A gospođa Meri jutros je sumljala u promet..
pa nije ona meridavna za promet, tu vam je za vlakove glavni gospon buMBum, sada može slobodno dodati i Tras u nick
pa nije ona meridavna za promet, tu vam je za vlakove glavni gospon buMBum, sada može slobodno dodati i Tras u nick
Ovo su već veterani burze....
Firma osnovana prije tjedan dana u Češkoj, a Crni čelik je bio osnovan mjesec
dana prije želje za dokap Đure u Hrvatskoj, pa su se dvojica suvlasnika Black Steel-a
posvađala uslijed natječaja za dokap, a Mazal sada radi u Zagrebačkoj Plinari ,
što je vjerojatno dobio po političkoj liniji, jer je direktor Gradske Plinare Zagreb. Prije
toga dvije godine nije nigdje radio, ako se ne računa tek osnovana njegova konzultantska
firma, toliko o sposobnom manageru. Sve u svemu, koja ekipa, za nepovjerovati!
Još malo pa će šampanjac i prskalice...
a trgovina stala..svi u žbunju čekaju kakva će vrsta zvjerke izaći pa dal da pucaju ili da bježe..
Da nije bilo objave za NB otišlo bi to već gore. Ljudi misle da kad je NB prodao moraju i oni.
Čovjek rješava korona krizu pa nema vremena za ĐĐ, ne znam kako to ljudi ne shvaćaju.
Da nije bilo objave za NB otišlo bi to već gore. Ljudi misle da kad je NB prodao moraju i oni.
Čovjek rješava korona krizu pa nema vremena za ĐĐ, ne znam kako to ljudi ne shvaćaju.
a možda je NB dobio "ponudu koju nije mogao odbiti" kao u onoj bajci o kumovima...
Pa jedino što je cijenu drzalo na nebuloznim razinama je NB kao većinski....
Sigurno nije prodao za manju cijenu nego sta na ZSE može dobiti.
Jedino mi je žao što je njegova objava došla kad smo bili već na 4.94,
i nakon toga ljudi počeli sumljati u sebe i udarili po bidu.
Sigurno nije prodao za manju cijenu nego sta na ZSE može dobiti.
Jedino mi je žao što je njegova objava došla kad smo bili već na 4.94,
i nakon toga ljudi počeli sumljati u sebe i udarili po bidu.
Meni se čini da je NB potrošio 1 - 2 milje kuna na burzi kako bi napucao cijenu i bio u mogućnosti izvući 5 - 10 milijuna,
što pokazuje današnja objava da je prodao dionice Đure Česima, a sad da li sam u pravu pokazat će vrijeme.
Onaj manevar na Glavnoj skupštini sa neprihvaćanjem prijedloga za smanjenje temeljnog kapitala i rastom dionica
za 100% prije odluke GS o smanjenju temeljnog kapitala potvrđuje moju tezu, bar mislim .
Inače, mislio sam dosta dugo da je onaj sindikalac Darko Maras samo neki tip željan pažnje, a na kraju je ispalo da je cijelo vrijeme
on govorio istinu i bio u pravu, a Uprava je zataškavala pravu situaciju i krivotvorila izvješća, pogotovo pred dokape i time dovodila
ulagatelje u zabludu, jer preokreta ovdje u trenutnim političkim okolnostima nikad nije ni moglo biti.
Tu sam školu platio i drugi put pametnije, nadam se
to su izgleda neki brokeri, vidim da su i u kanadi
Mislim da je to samo posrednik za ove, ista osoba (Adam Šotek) je ovlaštena za zastupanje u obje
pa to i kažem ..."Broker je licencirana osoba koja djeluje kao posrednik u transakcijama s imovinom između kupaca i prodavača."
inaće, za razliku od svih prijašnjih kombinacija, ovi su bez puno "talasanja" ušli u poziciju na mala vrata, za ponudu za preuzimanje im je potrebno još oko 10% jer 02.04. i 05. djeluju zajednički ali drž ih drži za ja.a sa kreditom 300m kn koji dospjeva iza ng. ako je uopće cilj preuzeti...možda je cilj steči kontolu i u kombinaciji sa drž. provesti plan op. i fi. restrukturiranja ili varijaciju istoga a kojega su bakić i ivanović svojim protivljenjem na zadnjoj gs. srušili...
sada stvarno može biti svega, do neke konkretne objave, sve špekulativne opcije su otvorene...
