prošlo je 15 dana
DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)
-
-
-
Osoba za koju je nastala obveza bi trebala odmah bez odgode obavijestiti Hanfu, a pretposavljam i ZSE, a Hanfa u roku 30 dana treba donijeti rješenje o obvezi davanja ponude.
-
jedan upit prema hanfi bi bio dovoljan
-
Ako čekate ponudu, onda bi trebali znati kako to kod nas često zna ići u tim slučajevima.
Evo, ja čekam jednu sličnu ponudu već skoro 4 mjeseca od kada je obaveza objave nastupila.
Nitko ne sljivi rokove.
Ako nesto od dokumentacije fali, salju se dopisi amo / tamo dok Hanfa ne bude zadovoljna i ima sve sto joj treba.
Tek onda moze ići odobrenje ponude.
-
Ako čekate ponudu, onda bi trebali znati kako to kod nas često zna ići u tim slučajevima.
Evo, ja čekam jednu sličnu ponudu već skoro 4 mjeseca od kada je obaveza objave nastupila.
Nitko ne sljivi rokove.
Ako nesto od dokumentacije fali, salju se dopisi amo / tamo dok Hanfa ne bude zadovoljna i ima sve sto joj treba.
Tek onda moze ići odobrenje ponude.
A koju ti to ponudu čekaš?
Za Javnu ponudu su strogo propisani rokovi, za delist, squeez i slično cini mi se da to nije tako.
-
opet prebacivanje
ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. -1,916,724 -18.88% 883,589 8.70% DD ACQUISITION A.S. -- -- 1,916,724 sada ponovo izgleda ovako
1 DD ACQUISITION A.S. Skrbnički 1,916,724 2021-01-26 18.88 % 8.15M 2 REPUBLIKA HRVATSKA Zastupnički 1,198,861 2021-01-26 11.81 % 5.10M 3 ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. Skrbnički 883,589 2021-01-26 8.70 % 3.76M 4 REPUBLIKA HRVATSKA Ostalo 821,748 2021-01-26 8.09 % 3.49M -
Administrativna pogreška? Samo kod nas može nešto ovakvog proći.
-
Što to?
-
Što to?
Prije 2 tjedna su se Česi grupirali u skrbnicki, a sada su opet na startnim pozicijama. Što su radili, zašto nije nastupila obveza za preuzimanje?
-
Što to?
Prije 2 tjedna su se Česi grupirali u skrbnicki, a sada su opet na startnim pozicijama. Što su radili, zašto nije nastupila obveza za preuzimanje?
Zato što na svim nivioima i svuda imate amatere a Zakoni vrijede samo ako su u korist povlaštene kriminalne skupine!
Kao što sam davno, davno napisao na ZSE se obavlja trgovina povlaštenim informacijama i prelijevanje novca u dzepove povlaštene kriminalne skupine!
.
Primjera je bezbroj!
.
Do danas nitko nije osudjen za manipulaciju trzištem ili imovinsku korist po osnovu povlaštenih info.
.
Da, neka sluzbe rade svoj posao dok nam se naoruzani narod, pojedinci ili vojska ne dogode na ulici! Do tada šuti! Dobro je!
.
-
-
Što to?
To sto su na razlicitim racunima ne znaci da ne djeluju zajedno. Hanfa ne gleda po tome. To je samo potvrda da vjerojatno rade zajedno. Sad se mogu razdvojiti. Ni drzava nije na 1 racunu. Mozda su poslali Hanfi obavijest. A na PD pise da su Česi pozvani da daju obvezujuću ponudu. Mozda danas bude vijesti na zse.
-
ha vidjeti ćemo što donosi dan
-
Zato što na svim nivioima i svuda imate amatere a Zakoni vrijede samo ako su u korist povlaštene kriminalne skupine!
Kao što sam davno, davno napisao na ZSE se obavlja trgovina povlaštenim informacijama i prelijevanje novca u dzepove povlaštene kriminalne skupine!
.
Primjera je bezbroj!
.
Do danas nitko nije osudjen za manipulaciju trzištem ili imovinsku korist po osnovu povlaštenih info.
.
Da, neka sluzbe rade svoj posao dok nam se naoruzani narod, pojedinci ili vojska ne dogode na ulici! Do tada šuti! Dobro je!
.
Sve ih bumo tužili i za 20 godina dobili
Vidjeti ćemo danas hoće li krenuti vlakić potaknut ovom vijesti. Mislim da nas samo to i interesira. -
To sto su na razlicitim racunima ne znaci da ne djeluju zajedno. Hanfa ne gleda po tome. To je samo potvrda da vjerojatno rade zajedno. Sad se mogu razdvojiti. Ni drzava nije na 1 racunu. Mozda su poslali Hanfi obavijest. A na PD pise da su Česi pozvani da daju obvezujuću ponudu. Mozda danas bude vijesti na zse.
gdje to na PD, može li link
našao sam,hvala
https://www.poslovni.hr/hrvatska/poziv…mo-cesi-4269695
znači da hanfa prati
-
-
gdje to na PD, može li link
našao sam,hvala
https://www.poslovni.hr/hrvatska/poziv…mo-cesi-4269695
znači da hanfa prati
Ne odnosi se to na HANFU i javnu ponudu za preuzimanje (za što su se stekli uvjeti prije 2 tjedna) nego na postupak traženja strateškog partnera. HANFA, SKDD, ZSE, ERSTE su izgleda pogledali malo u drugu stranu, Česi ispravili svoju "grešku" kad su se sve češke firme skupile na jednom skrbničkom i opet smo na početnim pozicijama. Iako se nadamo najboljem ovo ne izgleda nimalo dobro za 42% dioničara. Ima materijala za tužbu.
Članak počinje "priča o privatizaciji" kao da ĐĐ nije većinski privatna firma. Lako je biti novinar.
-
Stanje od zadnja dva tjedna je vrlo vjerojatno pogreška u koracima (ne pre ključna) od Erste brokera što su stavili na jedan skrbnički račun sve iako je to vlasništvo od dvije tvrtke. Nije neuobičajeno, ali bi trebalo biti za manje klijente, a ne za top 10 da ovako stvara neizvjesnost. Da je prebacivano vlasništvo između jednih i drugih Čeha morala bi biti obavijest, a držanje na jednom skrbničkom nije znak zajedničkog djelovanja.
-
Stanje od zadnja dva tjedna je vrlo vjerojatno pogreška u koracima (ne pre ključna) od Erste brokera što su stavili na jedan skrbnički račun sve iako je to vlasništvo od dvije tvrtke. Nije neuobičajeno, ali bi trebalo biti za manje klijente, a ne za top 10 da ovako stvara neizvjesnost. Da je prebacivano vlasništvo između jednih i drugih Čeha morala bi biti obavijest, a držanje na jednom skrbničkom nije znak zajedničkog djelovanja
Znači ERSTE je kriv. Malo su se zabunili. Čitaju tu na forumu neki Česi u pitanju pa zašto ne bi bili svi na jednom skrbničkom, da se ne gomila papirologija. Čak i ako se to dogodilo na uređenom tržištu bilo bi normalno da onaj koji nadzire tržište za konkretnu firmu DDJH odreagira i obavijesti javnost što se dogodilo. To bi bilo normalno da i uprava objasni, ali tko smo mi tu da pitamo i tvrdimo što je normalno. Odaje dojam muljaže.
3 dioničara na 1 skrbničkom računu i ne oni ne djeluju zajednički. To je u rangu kad je Fižulićeva žena kupila nešto sitno dionica MAGME i onda pojeo vuk magare.
-
Znakovito je i ovo što piše PD i ide u prilog ovome gore što sam napisao, odnosno da mediji znaju informacije prije nego se objavi na ZSE!!!
Ponovo je prozvan izdavatelj ali on i dalje „mudro šuti“ dok ne dobije „osobni“ stav ili odobrenje iz centrale!
A centrala kaze da se sada ne bu mešala obzirom da su na postupanje uprti reflektori iz EU!!!
.
-
Znakovito je i ovo što piše PD i ide u prilog ovome gore što sam napisao, odnosno da mediji znaju informacije prije nego se objavi na ZSE!!!
Ponovo je prozvan izdavatelj ali on i dalje „mudro šuti“ dok ne dobije „osobni“ stav ili odobrenje iz centrale!
A centrala kaze da se sada ne bu mešala obzirom da su na postupanje uprti reflektori iz EU!!!
.
Meni to izgleda kao da će uskoro implodirati. Niti jednu stratešku odluku nisu u stanju donijeti, a afere se redaju iz tjedna u tjedan. Tako su razvukli i odluku oko Đure.
-
-