Obavještavamo investicijsku javnost da su Đuro Đaković Specijalna vozila d.d., tvrtka u sastavu ĐURO ĐAKOVIĆ Grupe i švicarski naručitelj, ugovorili proizvodnju i isporuku teretnih vagona Sgmmnss 40` u vrijednosti od 23 milijuna eura. Isporuka vagona planirana je tijekom 2024. god.
DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)
-
-
-
Dugo ovdje ne pratim što se događa, ali kad vidim ovakvu vijest na ZSE, prva mi pomisao "zanima li to uopće bilo koga?". Nekako mi se baš i nisu pokazali kao brižni skrbnici dioničkog kapitala, njegovog oplemenjivanja, stvaranja vrijednosti. I oni kao takvi da se imaju obraza obraćati investicijskoj javnosti u vezi bilo čega...
-
središnji centar u ovom dijelu Europe za servisiranje vozila Bradley
-
Teško da će imati značajniju ulogu van Hrvatske jer jednostavno nitko u blizini nema niti misli imati Bradleye.
Jedino se Grčka potiho javlja kao mogući kupac, ali oni svog konja za trku imaju u vidu vojne proizvodnje/remonta. Jedino ako se u skoroj budućnosti vojska Kosova ne opremi Bradleyima pa ih se održava u Brodu.
Ali fantastična je referenca na bilo čemu raditi s BAE, to je liga prvaka u vojnoj proizvodnji
-
bit će posla
Stižu nam prva 22 Bradleyja, nabavljamo još 8 Black Hawka, a otvara se i velika šansa za Đuru Đakovića!22 vozila Bradley M2A2 ODS utovarena su na brod i plove prema Hrvatskoj. Dolazak u riječku luku očekuje se prvih dana prosincawww.jutarnji.hr -
Prvi Bradleyji stigli u Rijekuwww.poslovni.hr
Po završetku obnove, osoblje DDSV-a bit će osposobljeno i opremljeno za dugoročno održavanje flote Bradley Hrvatske vojske. Rad u DDSV-u također će otvoriti mogućnosti za rad na vozilima Bradley drugih partnerskih zemalja. DDSV je odabran kao mjesto obnove zbog značajne tehničke stručnosti i snažnog ugleda tvrtke.
-
Anušić: Vlada nije dopustila gubitak borbene komponente HRZ-aBez čovjeka i bez kvalitetnog pripadnika OSRH, koji je zadovoljan i motiviran, ne možete imati jaku i snažnu vojsku, rekao je za središnji Dnevnik HRT-a…vijesti.hrt.hr
Bradleyi se dovršavaju u "Đ.Đ. Specijalnim vozilima", ali ne samo Bradleyi koji su sada stigli, nego je tendencija da Đuro Đaković Specijalna vozila postanu centar jugoistočne Europe upravo za Bradleye, kazao je.
-
https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/anusi…-hrz-a-11194196
Bradleyi se dovršavaju u "Đ.Đ. Specijalnim vozilima", ali ne samo Bradleyi koji su sada stigli, nego je tendencija da Đuro Đaković Specijalna vozila postanu centar jugoistočne Europe upravo za Bradleye, kazao je.
neki dan je uočeno kretanje labudica srpske vojske po autocesti, da nije to Plinković već prodao Dodiku pa su krenuli na utovar ili su bili samo na proputovanju
-
Kuwait is sending 150 M84 tanks to Croatia in preparation to modernize the tanks, which have been sitting in storage for a long time, before shipping them to Ukraine, Global Defense reports.
infantmilitario
-
Piše se o tome
706. dan rata u Ukrajini – Bjesni bitka za Carsku ohotu, Ukrajincima stiže velika pomoć Arapa preko – Hrvatske!?U Bruxellesu se organizira izvanredni sastanak zemalja EU...obris.org -
-
Da dobiju posao obnove svih njemačkih tenkova, to ne bi opravdalo trenutnu cijenu...
Ali da firma ide u dobrom smjeru kako su je preuzeli Česi, to nije dvojbeno
-
Još malo o tome
Stotinu tenkova moglo bi krenuti prema Slavonskom Brodu, otkrivamo pozadinu te operacijeViše izvora iz MORH-a i Đure Đakovića pojasnilo nam je da je ovdje riječ o poslovnoj odluci tvrtkewww.jutarnji.hr -
KLJUČNI POKAZATELJI I - XII 2023.
