Tko je ono bio rekao da ernt neće na hlađenje 🤔
E pa nije se samo ohladio, smrzo' se
E pa nije sevsamo ohladio, smrzo' se
čuvaj se senjske bure, zebu ruke
Tri put pravo, jedan krivo, al' kad sam u krivo, onda sam popprilično
Uletila ko' slonić u staklarnu
Čekam ga na doljnjem rubu, let's twist
Bilo bi lijepo vidjeti TA za HT. Zadnja koja je bila nekih 28 eura ili idemo preko 30 eura. DT je među 10 velikana.
Tri put pravo, jedan krivo, al' kad sam u krivo, onda sam popprilično
Uletila ko' slonić u staklarnu
Čekam ga na doljnjem rubu, let's twist
Koliko tehnička analiza ima smisla (i logike) na dionici tipa ove, na kojoj je promet na gotovo pola perioda/dana prikazanog perioda grafa = 0 (ništa), a i taj vidljivi vjerojatno je jedna ili dvije transakcije?
Uvijek se nesto vidi.
Ja vidim akumulaciju koja duugo traje
Ako vidim krivo, spusila sam kubansku
jeste li možda ponovo 'bacali grah' ? 😁
Kako ja ovo vidim, ovo može samo u jednom pravcu
Vidim, vidim, nekakvu divergenciju, i neku simetriju u nastanku
A ako ne vidim dobro, budem rublje na štap, i pinklec na rame. Odlogirati ću se zbog sramote
Imam kakva skica za arnt?
Začudno je žilav ove godine naš hatejić, i riskirati ću reputaciju na 28 eura targeta
A još uvijek nisam dovoljno bogata za tu se parkirati kamionom. Moram naći nešto što će donijeti veći prinos u kraće vrijeme
Očekujem, priznajem, jednu pusu za proročanstvo
Evo i starog grafa
Ajmeeee............. kako ja zgubidanim
A sada lonac, davno mi je netko od Vas rekao da se primim lonca, za drugo da nisam
Imam kakva skica za arnt?
Arnt odradila duplo dno na 30, probila down trend (žuto), neki otpori su na 32, 35
al najbitniji indikator ti je da je @ junius prodao, znači - ide gore ko raketa...
Ehh, a šta ti misliš? Po grfu mislim da nece nikuda, spred se stišće a isti može dugo trajati izmedju.
Hm, nakon svega još uvijek vruće.
Mislim da ko je na 30-31 uzeo je miran..
35 ako probije u narednih 3 mjeseca fina zarada se cini za ovu godinu
tako je na 31 ili na 30.6 je trezor od Arnt i tu je negdje dno ispod nece samo u mini volumenima to je bed case scenario ima prostora za rast
Ehh, a šta ti misliš? Po grfu mislim da nece nikuda, spred se stišće a isti može dugo trajati izmedju.
Pa graf je zanimljiv pattern zna bit reversal, stockastic na dnu u okretu, adx stidljivo pokazuje moguci trend, fundamentalno zatvaranje psn daje razlog barem za privremeno dno pa sad izvjesca ce rec svoje na kraju
Pa graf je zanimljiv pattern zna bit reversal, stockastic na dnu u okretu, adx stidljivo pokazuje moguci trend, fundamentalno zatvaranje psn daje razlog barem za privremeno dno pa sad izvjesca ce rec svoje na kraju
Hvala, ma zanemari moju objavu
For the record, and for the fun of it
Bila sam dakle u pravu za onaj diamond i za sadašnji target . pa sam pustila mašti na volju, i evo što je ispalo
Konac 2025.,
A sada katran i perje, al' svi mi siroti moramo imati istu šansu
Ovo čekam niže
Ima li netko volje nacrtati nešto za span?