što je najgore toliko su prozirni da nitko živ više ne puši te fore. ovdje su sve prekaljeni borci koji su prošli sito i rešeto i ne padaju na te sitne prevare. kad kažeš broker čovjek bi pomislio to da je to neko zanimanje par excellence kad ono šaneri vulgaris.
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Po meni svaki korisnik vrijedi 1000 EUR.
-
Poštovani koelgice i kolege,
na SImplyWall aplikaciji Share Price vs. Fair Valu:
Fair Value 33.9 kn / dionici. dakle 80.9% Undervalued.
sto kažete na to?
a to valjda analiziraju pravi analitičari a ne "forumaši" ?
-
Probila se psihološka granica od 30 kn na forumu
-
ja samo prenosi informaciju. ništa drugo. a valjda to rade analitičari a ne forumaši....
-
Probila se psihološka granica od 30 kn na forumu
na prvu sam mislio da sam zabunom otvorio RIVP temu.. hehe.. idemo u mirovinu na 30
-
ja samo prenosi informaciju. ništa drugo. a valjda to rade analitičari a ne forumaši....
Taj site je shit. Pa pogledaj tko je radio analizu, bootovi. Generičke rečenice koje ubace i ponavljaju se iz dionice u dionicu.
Mislim kolega dionicar, dugo si tu al ga stvarno blebnes. Ajde reci jel u analizi spominju tender i prodaju?? Imala je ptkm na tom siteu 350kn cijenu.
Žešči spam!
-
Taj site je shit. Pa pogledaj tko je radio analizu, bootovi. Generičke rečenice koje ubace i ponavljaju se iz dionice u dionicu.
Mislim kolega dionicar, dugo si tu al ga stvarno blebnes. Ajde reci jel u analizi spominju tender i prodaju?? Imala je ptkm na tom siteu 350kn cijenu.
Žešči spam!
Pusti sad to Šerife...taman je krenulo
-
Riči ti se pozlatile
-
e ako nije narasla na ovu info, nikada ni nece 😁
-
-
Kolege. Malo o prodavatelji optime : creditu našem dRagom.
Mene zanima što se dešava sa tom bankom. Samo loše vijesti.
-
Oni su stvarno nevažni.
Presudna je volja da se proda.
Pomisao je da je UG došao u RH po Tele 2, i da zbog toga gradi novu poslovnu zgradu je apsurdna.
Ili da su namislili sakupljati korisnike od nultog.
Prilično je apsurdna i pomisao da će HT ikada pustiti trećeg na tržište.
Ovaj je pak naumio doći, bilo milom ili većim čekićem, sve skupa neriješeno
-
A evo, pisali smo o 'pozitivnom' ishodu za nas koji smo unutra. 12kn, 15kn, 7 kn itd...
A koji su obrnuti scenariji.
Recimo da tender propadne i ponude ili nisu zadovoljavajuće ili se ama baš niko nije javio ili ispunio uvjete za tender.
Onda zaba to prodaje. Jel se zabi žuri? Uglavnom da, al recimo da ne. Upravljanje ht-a prestaje i nemaju interesa opte držati u donekle poslovnom zdravom okruženju da ne kažem devastirati. AZTN je naredio ht-u do kraja tendera da opte mora biti u +- nekom postotku zdravog upravljanja (zaboravio detalje ali ima na aztn). Onda opte postaje kompanija koja polako tone (nece rasti eventualno zadrzati status quo).
Stoga zaba bi žurila prodati dok moze nesto za opte dobiti. To znaju kupci i čekaju, mogu špekulirati da dobe manju cijenu npr. Mozda opte rasture pa prodaju IP-TV bussiness zasebno itd...uglavnom u konacnici ce se prodati, ali po kojoj cijeni.
Što bi vi napravili da ste telekom i imate opte na piku za preuzeti ili dio njenog poslovanja?
Postoji li neki filter da mi spriječi prikazivanje ovakvih mudrosti: "Recimo da tender propadne i ponude ili nisu zadovoljavajuće ili se ama baš niko nije javio ili ispunio uvjete za tender."
-
Ovo mi je danas poslala frendica Ledica , nakon što me uhvatila malodušnu.
Osim što po naravi ljudskog bića zaboravljamo i što nam se čitav forum smije, nama optimistima . Pa postaneš malodušan.
---------II.4. Ako se u opisanom postupku prodaje iz točaka III.1. do III.3. izreke ovoga rješenja dionice ne uspiju prodati do isteka najdulje određenog sedmogodišnjeg trajanja koncentracije, tada istekom sedmogodišnjeg trajanja koncentracije Ugovor između HT-a i Zagrebačke banke automatski prestaje, a time i bilo kakva mogućnost kontrole HT-a nad Optimom. HT se obvezuje odmah po isteku sedmogodišnjeg trajanja koncentracije prenijeti sva upravljačka prava iz svojih dionica Optime na Zagrebačku banku ili treću osobu koja nije povezana s HT-om, te sukladno uvjetima iz Ugovora HT-a i Zagrebačke banke ovlastiti Zagrebačku banku da proda sve HT-ove dionice Optime. HT će osigurati obvezu Zagrebačke banke odnosno treće nepovezane osobe na koju budu prenesena upravljačka pr…
-
Osim što po naravi ljudskog bića zaboravljamo i što nam se čitav forum smije, nama optimistima . Pa postaneš malodušan.
---------II.4. Ako se u opisanom postupku prodaje iz točaka III.1. do III.3. izreke ovoga rješenja dionice ne uspiju prodati do isteka najdulje određenog sedmogodišnjeg trajanja koncentracije, tada istekom sedmogodišnjeg trajanja koncentracije Ugovor između HT-a i Zagrebačke banke automatski prestaje, a time i bilo kakva mogućnost kontrole HT-a nad Optimom. HT se obvezuje odmah po isteku sedmogodišnjeg trajanja koncentracije prenijeti sva upravljačka prava iz svojih dionica Optime na Zagrebačku banku ili treću osobu koja nije povezana s HT-om, te sukladno uvjetima iz Ugovora HT-a i Zagrebačke banke ovlastiti Zagrebačku banku da proda sve HT-ove dionice Optime. HT će osigurati obvezu Zagrebačke banke odnosno treće nepovezane osobe na koju budu prenesena upravljačka pr…
I šta bi tu trebalo biti novo?
To smo već najmanje deset puta objavljivali, okopavali, gnojili, zalijevali i pljevili.
-
Mogli smo i stotinu, ja sve zaboravila. Pod pristiskom poruge ravnozemljaša
-
I šta bi tu trebalo biti novo?
To smo već najmanje deset puta objavljivali, okopavali, gnojili, zalijevali i pljevili.
Repetitio est mater studiorum.
To je samo mala utjeha za one koji stalno sumnjaju i jako brinu 😀
-
Neka se ruga tko hoće, ja sam i sad preko +60% prinosa.
-
Neka se ruga tko hoće, ja sam i sad preko +60% prinosa.
Ja sam mislio da si vise, ocito ti je dokupljivanje smanjilo prosjek
-
Ja sam mislio da si vise, ocito ti je dokupljivanje smanjilo prosjek
Da, dokupljivao sam dosta, možda ne baš sretno i spretno, ali sve u svemu ne žalim se, prosjek oko 4, točnije 3,98.
Neka se proda za 9 kn na više i postati ću milioner.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner