ti mora da se salis
RIVP (Valamar Riviera d.d.)
-
-
-
Obzirom na više-manje dobre rezultate može li se očekivat dividenda iduće godine?
Ma kud jedna, dve dividende. Budu ti isplatili negativnu od ove godine i odmah unaprijed tekucu nulu od iduce.
Kad nas zoves na veceru da zapijemo tu silnu lovu?
-
Ma budu isplatili kvartalno kao u Americi.
-
Danas je počela bježanija. Kako će se to odraziti na cijenu dionice, ćemo odmah sutra vidjeti.
-
na dnevniku nova tv podatak da je ulaz 250 000, a izlaz 275 000.
-
Talijani i Nijemci u Valamarovom kampu kod Vabrige mi ne izgledajau kao da se žure pobjeći. Bila je mala smjena za feragosto, ali još uvijek je ugodno popunjen kamp. Poslao bi vam i slike ako netko ne vjeruje, ali ne smije se slikati u kampu A Slovenke u najboljim godinama se na plaži šale kako će mlađi morati u samoizolaciju ali da to njih baš i ne pogađa...
-
Talijani i Nijemci u Valamarovom kampu kod Vabrige mi ne izgledajau kao da se žure pobjeći. Bila je mala smjena za feragosto, ali još uvijek je ugodno popunjen kamp. Poslao bi vam i slike ako netko ne vjeruje, ali ne smije se slikati u kampu A Slovenke u najboljim godinama se na plaži šale kako će mlađi morati u samoizolaciju ali da to njih baš i ne pogađa...
Dajte pošaljite slike iz kampova i hotela koji nisu otvoreni........
-
Upravo stiglo na mail.
-
Dajte pošaljite slike iz kampova i hotela koji nisu otvoreni........
Valamarovi kampovi su svi otvoreni
-
Porečki Valamar, najveća hotelska kuća u Hrvatskoj, će gostima iz Austrije plaćati testiranje na koronavirus!
"U Valamar hotelima i kampovima ovo ljeto je do sada boravilo 28.000 gostiju iz Austrije, uglavnom na sjevernom Jadranu, u Istri i na Kvarneru", ističu iz Valamara.
"Te destinacije od početka epidemije do danas bilježe posebno nizak broj oboljelih. Trenutno, broj aktivno oboljelih u tim regijama iznosi 6,45 na 100 tisuća ljudi. Štoviše, među Valamar gostima nije zabilježen niti jedan slučaj zaraze od početka epidemije, što govori da kvalitetno provodimo mjere prevencije i da su turisti u Hrvatskoj izrazito sigurni", ističu iz Valamara.
"S obzirom na to da je Austrija ipak ovaj tjedan uvela obavezno testiranje pri povratku iz Hrvatske, za individualne goste iz Austrije Valamar je osigurao besplatan test na Covid-19 ili popust od 100 eura po osobi za testiranje u Austriji, kako bi bezbrižno mogli provesti svoje praznike u Valamaru i vratiti se kući, poštujući odluku austrijskih vlasti", rekli su iz Valamara.
-
-
SUVLASNIK Valamara Gustav Wurmböck je u intervjuu za austrijski tjednik Profil oštro kritizirao mjere austrijskih vlasti prema Hrvatskoj, opisujući ih kao "pretjerani akcionizam".
Profil ističe da Valamar ima 34 hotela i 15 kampova i da može ugostiti 58 tisuća turista. Valamar je najveća turistička grupa u Hrvatskoj, a nalazi se "čvrsto u austrijskim rukama". Gustav Wurmböck je i predsjednik Nadzornog odbora Valamara.
Na kraju intervjua Wurmböck govori o tome kakvo je stanje u Valamarovim hotelima diljem hrvatske obale, pa kaže da je u Dubrovniku ostvareno tek 30 posto noćenja u odnosu na prošlu godinu, dok je u Istri oko 50 posto. Hit su im kampovi koji su na 70 posto popunjenosti u odnosu na prošlu godinu.
"Nadali smo se da će popunjenost svih hotela u kolovozu doći na 50 posto u odnosu na prošlu godinu, ali stavljanje Hrvatske na crvenu listu je to onemogućilo", zaključuje predsjednik NO-a Valamara Gustav Wurmböck.
-
https://core.ac.uk/download/pdf/233034356.pdf
Rad je otprije korone
-
https://core.ac.uk/download/pdf/233034356.pdf
Rad je otprije korone
ovaj rad pokazuje samo kako je teško predvidjeti sve aspekte ulaganja u turizam.. jer kod turizma je dobro dok je dobro.. prije korona krize top turisti su ostvarivali vrlo konzistentni rast i dugi niz godina se moglo lijepo zaraditi.. ja sam uvijek mislio da bu u nekom crnom scenariju ili se izlio neki tanker ili da bu problema sa terorizmom.. virus armagedon mi nije dolazio na pamet
-
Koliko procjenjujete prihode Valamara do kraja ove godine u odnosu na prethodnu godinu?
U postotku lanjskih.
-
Koliko procjenjujete prihode Valamara do kraja ove godine u odnosu na prethodnu godinu?
U postotku lanjskih.
40%
-
A jel bi se usudio procijeniti i neto i operativni rezultat?
-
Slazem se s procjenom s tim sto mislim da će 40% na 3Q biti maksimum procjene u odnosu na isto razdoblje lani.
-
idealna je prilika za agresivnu amortizaciju, a treba uzeti u obzir i troškove neotvorenih kapaciteta..
tako da je moje očekivanje više prema ~30%, a netko će to znati iskoristiti... čuvajte papiriće
-
Ne kuzim O čemu ti pišeš?
Kakva amortizacija, kakve prilike?
-
A jel bi se usudio procijeniti i neto i operativni rezultat?
prihode očekujem oko 750 mil. kn, ebitda oko 130.
Kad sam probao staviti brojke na papir, realnije mi se čini 35% prihoda.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner