bome ga ovi rokaju gadno, nešto kao naš Uljanik
vidit ćemo hoće li nam sutra slijediti odbijanac ili daljnji propad.
petkom
bome ga ovi rokaju gadno, nešto kao naš Uljanik
petkom
Možda jednog dana netko od vas nešto i pogodi.
petkom
uz 95 novokoronaša ⁉️
sad krece prica kako bitko nije mogao znati za zaj drugi val😉
Bez namjere da seciram tu samu neostvarivost javno izlozene TA, kad svi udju iizlaze na targetu. Kraj lipnja vam je uvijek bio veijeme za izlaz prije ljeta i onda u najboljem slucaju stagnacija. Ovako uz koronu ovo je ocekivano
Mislim da je isti Bull flag.
Vjerujem u rast indeksa do 1780-1800 u jednom valu. Ocekujem do kraja ljeta Crobex na 1940.
Hvala na cestitkama
Možda jednog dana netko od vas nešto i pogodi.
Pa lijepo sam vam postao graf na 1660 i negativne divergencije te da slijedi pad do 1580-1600. E sad jedno je indeks, a drugo su dionice.
Danas moj portfelj u plusu jer raste IGH, a indeks pada.
Kolega ST-Brajo, vezano za taj Vaš graf ja evo vraćam isti s pozicijom Crobexa po mom sudu.
A glede stvarnog Crobexa imamo 3 od 4 prodajna signala.
- dnevni RSI pao ispod 50
- klin je probijen prema dolje (može biti i varka)
- MACD pokazao SELL ali nije presjekao nulu.
Dobra vijest: Blizu (1520-1550) je SMA potpora, a sve mi se čini da je nećemo ni dotaknuti.
RIVP - pukle obe linije potpore, moguć dublji pad.
Osim ako se cijena ne vrati prema 25,6kn jako brzo u što sumnjam.
Evo možda jedne prilike tko se voli kockati.
Wirecard AG Germany.... nešto kao PAYPAL.
Potop i totalni pad.
Ovo je nešto najgore što se investitoru može dogoditi pa stoga
nikad sva jaja u istu košaricu.
Evo možda jedne prilike tko se voli kockati.
Wirecard AG Germany.... nešto kao PAYPAL.
Potop i totalni pad.
Ovo je nešto najgore što se investitoru može dogoditi pa stoga
nikad sva jaja u istu košaricu.
nije to doslo nabrzaka, onaj tko ih je pratio malo duze znao je da tu ima mutna posla i da ce se stropostat, bilo je pitanje trenutka
proces oko muljaze je trajao vec malo duze, sad je samo dosla potvrda da su muljali
Crobex je probio potporu na 1620 sto definitivno nije dobar znak. Ako se pad nastavi lagano ovim tempom trebat ce razmisljati o bjezanju i pauzi.
Ameri danas opet nize dno.
Adpl i Viro uz dodise Rivp gubitnici tjedna.
Igh dobitnik tjedna.
@Neo
Vrlo si mi interesantan u komentarima, ali sa velikom dozom opreza.
Puno osciliras u izjavama. Ako ne vjerujes, vrati se par dana prije i procitaj svoje izjave. pozz
Nisam ocekivao pad ispod 1600 kolega pa mi smrdi. Imam ja podosta dionica. Prosli pad sam izbjegao..a rado bi i iduci izbjegao...zasad SMA potpora drzi.
TA je promjenljiva. A kako vele trend is your frend.
https://www.seebiz.eu/tvrtke/lufthan…tinacija/235558
https://www.seebiz.eu/tvrtke/wizz-ai…-milano/235538/...
Zivit se mora, gospodarstvo se vraca, ali u nekim sektorima sporije a u nekim brze.
Građevinari su up. Vidi se i na burzi.
Nece bit vise karantena i zatvaranja granica. Ovo na burzama je trenutni pad, nece se ponovit onaj od prije par mjeseci, budi sigurno uvjeren. Ovaj porast oboljelih, ako ih mozemo nazvat oboljelima (velika vecina sa slabim simptomima) ce za tjedan dana drastocno pasti. I sta bi ti sad prodao, pa opet kupio za tjedan dana.
Ja imam isto IGH , nesto vrlo malo manje od tebe, prosjek mi je nesto veci od tebe, i sad da prodam, kako cu opet skupit toliki broj dionica i po kojoj cijeni. Razmisli. Nismo svi isti ulagaci. Kasno je. Jos ce bit komentara na ovu temu. Ln
I ne mislim da cemo opet do dna kolega. Al raspon 1440-1520 izgleda moguc itekako.
Nisam rekao da bi sve prodavao, al neke dionice poput Hpb,Sapn i jos par njih vise nece biti u mom portfelju. Na Sapn i Hpb se vidi totalna manipulacija trzista po broju kupovnih naloga. Jednostavno isceznu.
Igh ne mislim prodavati do razine 160kn. Tu vjerujem da ce zapeti. Igh mi je trenutno najbolji izbor za kupnju al ne mogu sve utrpati u 2 dionice i to mi je najveci problem.
Zasto je meni Igh dobar???
Jer uskoro nema ni kocnicarke ali ni fondova koji mogu blokirati. Jer gdje god imate fondove isti drze cijenu gdje pozele i to umjetno.
Planiram izaci i iz Lkpc. Istu izisao na 430 i ulazio po 320. Al i tu manipuliraju fondovi.
Dakle napustam sve pozicije gdje postoje fondovi.
Komentar
Nekako mislim da ce i crobex za ovime.
Display Morehttps://www.seebiz.eu/tvrtke/katastr…svibnju/235600/
Sta su to mediji. Pogledaj naslov.
A u tekstu pise da je 5% ima veci promet nego prosle godine. 🙆♂️🤦♂️
Odlicno..s obzirom da su poskupjeli proizvode 20-40% u proteklih 1g taj pad ce potrajati.
Podravka mi je postala odbojna kao i Franck i mnoge druge firme jer su poceli stavljati u prodaju proizvode 40% manje tezine, a zadrzali cijene. Mogu nabrajati cijeli segment takvih proizvoda. Isto ce im se razbiti o glavu.
Franck sad prodaje chips 140kn umjesto 150g. Bas gadljivo koliko su premazani.
Trgovci su takodjer pohlepni.
Iz tog razloga Lidl sve radi bolje. Nasi kupuju poljske,njemacke, grcke i talijanske proizvode.
Nasa prehrambena industrija ce zbog pohlepe izgubiti golem kolac na trzistu.
Možsa nije samo ni pohlepa nego nekonkurentnost......
Komentar
A sto taj graf predstavlja kolega?
Ogledalce , ogledalce moje, kuda će moja Opte ?
Ne zna se
Charting.
Il' ga vidiš, il' ga ne vidiš
Ascending triangle
Kaže Bulkowsky, ti grizu
Dva targeta... pitanje je u koju će stranu ?
Trenutno sideway
Komentar
A sto taj graf predstavlja kolega?
Na pb 0.19 ocekujem neku reakciju
Al na sve sam spreman.