Svaki rising ide na vodu dok se ne razbije ?
Nije kriv, samo je usual suspect 🙃
E ovo doktore molim uobličite u ne dijagnostički riječnik. Kao kad kod vas dodju pa im vi stručno, a oni ponizno kao možel narodski.
As first, nisam doktor
Usual suspect... ono gore je rising wedge
Breakout je u 60% slučajeva / relevantna literatura / prema dolje... znači u 40% nije krivac, samo sumnjivac
Obrazac je valjan kada cijena zatvori izvan trend linije
Zloćka sjedi, pet !
U redu je stvar.
Nego evo ova linija na sp500 je uzdrmana. Malo će je vjerojatno testirati, gdje će poslije neznaju niti malo jači svjetski analitičari a kamo li ja.
Ustvari ti nazovi svjetski gold analitičari su rekli čim je gold preskočilo prethodni vrh eto ih na 1900. A ja crtala pa prodala, pa k/p, pa sad vidi. Što bi se reklo nemaju oni pojma o pojmu. Ali oni su investitori, ja samo sitni kokošar. Medjutim to je već neka druga priča. Očito je to dio Black Swan doktrine.
Ustvari ti nazovi svjetski gold analitičari su rekli čim je gold preskočilo prethodni vrh eto ih na 1900. A ja crtala pa prodala, pa k/p, pa sad vidi. Što bi se reklo nemaju oni pojma o pojmu. Ali oni su investitori, ja samo sitni kokošar. Medjutim to je već neka druga priča. Očito je to dio Black Swan doktrine.
Ovo na zlatu na RSI je hidden bullish divergencija.
Kolegice Lulu, kak će nam se ovo kretati? Ja mislio u škrinjicu malo natrpati
Kolegice Lulu, kak će nam se ovo kretati? Ja mislio u škrinjicu malo natrpati
Hmm, sto me ne upitaste na 1450, onda sam govorila da ide na 5. val. Pa bio pad opet na 1500, te znakovito iskočio iz padajućeg trenda. Sad nemam pojma osim daytrejd tf. A vi bi komadni kao dio pokućstva, taj više kao ukras ostane, ili ne daj bože da zatreba. Obično se prenosi u nasljedstvo kao nekad zlatni dukati.
Meni je to sad previsoko da bude kućni ukras. Pa sad.
Lulu,
da baš kao dukati... nek unucima ostanu! Moja baka imala litru dukata... samo 3 sakrila, dva "kabaničara" i jedan s "glavom"
za nas unuke... takva su vremena bila!
Nije isključeno da ode na 1900, ali mislim da nema šanse da preskoči 2000 OVE GODINE.
Mickey skupo ti to sada, gdje si bio kada je bilo 1100.
Nije isključeno da ode na 1900, ali mislim da nema šanse da preskoči 2000 OVE GODINE.
Mickey skupo ti to sada, gdje si bio kada je bilo 1100.
A gdje sam bio? Držao sam dionice za koje sam mislio da će rasti
Sada sve mislim da napustim ovaj "posao" i sve u zlato za unucad ostavim!
Sada 20% još u dionicama stoji.
Ako pogledaš povijesni graf zlata vidiš da to SADA nije best buy. No svatko donosi odluke za sebe. Možda jako dugoročno da, MOŽDA.
Ja osobno sada ne bih.
Bravo kolega Mitkko!
Spx radi retest s vanjske strane. Ocekujem kotu 2840 i onda brzi zaron.
Svaka situacija pri kraju dana nosi veliku opasnost rasprodaje. Pricekajmo jos malo jer ce uskoro biti kristalna slika.
Jucer i prekjucer su i u nas bili iskrcaji.
Sad ce rast na mizernom volumenu pa dublji pad.
Svibanj nikako ne biti u dionicama.
No najbolje je pricekati neko vrijeme jer vjerujem da je linija probijena, a vrijenme ce isto pokazati.
Ako se kojim slucajem pokaze drukcije bit ce vidljivo.
Display MoreBravo kolega Mitkko!
Spx radi retest s vanjske strane. Ocekujem kotu 2840 i onda brzi zaron.
Svaka situacija pri kraju dana nosi veliku opasnost rasprodaje. Pricekajmo jos malo jer ce uskoro biti kristalna slika.
Jucer i prekjucer su i u nas bili iskrcaji.
Sad ce rast na mizernom volumenu pa dublji pad.
Svibanj nikako ne biti u dionicama.
No najbolje je pricekati neko vrijeme jer vjerujem da je linija probijena, a vrijenme ce isto pokazati.
Ako se kojim slucajem pokaze drukcije bit ce vidljivo.
Mislim da si trebamo postaviti pitanje, je li moguć veći pad sada kada FED kupuje i dionice?
Ja mislim da ne. Tako da nisam siguran da će vam TA pomoći u ovom slučaju odrediti smjer.
Kolega, Fed ne kupuje dionice niti ce kupovati. Kupuju US mirovinski fondovi..ali s obzirom na uskoro preko 25 milja nezaposlenih i ta lova ce ispariti.
Mislim da si trebamo postaviti pitanje, je li moguć veći pad sada kada FED kupuje i dionice?
Ja mislim da ne. Tako da nisam siguran da će vam TA pomoći u ovom slučaju odrediti smjer.
Kolega, Fed ne kupuje dionice niti ce kupovati. Kupuju US mirovinski fondovi..ali s obzirom na uskoro preko 25 milja nezaposlenih i ta lova ce ispariti.
kolega jack_zg je u pravu, jer FED ne kupuje dionice direktno, nego kao buyer of last resort.
Imate pravo, ne direktno ali posredstvom drugih entiteta.
Inače, ovaj lik to super objašnjava. Bacite oko.... https://www.youtube.com/channel/UCpvyOqtEc86X8w8_Se0t4-w
Imate pravo, ne direktno ali posredstvom drugih entiteta.
Inače, ovaj lik to super objašnjava. Bacite oko.... https://www.youtube.com/channel/UCpvyOqtEc86X8w8_Se0t4-w
i ja ga pratim. odličan tip!
stiff drink time!
Ja ovdje vidim jednu trubicu.
Broadening pattern, prilika za trgovanje
Samo molim današnji candle da se vrati unutar trend linije