Može mišljenje onih koji prate trgovanje Optime od vijesti o prodaji firme.....tko to kupuje?Kupuje se puno .....
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
ljudi,
a kaj je tu uopče čudno!!?? oni koji vjeruju u neki preokret kupuju ili čekaju 7-8% u javnoj ponudui, a oni nestrpljivi progutaju knedlu, odreknu se sigurnog i traže drugu priliku! sancta simplicitas!
-
Može mišljenje onih koji prate trgovanje Optime od vijesti o prodaji firme.....tko to kupuje?Kupuje se puno .....
Onaj kome je bolje uzeti sigurnih +10%, nego taj novac drzati u banci za 0% kamata.
Cijena je poznata. Nema tu nepoznanica.
-
Onaj kome je bolje uzeti sigurnih +10%, nego taj novac drzati u banci za 0% kamata.
Cijena je poznata. Nema tu nepoznanica.
Hanfa još nije dobila izračun cijene.
-
Ovaj što skuplja ili kupuje ....ima cc 220.000 dionica do 5.10.
Baš me zanima koliko će to dugo biti dostupno
-
Evo upravo izlazi po svim portalima:
Dolazi velika promjena za one koji vole komentirati i čitati komentare ispod članaka na našim portalima. Pojedince čekaju masne kazneZakon o elektroničkim medijima (ZEM) bit će, doznajemo, usvojen na prvoj idućoj sjednici Vlade. U odnosu na prvi prijedlog koji je zimus doživio niz kritika od…slobodnadalmacija.hr -
Evo tek tako da nam Admin ne ugasi temu zbog zanemarivanja.
-
Evo tek tako da nam Admin ne ugasi temu zbog zanemarivanja.
Hvala uvaženi kolega Ludator što ste podijelili obavijest o održavanju sjednice NO Optime 28.07.2021
-
s (ne) strpljenjem se očekuje izvješće da vidimo ide li na 4,90 ili 5,00
-
Kakvo izvjesce, pa sve je rijeseno cekamo 9 mj., da nas isplate po min 5.36 i to je to
-
-
Kakvo izvjesce, pa sve je rijeseno cekamo 9 mj., da nas isplate po min 5.36 i to je to
Samo ako dobiju za to odobrenje u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Republici Sjevernoj Makedoniji inače piši kući propalo. Ima razlog zašto ekipa ovo prodaje ispod 5.00, nije još sve gotovo...
-
Samo ako dobiju za to odobrenje u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Republici Sjevernoj Makedoniji inače piši kući propalo. Ima razlog zašto ekipa ovo prodaje ispod 5.00, nije još sve gotovo...
To je više manje formalnost, ta lokalna regulatorna odobrenja vis a vis koncentracije. To odobravaju lokalni AZTN-i spomenutih država (da li će kupovinom OT-a, u biti, doći do promjena u koncentraciji na tim tržištima? Na razini povezanih osoba). Ključni uvjet je izglasavanje ZEM-a u Hrvatskoj. Ako to prođe uredno, proći će i sve ostalo. Sve strane u transakciji su ozbiljne kompanije i banke i u interesu im je da zatvore transakciju onako kako su je i ugovorili. Dakle, s njihove strane ne bi trebalo biti fige u džepu.
-
Ovo je Balkan kolega, ništa nije gotovo dok ne sjednu novci na račun...
-
Izašlo je izvješće za Q2 i H1, ništa značajno. Ali jel nama malim dioničarima i igra uloga tih 1-2% gore-dole u FI?
Mi čekamo svojih 7 kuna ili 5,36 kuna? A tko to zna?
-
Mi cekamo od 15.09- kraja 9 mj. da se promijeni zakon, i onda ponuda koja po nekom mom misljenju nije ispod 6kn, ali i dosad sam bio u krivu tako da me vise nista ne moze iznenaditi. p.s. nadam se da puca strpljenje malima pa da sruse cijenu da si ako nista drugo uzmem koji sigurnjak sto se tice %
-
Kod mene je slucaj da mi se ne isplati prodavati sada... Izracnuao sam da ce mi kroz kojih par mjeseci isteci 2 godine na skoro polovici dionica OPTE koje imam, a za ove ostale mi je prosjek ulaska toliki da cu morati platiti par tisuca kuna poreza... Tako da kako god okrenem, ne isplati mi se nista prodavati, al bas mi se neda ni kupovati...
-
Sve skupa, većina je ulagača prošla bolje od crnog scenarija, čitaj još jedna odgoda..., a lošije od zajedničkih očekivanja hranjenih usporedbama sa valuacijama sličnih preuzimanja u regiji.
Gledajući unazad UG je vjerojatno imao volje malim ulagačima platiti i do 6 kn, jer se tek na toj cijeni i malo višoj uključivao dežurni redar.
No pred kraj su neki odlučili kapitalizirati dobit, pa smo skliznuli. Tko zna da li bi bilo provlačenja velikih paketa i da nisu.
Moglo je to dakle i lošije i bolje, ovo je srednja žalost.
Al' plus je mio, koliki god bio
Ubuduće na fundamente ulažem samo u velike blue chip papire. Za kruh i mlijeko preko bare, a ovdje samo povremeno igricu Tko zadnji, magarac !
-
71. sjednica Vlade Republike HrvatskePostoji mogućnost uvrštenja pojedinih točaka na dnevni red na samoj sjednici Vlade.vlada.gov.hr
Treća točka je Nacrt konačnog prijedloga zakona o elektroničkim medijima (EU)
-
Evo ga stiže
U Sabor upućen konačni prijedlog Zakona o elektroničkim medijima. Mijenjaju se još neke dosta bitne stvari - Novi listVlada je sa sjednice u četvrtak u saborsku proceduru uputila konačni prijedlog Zakona o elektroničkim medijima kojim se, u odnosu na prvo čitanje, propisuje dawww.novilist.hr -
Brisan je članak koji je zabranjivao vertikalnu integraciju te je uvedena obveza nakladnicima televizije s koncesijom na državnoj razini da javno objave ponudu za prijenos svojih nenaplatnih televizijskih kanala za operatore elektroničkih komunikacija koji pružaju uslugu naplatne televizije krajnjim korisnicima. Ukupnu naknadu izračunava Vijeće za elektroničke medije u suradnji s Hrvatskom agencijom za mrežne djelatnosti.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Hrvatski ETF fondovi 166
- LodeRunner