo zaključeno za ATPL. Kako bi ovo izbjegli u budućnosti, cijene će se povlačiti u 16:45 (15 minuta odgode, znači cijene na ZSE koje budu u 16:30, dok modalitet post trade-a završava najkasnije u 16:25).
-
-
Sve pohvale za platformu, treba nam svima što više takvih stranica, a poglavito korisnika!
-
pohvale kolegi sa stranice investiramo.com zbog brzog i kvalitnog ažuriranja podataka o dioničarima, kao i brzog implementiranja novih podataka prilikom objave financijskih izvještaja.
keep up the good work
-
Pohvale platformi !
Hvala.
-
Sve pohvale za platformu, usporedba podataka među kvartalima i godinama mi je preglednija nego na portalu moje dionice. Bravo !
Evo savjet za unapređenje, bilo bi super da postoji neki stock screener alat. -
Sve pohvale, hvala.
-
Pohvala za platformu.
Ovak na prvu se čini da ima sve što čovjeku treba. Budemo se pridružili sa željama i pozdravima
-
Apsolutno, svjetska je. Sve pohvale za doprinos investiranju u HR.
-
Kolikp se sjećam ja sam oduševljen napisao da je to za mene CROButigaTK
-
kolega azivkovi je li moguće da uvedete u rubriku pregleda pojedine dionice i PEG ratio (TTM)?
vidim da investitori vani prate i njega uz EV/EBITDA.
isto tako, je li moguće uvesti i sortiranje svih izlistanih dionica po EV/EBITDA (TTM), PEG ratio (TTM) i dividendni prinos (TTM)?
također sam primijetio (uspoređujući sa stranicom mojedionice) da market cap pojedinih dionica odudara od njihovih izračuna, pa ako možete to prekontrolirati?
unaprijed zahvaljujem
-
kolega azivkovi je li moguće da uvedete u rubriku pregleda pojedine dionice i PEG ratio (TTM)?
vidim da investitori vani prate i njega uz EV/EBITDA.
isto tako, je li moguće uvesti i sortiranje svih izlistanih dionica po EV/EBITDA (TTM), PEG ratio (TTM) i dividendni prinos (TTM)?
također sam primijetio (uspoređujući sa stranicom mojedionice) da market cap pojedinih dionica odudara od njihovih izračuna, pa ako možete to prekontrolirati?
unaprijed zahvaljujem
U istom sam podrucju posla kao i kolega pa znam da bi mu dobro doslo da napisete koji su to tocno slucajevi u kojima se javlja greska (koje firme). Brze ce debugirat
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun