Neo moze Atpl.
Tehnička analiza - komentari LIVE
-
-
-
zloćka ima li kakva TA prognoza za HT nakon 30% poboljšanja poslovanja u 7 i 8 mjesecu te potpisivanja ugovora sa mađarima i njemcima
bio bih zahvalan i za crobex
-
Kako bi moje danasnje drukanje bilo sto uvjerljivije, stavit cu jos i graf iako znam da ovdje nitko u to ne vjeruje, ali svejedno svi vole povremeno pogledati .
Graf je slikan preko mobitela pa su proporcije malo neobicne, ali trebalo bi biti jasno (lijen sam za upaliti laptop ). To je azurirani onaj stari graf, svi targeti su i dalje isti. Cijena trenutno testira zonu 51 kn, to je prijasnji vrh i sada prirodna zona otpora. Vidimo da se cijena uspjesno zadrzala u toj zoni zadnjih nekoliko dana, nije se brzo odbila i krenula padati. To je konsolidacija ispod razine otpora, popularnozvani "build up" i inace je znak da ce cijena ubrzo probiti taj otpor i nastaviti sa rastom.
Prvi sljedeci target je 63 kn, a siri target, odnosno target ove velike formacije je 75 kn. Svi "cincilatori" i ove druge "ciribu-ciriba" stvari su bullish .
Cijela je protutnjala preko targeta na 63 kn - vidjeli smo bullish breakout iz te zadnje konsolidacije. Vidimo i "gap up" uzrokovan prethodnom obustavom trgovanja.
U sljedećim danima je za očekivati napad na 75 kn.
-
A nije vam lijepa ta zadnja svjećica, ne izgleda baš bullish. Uvukla je rogove
-
Nisam stigla odmah, a poslije sam zaboravila.
Pogledati ću predvečer
-
Neo moze Atpl.
I ja bi molio isto....
-
A nije vam lijepa ta zadnja svjećica, ne izgleda baš bullish. Uvukla je rogove
Tu svijeću treba gledati u kontekstu. Meni je ona bullish, bez obzira što je crvena. Imali smo obustavu trgovanja zadnjih tjedan dana i bilo je za očekivati da će određeni broj investitora izaći iz pozicije sada kada je trgovanje nastavljeno. Unatoč tome vidjeli smo "gap up" na velikom volumenu i rast cijene u odnosu na prijašnji dan od 14%.
Također, cijena je došla do prvog targeta, prve sljedeće razine otpora i za očekivati je da će se tu neko vrijeme zadržati umjesto da samo protutnji kroz tu zonu. Zbog svega ovoga je za očekivati još koji dan konsolidacije u ovoj zoni, a onda napad na sljedeći target.
Cijela struktura grafa je bullish, zato nemam razloga vjerovati da to neće biti tako.
Ja imam jedan štos koji koristim da maknem "buku" - često pogledam "line chart". Pogledaj graf na ovaj način. Ovo je bullish graf cijelu ovu godinu i sada je u novoj "expanding" fazi.
-
..zadnja svjećica, ne izgleda baš bullish. Uvukla je rogove
(Bearish Abandoned Baby) .. napuštena beba?
..to tek trebamo vidjeti, da li je napuštena, izgleda još nije
-
..zadnja svjećica, ne izgleda baš bullish. Uvukla je rogove
(Bearish Abandoned Baby) .. napuštena beba?
..to tek trebamo vidjeti, da li je napuštena, izgleda još nije
Nije to abandoned baby.
-
Nije to abandoned baby.
jasno..ali je sve više napuštenih bebica na atpl, jako zanimljiva situacija..
-
-
HT.
Tko ga je kupio u srpnju prošle godine, ni kriv ni dužan zaradio je 38 kn po papiru, više od 20%
Moglo se drugdje i više, 100%, 200%... al' drugdje je trebalo cojones, ovdje samo strpljenja
Upmarket. Ništa što bi ga za sada demantiralo. Cijena je iznad 9 i 21 EMA, 50 -dnevna ima nagib uzbrdo
Izgleda kao da je ljenivac ispao iz trenda, pa mu kažem- Vrati se kući.
Money Flow kaže da bi mogao.
Target 200 kn
Ako bude veće korekcije na tržištu prvi suport na 184 kn
Veliki volumeni nisu doveli do promjene cijene, pa bi se reklo da je svaki prodavač našao voljnog kupca.
Trenutno volumeni nisu spektakularni, business as usual
-
HT.
Tko ga je kupio u srpnju prošle godine, ni kriv ni dužan zaradio je 38 kn po papiru, više od 20%
..
da, ali nakon toga ravna crta, 3 kn gore-dolje...izgleda kao da je na aparatima za održavanje života.
-
Cijela je burza na umjetnom disanju.
Ni vani ne cjetaju ruže.
-
Poštovana
za HT,vrhunski odrađeno i obuhvaćeno sve što treba i za korekciju. Za svaku pohvalu.
zamolio bi neku analizu i za jadrancrikvu a krenula je i HPB pa bi bilo lijepo vidjeti graf prema kako je netko naveo 850 kn i u korekciji ide otprilike do
Neo piše da to pomalo prodaje i spominje cifru 650 kn
-
Pogledala sam Crobex
Ode u sideway
Crobex, weekly graf
Pa i HT uzmite sa rezervom. Svi nešto čekaju, vjerojatno objavu FEDa
2008. smo svi bili bezazleni, i zatečeni
2021. nema više naivnih
-
-
Jednu mentu , molim
Promatrajući sve manje vremenske okvire smetnula sam sa uma najobičniji Bollinger, u praćenju trenda.
Hm.
Medika. Ovo se čudo cijenom povuklo samo dva puta od 03.2020.
A ništa, rok držanja valjda Forever.
Ukoliko nas Brundo ne natjera da promijenimo mišljenje
-
BDRY
Je li ovo cup&handle?
"The cup and handle is considered a bullish signal, with the right-hand side of the pattern typically experiencing lower trading volume.
činimise da ovo sa volumenima baš i nije ispunjeno, trebalo bi se smanjit..pa ajmo promatrat/čekat jer:
The pattern's formation may be as short as seven weeks or as long as 65 weeks.. "
-
eksponencijalni proboj uvijek ide sa manjim količinama, vidi odličan primjer na DSX
-
Tehnicari kako komentrirate ovu sliku Safe bulkera posebno me zanima misljenje oko ovog broadening wedga ne znam sta bi mislio o njemu obicno je on reversal pattern zna bit i continuation ali ovo je kao double bottom na tjednom grafu koliko vidim i to je po sebi vec reversal i sad u okretu prema gore se razvija broadening nekako me osjecaj vuce da ce ga probit prema gore izac iz njega te da ce bit continuation samo cega jer je do sada bia down trend, a tesko je rec continuation up trenda u ovom pocetnom stadiju kad se jos u potpunosti nije ni dokaza up trend ili je s ovim double bottomom jer je napravio higher high probivanje neckline i na velikom volumenu pa mozemo definirat kao up trend, sta tehnicki mislite o ovome ?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner