Prodao dioničar pod rednim brojem 3 Erste
Znaci erste spalio 150k kn jer im se nije dalo preko ponude. Prikaz kako rade brokeri s tudim novcima ...
Znaci erste spalio 150k kn jer im se nije dalo preko ponude. Prikaz kako rade brokeri s tudim novcima ...
To su sve skrbnički računi.
Muljatori, na standardnom hrvatskom jeziku
i ja sve rjesio, nedam mi se cekati za 10lp, ni 2%…. Pa ovjeravati kod biljeznika, slati, vjerujem da cu vise zaradit na drugim pozicijama nego cekat jos mjesec dana dok se sve provede 😀
i ja sve rjesio, nedam mi se cekati za 10lp, ni 2%…. Pa ovjeravati kod biljeznika, slati, vjerujem da cu vise zaradit na drugim pozicijama nego cekat jos mjesec dana dok se sve provede 😀
Vi ste kolega stvarno saboter, trebali ste otići kod AH na ovjeru
Brokerska provizija??
jel ima netko osim mene da još nije primio ponudu?
Možda moje ne trebaju
Možda moje ne trebaju
Izgleda da su vašu ponudu poslali meni. Sad razmisljam da li je prihvatiti ili ne 🤔 jer da budem iskrena, ja sam sve svoje dionice Optime prodala prije dva tjedna. 😁
Brokerska provizija??
ma nije strasna, moraju i oni od necega zivjeti, da imaju za struju i plin 🙃
Možda moje ne trebaju
Meni nije stigla, ali otisla sam danas u skdd i samo s osobnom to sredila
Možda moje ne trebaju
izgleda da ne trebaju ni moje
hm... pa ne možete prodati dvaput iste papire i na burzi i u javnoj ponudi
hm... pa ne možete prodati dvaput iste papire i na burzi i u javnoj ponudi
E baš to bi bila "neka realna" vrijednost!
Imamo novi fond u top 10.
Stvara li se to opozicija koja skupo misli prodati kožu?
i ja sam razmatrao da li netko već ima 5% da ga nemože skvizati i da li može skupiti čak 25%. nisam pametan. ne treba žuriti vrijeme će reći svoje. ovi što sad prodaju i ulijeću u druge jeftine možda su u pravu a možda i griješe. nesigurna su vremena. jedno je sigurno pare na računu je najgori izbor.
Sumnjam da ce imati 95%, ali 75 ce prijeci sigurno, dakle povuci ce ju s burze. Meni nepotreban rizik da bi dobio mozda malo vise
misljenje oko preuzimanja..
a sto vi mislite?
ja sam i dalje misljenja da je trebalo biti min 7 kn
meni tek danas stigla ponuda za preuzimanje i sada me malo sram, jer nemam više dionice
meni tek danas stigla ponuda za preuzimanje i sada me malo sram, jer nemam više dionice
Još uvijek možeš dokupit lijepu količinu i zaradit.
Ja imam, ali ne dam. Neka stoje još koju godinu.
Još uvijek možeš dokupit lijepu količinu i zaradit.
a, neka se drugi raduju