ovaj tjedan ide na 8..
Za to bi nam trebalo fantastična vijest ili barem kapitalac među nama sa barem 100k € viška za kockanje
ovaj tjedan ide na 8..
Za to bi nam trebalo fantastična vijest ili barem kapitalac među nama sa barem 100k € viška za kockanje
ovaj tjedan ide na 8..
slažem se.. makar mislim da za takav proboj bi trebao promet od par miljuna kuna.. al kako je ovo kladionica smijemo maštat
slažem se.. makar mislim da za takav proboj bi trebao promet od par miljuna kuna.. al kako je ovo kladionica smijemo maštat
ma dosta je i miljonček ako će istrest u trenu odmah će male ribice istrest još toliko
Dobro, šta je sad ovo??? Ovako nećemo nikad na osmicu do kraja tjedna.
Odakle ova glasina da je prodajna cijena 6 Kn???
ma dosta je i miljonček ako će istrest u trenu odmah će male ribice istrest još toliko
Gdine Laudator, kao dioničar Optime potpuno razumijem napetost uslijed približavanja rokova, no molim vas, ako može bez plaonazama poput "male ribice". Ako su ribice, jasno je da su male. Molim vas. Osjetljiv sam na plaonazme.
Gdine Laudator, kao dioničar Optime potpuno razumijem napetost uslijed približavanja rokova, no molim vas, ako može bez plaonazama poput "male ribice". Ako su ribice, jasno je da su male. Molim vas. Osjetljiv sam na plaonazme.
Bez malih ribica nema ni velikih, tako kažu.
Dobro, šta je sad ovo??? Ovako nećemo nikad na osmicu do kraja tjedna.
pa i 6,08 je znakovito
Iz taloga prve jutarnje kave, usput je i junački bacio grah da ima jači argument za svoju tvrdnju 🤪
junak:
falili ste temu..nismo ovdje tema da raspravljamo o stanju tvoje kako kazes "individue"..tu smo da analiziramo finish prodaje dionice Optima..
Aha, pa vidim nije vam smetalo dok ste like-ali komentar navedenog optimiste i dok je on ´pokusavao´ iskljuciti me iz rasprave vrijedajuci, ali vam sada smeta. Kakav licemjer.
Ali da, ocito je 6 kn nekakva dogovorena cijena (iako se prica o puno vecim iznosima) ali dionica nije presla tu sesticu nikako, hmmm
Iz taloga prve jutarnje kave, usput je i junački bacio grah da ima jači argument za svoju tvrdnju 🤪
kako to ide ako bi nas podučili, jel se baca kuhani grah i sirova kava il obrnuto, možda ljudi negdje griješe
Osobno bacim grah na tavu sa malo luka i speka, pa kad vidim kuda ide OPTE imam i dorucak.
Osobno bacim grah na tavu sa malo luka i speka, pa kad vidim kuda ide OPTE imam i dorucak.
čim vi dodajete špek, to je već znak da ga volite zamastiti
Više od sitnih zadjevica, a stvarno smo ko' djeca... ne damo svoje dvorište. više me zanima što će onaj magarac sa 56 tisuća komada učiniti kada osvane prvi na asku.
Ovo ide za početak na 6,60. Desetominutni interval
Za početak .
Jednom
Izgleda da je dogovorena cijena 6.22kn!
Više od sitnih zadjevica, a stvarno smo ko' djeca... ne damo svoje dvorište. više me zanima što će onaj magarac sa 56 tisuća komada učiniti kada osvane prvi na asku.
Kako stvari stoje sa punjenjem aska za doć do magarca trenutno bi trebalo pokljucat barem 100-150.000 mrvica.
Rekao je jednom netko tko je znao o čemu priča, trgujući na NY davnih tridesetih godina... gledajte male transakcije.
Interes obično leži na suprotnoj strani .
Toliko o vim transakcijama po dvadesetak komada na 6,22
Kolege forumaši daj se skoncentrirajte, cijena je zadji put bila iznad 6,2 dok je još život bio pred nama
sa 6 na 6,14 danas. Dotaklo 6,28.
Odlično. Jasan trend rasta od proslog tjedna se nastavlja. Nema prosipanja po bidu. Dobro izgleda.