Pozdrav, ako može DLKV?
Tehnička analiza - komentari LIVE
-
-
-
Pozdrav, ako može DLKV?
ovo pod navodnicima dolje je moje mišljenje o TA u ovakvim situacijama i dio je posta napisanog ovaj četvrtak navečer.......znam, da je to vanredna situacija koja nikog ne veseli ali u toj situaciji ako imate dionice gubite stvarne novce ili vam se trenutna vrijednost portfelja (u)topi.......zato samo TA koliko god vrhunski bili ne pomaže ako se samo nje držite a u obzir ne uzimate druge metode,čimbenike, rizike i informacije........
"kad prometi,likvidnost i rast ili pad krenu preko svake "zse mjere" preveliki rast ili pad "prikačite" nenadanoj euforiji ili depresiji....
-
..TA koliko god vrhunski bila ne pomaže, ako se samo nje držite, a u obzir ne uzimate druge metode,čimbenike, rizike i informacije........ajmo, što mislite o ovom grafikonu+klade (druge metode i čimbenike):-pogledajte koliko se ova ispružila
https://finviz.com/quote.ashx?t=HD
vidi, ovo, metode su obične klade (LUMBER):
-
na zse TA nevrijedi davnih got to sam svatio
zse je lopovski poligon za odabrane 13god konstatnog pada svih dionica
sve su stjerane na 05 do 1% od ath to je nevjerovatno takvo trgovanje nepozna ni naj zatucanija država u svijetu a ne članica eu
pogledajte danas neka neko odgovori zašto sve dionice u minusu ako je dlkv u problemu
zašto osim pljačke
-
na zse TA nevrijedi davnih got to sam svatio
zse je lopovski poligon za odabrane 13god konstatnog pada svih dionica
sve su stjerane na 05 do 1% od ath to je nevjerovatno takvo trgovanje nepozna ni naj zatucanija država u svijetu a ne članica eu
pogledajte danas neka neko odgovori zašto sve dionice u minusu ako je dlkv u problemu
zašto osim pljačke
Osim pada na ddjh,viro i slicni , ostalo je padalo bez opravdanog razloga.
Vjerojatno je u pitanju mentalitet ulagaca.
-
Da sam trgovala svoj darling kako sam je crtala, već sam mogla biti na Ibizi
Al' nisam, previše sam je voljela.
Tricky je nešto crtati kada se svima tresu noge, a očito i ruke . al' ipak
Odradili smo dva u jednom patterna. Bat i double top, koji se nekako poklapaju. Dodirnuli smo 5,18, zatvorili iznad najniže cijene = interesa ne manjka
Kuda će odavde ?
Ili sideway..
Ili V shaped uzbrdo, što je očekivani slijed po Bat obrascu.
Pa ga ti znaj.
Macd je u divergenciji, ako to išta ikome znači, cijena novo dno, indikator ne slijedi
-
Moze li koji graf za BTC i ETH.
Hvala
-
-
Svi moraju imati istu šansu, da zarade ili se upropaste
Iga
Mislim da je ovo Dno, i nekako se uklapa u nesavršen inverted SHS, desno mu se rame otegloooooooo,
Svejedno, svrbi me nos, pa je valjda to to. Može me jedino današnja sjednica Nadzornog demantirati, pa sam zauzela i rezervne pozicije
-
poštovanje da li može TA viđenje za ATPL
-
-
eno upravo netko crta po bidu, pa dok završi, mislim da će se moći primijeniti onaj stari graf kolege mitkka i ako se u ovome trenutku sramite koliko nemate, mislim da vas ne treba biti sram
-
ovako je to nekako izgledalo
-
eno upravo netko crta po bidu, pa dok završi, mislim da će se moći primijeniti onaj stari graf kolege mittka i ako se u ovome trenutku sramite koliko nemate, mislim da vas ne treba biti sram
Bez mittkovog grafa se ne ide ni na WC
-
Crta on sad po dalekovodu pa ne stignee
-
Crta on sad po dalekovodu pa ne stignee
tamo mogu i ja nacrtati, faze ostaviš da vise u zraku, samo nulu povučeš okomito dolje
-
znaš kako se kaže
nisam ginekolog al eto mogu pogledat
tako ti je i ta na zse
-
Zbog dalekovoda sentiment je takav da nas izuvaju u zraku
-
Najvjerojatnije da je sad u igri 3 drives pattern, nesto od njega ispunjava uvjete osim sto rsi još nije manji od 30. Sl je na 1,61 gdje bi prestao. abc kao 4. val nategnut. Ovo je bullish verzija, za bear nemežen sad.
Ono kad gospoja ivana po sedmi put pogodi. neki imaju nos, a neki moraju crtati.
-
HT weekly
Ovdje je netko nekome dobro smjestio. Cijena dionice u posljednjih skoro deset godina nije nikome donijela veselje, osim HT-u ?
U svakom slučaju, da ne znam da je graf od HT-a, reklo bi se da je period akumulacije završen, i da ide upmarket
Idući target 203 kn. Hoćemo li se tamo dugo zadržati, ili lansiranje na idući otpor,
-
tržište održava nada da će monetarna politika biti kontinuirano ekspanzivna. Ipak podatci su malo drugačiji..-čini se da USD neće dugo ostati na ovim razinama:
Michael Kramer, jučer - IT MAY BE TIME FOR A BIG DOLLAR REVERSAL HIGHER
S&P 500 (SPY)
We have been stuck around this 4,210 area for some time, this could be the making of a double top pattern. However, to confirm such a pattern, we need to see the index fall below 4,185, and that has been solid support for most of the week.
I believe we are in a long-term period of multiple compression, leading to lower equity valuation over time. I still have wave 5 completed in the first half of May and expect prices to trend lower as we move through June.
S&P 500 target u lipnju (val 2, a ne 5 ) -
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin