Ne mogu vjerovati da su je prodali za 7,10kn , sada znamo i zasto je Ana prodala po 6,70.
Netko zna koliko ce se sada cekati na isplatu?
P.s. na danasnji datum nije nagovor na prodaju ili kupnju 😁
Odakle ova brojka ?
iz prvoaprilskog magazina 😁
Ne mogu vjerovati da su je prodali za 7,10kn , sada znamo i zasto je Ana prodala po 6,70.
Netko zna koliko ce se sada cekati na isplatu?
P.s. na danasnji datum nije nagovor na prodaju ili kupnju 😁
Odakle ova brojka ?
iz prvoaprilskog magazina 😁
Ne bi to niti bilo tako loše. Puno je kapitala malih dioničara tu zarobljeno pa bi se i po 7.10 oslobodilo, a barem dio bi se vratio na ZSE.
Ne bi to niti bilo tako loše. Puno je kapitala malih dioničara tu zarobljeno pa bi se i po 7.10 oslobodilo, a barem dio bi se vratio na ZSE.
Možeš misliti kako to nije loše. Ako ode po 7,10 kn oslobodilo bi se kapitala toliko da bi Crobex pao za 10%.
Kada se oslobodi kapital iz OPTE ništa se neće dogoditi na ZSE.
Naša burza kontinuirano kopni i dok se ne dogodi značajan obrat neće se ništa dogoditi.
Ja konkretno sam vani, a sve više investitora se okreće stranim burzama.
Sva nedavna delistiranja govore u prilog mojoj teoriji.
Jadna burza u jadnoj državi.
Nisam se nikada u deset godina niti u jednom papiru toliko izmučila kao u Optimi.
Što duljinom čekanja, igrama iza kulisa, iza očiju javnosti, neizvjesnosti hoće li se uopće prodati ili će se strukture udružiti / čitaj LEI oznaka /, ovdje imaju kuma Hakoma..
Nešto sam i naučila, nešto i zaradila, i to nešto nije malo......... al' to je Pirova pobjeda.
Da stvar bude bolja, ovdje može objava sutra, a može i 10.07...... pa svežimo se.
Posljednji krug je najteže izdržati. Kažu i da sreća prati hrabre, a utopljenik se i za slamku hvata
Ako se opte proda tlo bi mogao ući u sastav crobexa
Nisam informirana pa da pitam. Ako se proda u 7 mjesecu tek, da li isplata ide odmah ili se i to moze cekat neko vrijeme?
Nisam informirana pa da pitam. Ako se proda u 7 mjesecu tek, da li isplata ide odmah ili se i to moze cekat neko vrijeme?
imaš zadnju takvu situaciju na Sunce Hotelima (onima koje su kupili Bandićevi Arapi).
cijena na bidu ti dođe na cca 10% manje od završne, pa možeš birati ili izaći tada ili čekati da ti pošalju papire s ponudom.
imaš zadnju takvu situaciju na Sunce Hotelima (onima koje su kupili Bandićevi Arapi).
cijena na bidu ti dođe na cca 10% manje od završne, pa možeš birati ili izaći tada ili čekati da ti pošalju papire s ponudom.
jel se netko sjeća kako je bilo s LRH? za koliko je prodana u odnosu na cijenu po kojoj se tržila uoči prodaje?
Dugo je bilo oko 4600 i onda se nekoliko dana prije nego će izaći info o cijeni tržilo na oko 5100-5200. Al na nekim relativno malim prometima, to se poneki optimist zaletavao. Prodano je za oko 4800. Zaboravio sam točne cifre, ali tu negdje. Pretpostavljam da će tako i ovdje . Kad izađe info o tome da da je ponuda prihvaćena, formirat će se 5-10% niža cijena na marketu. Ili možda već je.
Dajtenajte, ovo da se proda za 90 centi značilo bi samo da je netko gadnu paru zguro u pđe ispod stola.
Dajtenajte, ovo da se proda za 90 centi značilo bi samo da je netko gadnu paru zguro u pđe ispod stola.
