Dakle renchi vratili smo se na pocetak, vasi postovi nemaju veze s optimom nego s telemachom i nikako ne utjecu na cijenu optime koja je vec definirana. Vi se ne mozete pomiriti s time i sada malo malo tu prenosite vijesti kako se korisnici zale na telemach i koliko su ebita oni platili ili trebali. Ok svi smo htjeli vise, teebali smo i dobite vise, ali samo nam nemojte jos programski sadrzaj nove tv prenositi i zaliti se kakve serije snimaju.
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Dakle renchi vratili smo se na pocetak, vasi postovi nemaju veze s optimom nego s telemachom i nikako ne utjecu na cijenu optime koja je vec definirana. Vi se ne mozete pomiriti s time i sada malo malo tu prenosite vijesti kako se korisnici zale na telemach i koliko su ebita oni platili ili trebali. Ok svi smo htjeli vise, teebali smo i dobite vise, ali samo nam nemojte jos programski sadrzaj nove tv prenositi i zaliti se kakve serije snimaju.
Ajmo vam opet pojasniti :
Telemach je zajedno u dogovoru sa agencijicama, poglavicom, indijancima rvaticima zamracio 2 kune po dionici.
Sto tu nije jasno ?
Za sada pisemo tu, jer je TEMA Optima. A uskoro ce pisati i na drugim mjestima. Ne samo tu.
Telemach je zamracio indijancima 2 kune po dionici, a i potkrada svoje customrs.
Na temi Optima je posve normalno pisati kako te je netko pokrao, kao sto je na temi Agrokor posve normlano pisati kako su ukrali cijelu firmu.
Ujedno kada vama netko ukrade nesto, zasigurno necete biti fan tih istih. Lopov ostaje lopov.
-
Vi ili ne znate citati ili ne zelite. Pokusst cu jednostavnije.
1. Da, svi se slazemo da smo dobili manje od ocekivanog
2. Telemachovo skidanje novca ili lazno oglasavanje nikako ne utjece na prodaju optime stoga nije ni relevantno na ovoj temi
3. Sve sto ste napisali ste ponovili vec 5 puta jer se ne mozete pomiriti da je gotovo.
4. Rasprava s vama ovdje zavrsava, zelim vam ugodan ostatak dana. Pozdrav
-
1. Naravno da se normalno razvijeni odrasli ljudi ne zele pomiti sa pokradanjem. To ej razlog zasto kolege sa teme Agrokor i dalje pisu o kradji koja je pocinjena njima. A i ta prica jos nije gotova. Npr zasto su neki od aktera jos uvijek u bijegu ? Kriju se u Ceskoj.
2. Naravno da normalno razvijeni odtasli ljudi mijenjaju stavove i ponasanja prema predikcijama ugroza pa tako i prema nekome tko se pokazo kao lopov. Zato je Sanader u zatvoru i ostati ce tamo do daljnjeg.
3. Ovo sto se zbiva sa agencijicama i telemachoma kao i cijenom optime te odnosom prema indijancima imati ce implikacije i posljedice ne samo po burzu.
4. Lopovi imaju modus operandi. Lazno predatavljanje je jedan od cescih obrazaca ponasanja. A to iz svega do sada vidjenog ima veze sa cijenom dionice Optime.
-
Nema ništa od prolijevanja žuči.
Kako je , tako je.
Veliki su se dogovorili za neke benefite negdje drugdje ? I u nekoj drugoj prilici
Moglo je to i bolje, ta Opte.
I lošije. Moglo je uopće ne doći do prodaje
ja sada sebe uvjeravam da ću dobiti preko 9kn, čisto da lakše čekam
Pa se u ime tih uvjerenja još malo dokupljuje 😀, ma neka, tako i ja , da zaokružim na veliki broj pa ako sve propadne neka bude sa stilom.😬
-
ja sada sebe uvjeravam da ću dobiti preko 9kn, čisto da lakše čekam
Pa se u ime tih uvjerenja još malo dokupljuje 😀, ma neka, tako i ja , da zaokružim na veliki broj pa ako sve propadne neka bude sa stilom.😬
dokup je bio samo u svrhu da malo razgibam tipkovnicu taj dan, iako je nekima djelovalo da je to previše posla za 0,20kn
-
dokup je bio samo u svrhu da malo razgibam tipkovnicu taj dan, iako je nekima djelovalo da je to previše posla za 0,20kn
I dalje je to malo.....mora bit bar 0,60 lipa da bi stvorilo 20% prednosti nad skupljanjem boca.......ja i dalje skupljam boce i nije me sram...... ......0,50 lipa i vožnja biciklom zvuči mi bolje od 4% ako sve prođe kako se predviđa.......
-
borba za korisnike..
KOMENTAR: Odlični rezultati A1, oštra borba za korisnike s Telemachom | ICT BusinessPoslovni rezultati A1 Hrvatska u prvih devet mjeseci pokazuju kako je kompanija usprkos i dalje trajajućoj krizi ostvarila zaista odlične rezultate uz rast…www.ictbusiness.info -
Ja ću biti zadovoljan i sa 5.36, cca 10% dobiti za par mjeseci sjedenja u papiru bez rizika, znao sam proći i gore 🤭
Ja ostavio manji dio, cisto da budem u toku, vecinu kad se saznalo za cijenu preparkirao u brodare do daljnjega
-
Kako se svi prave dobri i pametni....Renchi je potpuno u pravu.Mi mali dioničari smo u ovoj prodai prevareni....sad tko je prodavao po ovoj cijeni i zašto to Telemachu tko će to znati...morali smo dobiti cc 8-10 kn po dionici a minimalno onoliko koliko je dobila ona teškašica iz top 5....a to je bilo oko 7 kn. A sad ćemo vidjeti koliko je fer Telemach i koliko će ponuditi nama....siguran sam da ce to dobiti ili izgubiti desetke tisuća korisnika...dioničara,njihovih obielji,prijatelja,poznanika i poslovnih suradnika. To je najbolja reklama....neka se ugledaju na Vlahovića kako je odradio prodaju i napunio novčanike dioničarima a pogotovo svoj.....inače HT i A1 svakodnevno zovu da se sklopi novi ugovor...
-
-
Današnji promet ubija. Ne stignem popratit. Malo je minimum 4-5 % . Izgleda da većina investitora toliko do ručka na ostalim dionicama zgrnu i to svakodnevno.
-
...A1 iskače iz paštete...
vidi, evo ga i ovdje na ovoj stranici...
-
Izgleda da je stvarno dobro zaraditi i 20 lipa po dionici... svaki plus je dobar plus!👏👏
-
Crnogorci najbrži. Prvi odobrili koncentraciju.
http://www.azzk.me/jml/images/docs/TELEMACH_-_Optima_Telekom.pdf
-
Izgleda da je stvarno dobro zaraditi i 20 lipa po dionici... svaki plus je dobar plus!👏👏
Pa naravno. Oročite novac u banci pa da vidimo koliko treba vremena za minimum 4-5%. To ste Vi riješili ovog na 5,14 ?
-
Nisam ja danas kupovao!
Ali izgleda da se kupac i sa 10lipa po dionici uskoro bude zadovoljio!
-
Crnogorci najbrži. Prvi odobrili koncentraciju.
Reko bi čovjek da će njima najduže trebat s obzirom na reputaciju
-
reputacija? nisu baš za mješalicu ali za pare su brzi. noge polomiše trčeći.
-
Mislim je da se dobija dobra premija, lagano se skuplja polako na svim razinama. Biti cu siguran kad netko kupi po 5.40
-
Mislim je da se dobija dobra premija, lagano se skuplja polako na svim razinama. Biti cu siguran kad netko kupi po 5.40
Ako netko i po toj cijeni proda opet je na "flat"! Što mu to onda znači?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun