vidim dva zareza previše, bar
ni dopis ne znaju složiti
kaj više očekivati od njih?
nakon toliko spaljenih milijuna nemojmo sitničariti za mali višak
vidim dva zareza previše, bar
ni dopis ne znaju složiti
kaj više očekivati od njih?
nakon toliko spaljenih milijuna nemojmo sitničariti za mali višak
Da oni nemaju saznanja što se dešava s pregovorima malo je čudno!? Oni svakako ne žele biti ti koji su za to krivi. Ovo je samo potvrda da je Jutarnji dobro informiran. No još više je zanimljivo da su se svi uspaničarili tko zna tko ih je pozvao na red i za čiji interes.
Upravo blokada trgovanja s dionicom .A što se događa?
vjerojatno neki važniji događaj, samo da se ne pokopi blokada trgovanja s blokadom računa, možda neki vjerovnici nisu zadovoljni s onim da država preuzima dug
p.s. nije,
Obavijest Izdavatelja o predanom prijedlogu za otvaranjem stečajnog postupka za povezano društvo ĐĐ Industrijska rješenja d.d.
evo neke obavijesti
vjerojatno neki važniji događaj, samo da se ne pokopi blokada trgovanja s blokadom računa, možda neki vjerovnici nisu zadovoljni s onim da država preuzima dug
p.s. nije,
Obavijest Izdavatelja o predanom prijedlogu za otvaranjem stečajnog postupka za povezano društvo ĐĐ Industrijska rješenja d.d.
Da je u pitanju industrijska rješenja to su mogli napraviti i prije.Izgleda da je nešto što je iscurilo jučer a nije bilo za javnost.
p.s. nije,
Da je u pitanju industrijska rješenja to su mogli napraviti i prije.Izgleda da je nešto što je iscurilo jučer a nije bilo za javnost.
Pa jesu u pitanju industrijska rjesenje ,jedino zasto bas sad ?
"Društvo Đuro Đaković Grupa d.d. zaduženo je da, po načelima učinkovitog restrukturiranja, izradi održiv, izvediv i koherentan te dalekosežan program restrukturiranja koji će biti u skladu sa Smjernicama Europske komisije o državnim potporama za nefinancijske poduzetnike u teškoćama. U tijeku je proces pregovora i konzultacija s predstavnicima Europske komisije, koja u konačnici odobrava Program restrukturiranja. U pregovore su uključeni i predstavnici nadležnog Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva financija i Ureda predsjednika Vlade, koji zajednički s predstavnicima Uprave kompanije daju doprinos za pronalaženje najboljih rješenja koji će omogućiti opstanak kompanije, unapređenje njenog poslovanja i očuvanje radnih mjesta. Proces je još uvijek u tijeku te očekujemo njegovo uspješno okončanje" - navodi se u odgovoru koji su nam poslali iz Ureda za odnose s javnošću Vlade RH.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/biznis/pregovo…-tvrtke-1527003 - http://www.vecernji.hr
Češka kompanija DD Acquisition nadomak je preuzimanja Đure Đakovića, što bi trebalo značiti spas za ovu grupaciju. Prema neslužbenim informacijama, Vlada je uspješno dovršila gotovo dvomjesečne pregovore s Europskom komisijom o planu restrukturiranja Đure Đakovića, čime je ta kompanija izbjegla gotovo sigurno gašenje dijela poslovanja i gubitak otprilike 800 radnih mjesta. Realizacijom ovog dogovora, češki investitor, koji trenutno posjeduje nešto manje od 19 posto udjela u Đakoviću, trebao bi postati većinski vlasnik slavonskobrodske grupacije.
Here it comes
I braca pisu o nama.
*
23. imamo veliki rat!
*
Get ready!
and don’t tell me later you haven’t been informed!
*
O čemu župan BPŽ , Marušić govori?
on govori kako je htio reći da ne može ništa konkretno kazati dok ne divani s vladom
al se ovdje udara, jedva čekam da saznam što ovdje ide... ovo je uvijek bila loša firma, super dionica, ali mi krivo što neki možda imaju inside info... a meni rizično tu neš kemijat... lako njima... ako imaju info.
al se ovdje udara, jedva čekam da saznam što ovdje ide... ovo je uvijek bila loša firma, super dionica, ali mi krivo što neki možda imaju inside info... a meni rizično tu neš kemijat... lako njima... ako imaju info.
Ništa se tu ne događa pametnog, mali spin (ugovor za Bradley se potpisuje sljedeće godine, a tek iza toga kreće realizacija) i odmah dionica živne među malim dioničarima. Plan restrukturiranja je zapeo u EU komisiji te je na čekanju do daljenjeg.
mislim da je ipak nešto. ovo su značajni prometi u odnosu na prosijek.
22tis kom u cugu.👏👏👏
22tis kom u cugu.👏👏👏
primjereno firmi
Dok nema pomaka u top 10 sve se to vrti u krug