Ne bi bilo prvi put.
Ni posljednji.
I da je dotična znala cijenu. Čudilo bi me da u ovoj našoj selendri s kokošarima bude drukčije. Život proveden u sitnim zadovoljstvima uz krmetinu i finu robicu. Ipak, nada umire posljednja, pa se nadam da uvijek postoji prvi put da ne bude tako.
I da je dotična znala cijenu. Čudilo bi me da u ovoj našoj selendri s kokošarima bude drukčije. Život proveden u sitnim zadovoljstvima uz krmetinu i finu robicu. Ipak, nada umire posljednja, pa se nadam da uvijek postoji prvi put da ne bude tako.
nada je.. khm khm.... da ne velim sad sto, ne bi lokot... kaze nekakva izvrnuta narodna
treba uzeti u obzir da je u nas sve moguce, iako eto i ja se nadam ad ce se ovdje ipak glede cijene vise vrednovati realni aspekti preuzimanja nego janjetina i vino...samo si mislim da li HT i zaba nemaju neki ortacki dogovor preko neke trece strane, ne bi ja njih gledao kao neprijatelje, ipak su usli zajedno u to...
ali na kraju krajeva - pa kako cemo drugacije ploviti u opte vodama nego kao optimisti
po meni je puno vise cinjenica za dobar nego los finish ove price...pa pricekajmo jos malo
Je, je, ne bi bilo ni prvi ni zadnji put da United grupa ne potplati ono što kupuje... O, čekaj, preuzimali su po cijelom Balkonu i nikad nisu dali lošu cijenu, kako sad to...
Možda se ovo čeka .
Državni proračun mogao bi biti bogatiji za više od 300 milijuna kuna koje će se sliti u njega u ime 5G mreže. Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM), jučer je na svom Vijeću usvojila okvirni plan dražbe, što je prvi korak u procesu dodjele frekvencijskih pojaseva operatorima na kojima će se graditi 5G mreža.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/techsci/pocinj…na-kuna-1481172 - http://www.vecernji.hr
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ndex_tid=105657
Da li nama ovo nešto znači ?
ja se često sjetim LRH ... tu sam finu lovu spusio , preko 30 k kuna jer sam ocekivao veću cijenu od ponudjene , vjerujući naivno o asset playu i cijeni od 5k kuna po komadu . Tako sam kupio po 4k, i na kraju prodao sve po 3.8 k nakon što je cijena postala javna .
Tako sam naučio lekciju koju sam skupo platio , sve se zna unaprijed, a muž zadnji sazna . Cijena LRH je isti dan kad je Ostoja dogovorio prodaju došla na 3.8k, nakon toga malo pala, pa malo narasla, a ostatak priče znate.
Dakle , ovdje Anina prodaja po 6.7 kuna puno toga govori , ako pažljivo pogledate kako se cijena kretala zadnjih godinu dana vidjet će te da je tih 6.7 kn do 7 kn neki sweet spot gdje je cjena skakala i zadržavala se nakon određenih vjesti, tipa kad je UG kupio Tele2 išla je sa 4 kn na skoro 7 kn u danu. Iskreno, sumnjam da će konačna cijena biti veća od 1 eura po dionici, bude li ostavljam se ovog posla .
Gledajuci prijasnja preuzimanja na ZSE , ne očekujem cijenu vecu od 1eur, sta mi je sasvim ok prinos, sve vise od toga je nagrada za cekanje.
Kako stvari stoje mogla bi se napraviti TA optimizma iz postova na Optimi... Imali smo konsolidaciju i sad imamo pad optimizma oko cijene...
Sljedeći tjedan up trend i tako ukrug.... A samo je jedna stvar sigurna da ni jedna konkretna informacija nije vani koja može potvrditi ili demantirati pretpostavke.
Prije nekog vremena sam napisao sa je indikativan datum prebačaja dionica A.H, netom prije otvorenog rata između UG i konkurenata...
Admin nadam se da neću pod kljuć jer se držim teme.. Lp