Izgledaju kao ozbiljni igrači
https://www.ce.industries/en/about-us - Adam Šotek CEO
http://www.prometgroup.eu/en/company-profile/ - Martin Kamarad CFO, Rene Matera
https://czechoslovakgroup.cz/novinka-contro…he-founders-son - Jaroslav Strnad
Barbosa, oni ne moraju čekati obvezu za ponudu, mogu odmah dati dobrovoljnu
Izgledaju kao ozbiljni igrači
https://www.ce.industries/en/about-us - Adam Šotek CEO
http://www.prometgroup.eu/en/company-profile/ - Martin Kamarad CFO, Rene Matera
https://czechoslovakgroup.cz/novinka-contro…he-founders-son - Jaroslav Strnad
nije li "naš igrač" bio još ozbiljniji s većim ulogom i ozbiljnijim cijenama ulaska, da je i bio neozbiljan nakon svih ovih događanja bi se uozbiljio, ništa mi to ne miriše, previše se puta na ovoj našoj burzi spominju nekakvi Česi, Poljaci, a vidimo kako je to završilo u Vaba, Lkri, pa čak i s Nadanom su indirektno poslovali neki od tamo, nije ni kod njega to prošlo baš bezbolno
ako Đuka ovu likvidnost zadrži do ožujka, još će ga ovaj novi ETF početi kupovati
Barbosa, oni ne moraju čekati obvezu za ponudu, mogu odmah dati dobrovoljnu
mogu i to, pa kažem da su sve opcije otvorene...
Ja sam izašao vanka jutros iako mi vijest dana nije bila poznata.
Ove dodatke za nick zadržite za sebe!
Odluke su Vaše i posljedice su Vaše!
Moje prepustite meni!
Display Morepa nije ona meridavna za promet, tu vam je za vlakove glavni gospon buMBum, sada može slobodno dodati i Tras u nick
Ja sam izašao vanka jutros iako mi vijest dana nije bila poznata.
Moje prepustite meni!
da, da, čak ste i slikom popratili svoj izlazak, i tko će nam sada dalje slikati vagone, izgubili ste moje povjerenje, a prošao sam bez posljedica jer sam na vrijeme pročitao da je vlakovođa prvi iskočio
Display MoreJa sam izašao vanka jutros iako mi vijest dana nije bila poznata.
Moje prepustite meni!
da, da, čak ste i slikom popratili svoj izlazak, i tko će nam sada dalje slikati vagone, izgubili ste moje povjerenje, a prošao sam bez posljedica jer sam na vrijeme pročitao da je vlakovođa prvi iskočio
Još jednom, za vijest nisam znao prije prodaje. Odluku sam donio jučer.
Ne znači da se ponovo neću ukrcati .
Da li će vlak krenuti iz SB ili nekog drugog mjesta ne znam danas ali ću možda znati za week end.
Žao mi je ako sam nekoga povrijedio pisanjem. Nije bila namjera.
Nemojte zaboraviti da cijenu dionice ne može nitko predvidjeti.
Ne znam po kojoj cijeni je NB izašao ali je za mene ovo samo potvrda moje odluke.
.
Njegov izlazak me je iznenadio ali to je njegova odluka koju poštujem.
U budžetu za idući godinu su, ako se ne varam 2,8 Mrd kuna za STEM tehnologiju tako da je to usko vezano kako bi se ostvario plan koji nedavno nije prošao.
Tko stoji iza ovih u Češkoj su 4 klika mišom i dva telefonska poziva.
.
Ja dozvoljavam da o Djuri nemam pojma ali ne vidim kako su ovo ili lose ili dobre vijesti. Cinjenica da je kapital ovdje negativan i da je neka vrsta dokapitalizacije uz razvodnjavanje postojece strukture dionicara neka nuznost ovdje ako se zeli izbjeci stecaj. A svi vlakici kao i na Viro i ovdje su sluzili da se netko povoljnije iskrca. Nesto su tu i buregdzije ili omastili brk ili pogubili tu lovu.
cudna je priča bila od pocetka, rast cijene nakon skupsitne bez pokrica bio je ocita manipulacija , rekqo bi da je baki ovdje igrao neku igru, ova firma i cesi su smjesni. Sta je baki naumio vidit ce mo uskoro