evo crobex weekly grafa
nikad ne volim vidjeti ovaj uski ascending triangle.
dobro je Moller reka da bi nam na 1945-46 moglo opet oteti dionice
evo crobex weekly grafa
nikad ne volim vidjeti ovaj uski ascending triangle.
dobro je Moller reka da bi nam na 1945-46 moglo opet oteti dionice
Rising wedge
Na trianglu imamo bolje šanse
Uf... ne valja
T A kaže što veća duža akomulacija to slijedi snažniji i dugotrajniji rast
sad da ne ispadne drukanje za IGH al to je tako
znači IGH je spreman za dugotrajniji rast
tehničari otvorite karte pa recite javno
koji gapovi se popunjavaju i recite targete za IGH
aj neka bude zavjet šutnje prekinut
ja znam da sam u pravu i da će uskoro bit veselja na IGH
Display MoreT A kaže što veća duža akomulacija to slijedi snažniji i dugotrajniji rast
sad da ne ispadne drukanje za IGH al to je tako
znači IGH je spreman za dugotrajniji rast
tehničari otvorite karte pa recite javno
koji gapovi se popunjavaju i recite targete za IGH
aj neka bude zavjet šutnje prekinut
ja znam da sam u pravu i da će uskoro bit veselja na IGH
Neko nuliranje uskoro? NIje ih odavno bilo na ZSE
Nemojte se ljutiti, malo šale..
crobex veli da od 1940 kreće u rikverc a sastavnice crobexa kreću prema gore.
TA analize/graf dionice/crobex pitaj boga
Kud će.
@mittko ako imas volje i vremena... bdry. Bila je neka truba...di smo sad?
Bliži se vrhu trube. Kažu da nije dobro pokušavati targetirati vrh trube jer je to rastuća linija i svakim danom sa svakom novom svijećom se odmiče pa nije jasna zona za targetirati.
Sada je trenutno na 1,414Fib od prethodnog vrha, to je zona gdje je bio top u prethodna dva vrha. Bullish je što se volumeni povećavaju. Bearish je što je i dalje u divergenciji na RSI, iako, divergencija se leda tek kada cijena markira vrh vala, tako da se još uvijek može dogoditi da i ta divergencija nestane. Divergencija na MFI je jučer nestala.
BDRY apdejt
Indeks je došao do vrha trube, danas na otvaranju vidimo gap down open. Zadnja dva dana smo vidjeli "red flag", cijena raste, crveni volumeni, i to sve na vrhu trube. Indeks je od vrha trenutno u minusu 14%.
Sada imamo dva scenarija, a koji će se odigrati će biti jasnije kada vidimo reakciju na 0,382Fib, što je 5% ispod trenutne cijene. Ja tipujem na crvenu varijantu, što je još -15% od trenutne cijene, a što je -26% od ovog vrha.
Da me se krivo ne shvati, ako i vidimo ovu korekciju od 26%, to ne znači da je bullish trend izgubljen.
BDRY apdejt
Indeks je došao do vrha trube, danas na otvaranju vidimo gap down open. Zadnja dva dana smo vidjeli "red flag", cijena raste, crveni volumeni, i to sve na vrhu trube. Indeks je od vrha trenutno u minusu 14%.
Sada imamo dva scenarija, a koji će se odigrati će biti jasnije kada vidimo reakciju na 0,382Fib, što je 5% ispod trenutne cijene. Ja tipujem na crvenu varijantu, što je još -15% od trenutne cijene, a što je -26% od ovog vrha.
Da me se krivo ne shvati, ako i vidimo ovu korekciju od 26%, to ne znači da je bullish trend izgubljen.
bacio i ja oko sad.
u prvom slučaju bi čak mogli govoriti i o inverse SHS, a ovaj drugi je test nekih prijašnjih vrhova.
u svakom slučaju, dobrodošla korekcija da svi malo saberemo dojmove
Display MoreBDRY apdejt
bacio i ja oko sad.
u prvom slučaju bi čak mogli govoriti i o inverse SHS, a ovaj drugi je test nekih prijašnjih vrhova.
u svakom slučaju, dobrodošla korekcija da svi malo saberemo dojmove
mi ovdje predugo sabiremo dojmove a prekratko rastemo.........je se nadam da su dojmovi sabrani pa da i ono drugo može potrajati...
Crobex čini jedan korektivni obrazac za dolje. Potvrda bi bila izlazak poviše gornje linije ovog klina. Ukoliko ne izidje prema gore ostaje obični klin.
Crobex čini jedan korektivni obrazac za dolje. Potvrda bi bila izlazak poviše gornje linije ovog klina. Ukoliko ne izidje prema gore ostaje obični klin.
ako je ovo target, vjerojatno se radi samo o sezonalnosti.
gledajući sve pokazatelje, ne vidim ništa što bi nam klin moglo "zakucati u glavu"
BDRY apdejt
obrazac koji se ponovio već tri puta ove godine...gap down, zatim popunjavanje i onda još veći rast. Pitanje svih pitanja je, koji je zadnji u nizu. Dokupljujem do lokalnih izbora ... staro pravilo je uvijek isto: razmišljaj globalno, ali djeluj lokalno
bitno da je Diana Shipping Inc.
> 4$ (i da $ slučajno ne devalvira)
Kolege može graf za Rivp.
Hvala i lp
Svaki cigo svoga konja hvali
Taj dosadan HT kojeg ljudi drže kao kasicu prasicu odradio je u godinu dana lijepi rast, a non brainer.
Bizarno je da dividenda od 200 papira pokriva iznos mirovine za godinu dana mirovinskog staža. ???
No, malo dolje, pa gore
Ako padne ispod 184 kn biti će to lijepa prilika.
Kad budem velika kupiti ću si Mediku, a do onda je dobar i HT
Evo još jednom da zamolim mittka i zločestu za TPNG.
Zloćka čeka da se ukrca
A graf se zove Jump In
ovo mu inače žena crta, a ta je sigurna ko smrt
očekuje se popunjavanje ovih gapova na VIX-u (znači, još neko vrijeme zelenilo), a onda kud koji mili moji.
botovi su preuzeli tržište, jer je jučerašnje trgovanje tehnički "u dlaku" odrađeno.
počnite pripremati stop-loss.
Display MoreŠta se to dogodilo sa DLKV? Nisam pratio par dana. Jesu izašle neke vijesti, procurilo izvješće???
U svakom slučaju, graf izgleda tehnički lijepo. Cijena se stropoštala kada je probilo 6,82. Malo zabrinjava što je protutnjilo odmah i kroz 200EMA i kroz drugu zonu otpora (6,38). Meni izgleda kao da je nešto procurilo.ž
5,80-6,00 bi mogla biti zona za odbijanac.
Šta se događa sa DLKV? Ne pratim fundamente, ali ovo bi uskoro moglo postati zanimljivo sa tehničke strane, bounce play. Cijena se fino približava ovoj zoni za kupnju.
DLKV apdejt
Uspio sam danas kupiti nešto DLKV po 5,84. Cijena je došla do te buy zone. Imam još jedan nalog malo niže, nadam se da će se i on realizirati i da ćemo uskoro vidjeti "bounce". Graf mi još nije ažuriran sa današnjim cijenama.