Za opuštanje i inspiraciju i one koji to vole isto kao i ja podsjećam na zadnji na temu o kojoj mi pišemo ovdje i koji je vrijedan ponovnog gledanja:
Serije i filmovi
-
-
-
a kako se zove ulica u kojoj je zg burza
-
The big short (2015)
Ukoliko neko ipak nije gledao preporučam. Film je suprotnost od Vuka, nema tipičnog glavnog glumca, ali svi su odlični. Radnja je prije hipotekarne krize iz 2008. Oskar za adaptaciju scenarija.
Film koji svi moraju pogledati: The Big Short (Oklada stoljeća)
-
The big short (2015)
Ukoliko neko ipak nije gledao preporučam. Film je suprotnost od Vuka, nema tipičnog glavnog glumca, ali svi su odlični. Radnja je prije hipotekarne krize iz 2008. Oskar za adaptaciju scenarija.
Film koji svi moraju pogledati: The Big Short (Oklada stoljeća)
Odlican film.
-
-
Kada uhvatite vremena, virnite.
Poučno je.
Kako god da su kemijali 2008., bilo bi im isplatnije da su radili ništa
-
Zavrsio sam Queens gambit (šah), a sad sam na Dirty money, sezona 2. Kako firme kradu. Volkswagen itd. Ne znam za knjigu
-
Zavrsio sam Queens gambit (šah), a sad sam na Dirty money, sezona 2. Kako firme kradu. Volkswagen itd. Ne znam za knjigu
Queens gambit je serija godine!
Dirty money isto mrak!
Ozark svakako!
-
Netko od kolega je spomenuo film Bilo jednom u Americi, po meni jedan od boljih filmova koji sam gledao.
Pa ak netko ima neke dobre filmove za preporucit nek ovdje napise .
Bilo jednom u Americi – Wikipedijahr.wikipedia.org -
Breaking bad, stara ali dobra serija za opuštanje mozga.
-
-
Hvata se zalet,prije nego sutra poskupi gorivo😂😂
znaci za dobar trejd danas kupiti jeftino gorivo, sutra prodaja skupljeg goriva i sa zaradom kupnja shipping dionica ili 4 HRasana 🥐? A ovi koji danas ulecu s viskom likvidnosti love bolje pozicije u ocekivanju sutrasnje potraznje i izbjegavaju inflatorne skare na rok od par sati✂️⌛ili cekaju objavu za FI1Q za sell on news ⏳pa ⛏️ u ruke☢️
Pomozite dobri ljudi ima onaj jedan dobar film kada se za vrijeme kubanske krize srusi avion a lik pospremi obitelj u pripremljeni bunker pod zemlju jer je mislio da su krenuli nukl projektili.
Sin mu izade 20 godina kasnije na povrsinu sa dionicama koje vrijede pravo bogatstvo. Komedija ali prikladna za ova vremena.
Vrijedilo bi ga ponovo pogledati.
Naslov filma je 🙏
-
Hvata se zalet,prije nego sutra poskupi gorivo😂😂
znaci za dobar trejd danas kupiti jeftino gorivo, sutra prodaja skupljeg goriva i sa zaradom kupnja shipping dionica ili 4 HRasana 🥐? A ovi koji danas ulecu s viskom likvidnosti love bolje pozicije u ocekivanju sutrasnje potraznje i izbjegavaju inflatorne skare na rok od par sati✂️⌛ili cekaju objavu za FI1Q za sell on news ⏳pa ⛏️ u ruke☢️
Pomozite dobri ljudi ima onaj jedan dobar film kada se za vrijeme kubanske krize srusi avion a lik pospremi obitelj u pripremljeni bunker pod zemlju jer je mislio da su krenuli nukl projektili.
Sin mu izade 20 godina kasnije na povrsinu sa dionicama koje vrijede pravo bogatstvo. Komedija ali prikladna za ova vremena.
Naslov filma je 🙏
"Blast from the past"
Zabavan film
-
Naslov filma je 🙏
I mene ovo zanima, volio bi ga opet pogledat???
-
Naslov filma je 🙏
I mene ovo zanima, volio bi ga opet pogledat???
Mislim da je ovaj:
-
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Vatrene_ulice_(1984.)
Naisao na ovaj stari film, gledao ga ko klinac, bio mi odlican onda.
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Hrvatski ETF fondovi 166
- LodeRunner
October 12, 2020 at 2:54 PM - Investicijski fondovi
- LodeRunner