• Ostvarena dobit u poslovanju u visini 6,2 milijuna EUR (5,8% marža dobiti)
• EBITDA pozitivan 9,4 milijuna EUR - EBITDA marža 8,8%
• Povećanje poslovnih prihoda (povećanje za 28,4%). Ostvareno 23,6 milijuna EUR više
poslovnih prihoda u odnosu na Q4 2022.
• povećanje prihoda od izvoza u Q4 2023. za 18,7 milijuna EUR u odnosu na Q4 2022.
godinu (povećanje 28,1%).
• Udio izvoza od 80,2% u ukupnom poslovnom prihodu - izvoz glavni izvor prihoda
Grupacije Đuro Đaković
• Izvori financiranja povoljniji - neto kapital pozitivan 45,9 milijuna EUR (vlastita sredstva
pozitivna 38,2%).
• Izvori financiranja značajno povoljniji nego u prethodnom razdoblju radi provedenog
smanjenja kapitala i dokapitalizacije (debt to equity swap)
• Poboljšanje radnog kapitala - neto radni kapital pozitivan, poboljšanje u odnosu na I -
XII 2022. za 48,2 milijuna EUR
• Ugovorenost poslova na vrlo dobroj razini (107,2 milijuna EUR)
• Provedeno pretvaranje duga u kapital i kapitalne rezerve u ĐĐ Specijalna vozila d.d.u
iznosu 34,8 milijuna EUR - značajno smanjena zaduženost -
ajde, konačno se i ovaj ranjeni heroj otpušta iz bolnice, trebati će još dugo za rehabilitaciju, ali izgleda je preživio, ja nemam ove dionice, ali znam još neke, koji ju više nemaju, izgleda su samo smetali
-
ajde, konačno se i ovaj ranjeni heroj otpušta iz bolnice, trebati će još dugo za rehabilitaciju, ali izgleda je preživio, ja nemam ove dionice, ali znam još neke, koji ju više nemaju, izgleda su samo smetali
Eto vidite, čim nema malih dioničara i poslovanje se popravlja. Sad jasno znamo u čemu je problem. Pa kažu da su ovi iz Tankerske pokvareni. Znaju ljudi u čemu je problem.
Predlažem da se dionice podjele na one u koje će investirati mali dioničari i one u koje će investirati fondovi. Evo, mi ćemo sami izabrati "naše", al nek nam ne ulaze u igralište. -
Eto vidite, čim nema malih dioničara i poslovanje se popravlja. Sad jasno znamo u čemu je problem. Pa kažu da su ovi iz Tankerske pokvareni. Znaju ljudi u čemu je problem.
Predlažem da se dionice podjele na one u koje će investirati mali dioničari i one u koje će investirati fondovi. Evo, mi ćemo sami izabrati "naše", al nek nam ne ulaze u igralište.nije tamo bilo samo malih, bio je i jedan glavonja, veliki, ali je znao kada se naljuti odnijeti svoju loptu, kada su mu je ipak oteli, otišao je dalje, napraviti krpenjaču misleći da će mu nju teže oteti iz ruku, jer se može bolje uhvatiti, ali eto ode i ona
ništa bez kapitala, struke i ugovorenih poslova s velikim kupcima, pa ne prepušta se takve stvari nekim tamo zalutalim entuzijastima
-
Malo o đuri
Prvog ubojicu tenkova Hrvatska vojska dobit će u srpnju. Kad ovo završi, želimo postati regionalni centar za EuropuImamo američki i hrvatski tim. Obučavamo Hrvate da jednog dana sami preuzmu posao, kaže Michael Kahles, glavni šef projekta Bradleywww.jutarnji.hr -
Još malo o đuri
U Đuri Đakoviću na remontu prva 22 BradleyaPotpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga general-pukovnik Tihomir Kundid obišli su proizvodne pogone tvrtke…vijesti.hrt.hr -
Središnje mjesto u Europi
-
Izašlo još jedno pozitivno izvješće, pola milijunčeka je u džepu. Mogli bi uskoro prebaciti milijardu dolara kapitalizacije. Računa li se to kao jednorog s obzirom da je novi gazda?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun