pa, s obzirom na aktualno financijsko stanje firme, i s obzirom da je bdi na dnu grafa, odgovor je sam po sebi jasan .
Tehnička analiza - komentari LIVE
-
-
-
Ne bi vam prsti otpali da nešto nacrtate
HT
Kažu da je pohlepa neprijatelj strpljenju.
Pa sad ili ću gorko plakati, ili ću vikati Smart Girl, a možda je najbolja strategija Average cost.
Kupila bih nešto HT-a
Gledam mejsečni, i ponovno mislim da se cijena na uzdi
Gledam weekly, reklo bi se da je neriješeno
Gledam daily, novac izlazi iz papira, to mi je uvijek bilo nejasno... svaki papir kojeg je netko prodao netko je i kupio, al' valjda oni znaju , gledam A/ D liniju silazna, gledam pattern- triple
Verdict- ajde zloćka još malo čekaj.
Ne pratim HT, ali zaintrigirali su me ovi grafovi.
Situacija se razvija do usijanja, vrlo je neizvjesno.
Tjedni graf pokazuje krasan triple top i tu ima još prostora za pad. Osim toga, imamo neke prethodne otpore za koje vidimo da su značajni.
S druge strane, ako izuzmemo anomaliju vezanu uz pad zbog lockdown-a, imamo dosta precizan cjenovni kanal koji čini značajnu potporu.
Obzirom da se kod testiranja te potpore cijena nije jasno odbila prema gore, a i zbog triple top situacije koja se nije razriješila do kraja, i ja bih dalje čekao. Meni tu nema razloga za kupnju, čak bih rekao da je izgledniji pad.
Ajd baš da vidimo...
Dolje je HT, tjedni graf...
-
Vjerujem da su većini moje basic črčkarije neozbiljne, ali grafička analiza mi se pokazala vrhunskim alatom za ZSE.
Cjenovni kanal, fibo, valovi, bitne potpore i otpori... ne trebam više od toga.
Prije 10-ak dana sam stavio graf za povlaštenu KODT, tjedni graf...
Potpora je testirana, a razvoj situacije je rast cijene za 10-15%...
-
Pita me frend jučer čemu mi na koncu služe te crtkarije na malom nelikvidnom tržištu
Hm.
Osim što me zabavljaju
A ne znam, nekada sam imala više inspiracije. Al' služe između ostalog da se vidi da netko sa papirom petlja.
KODT
I na ovoj se cijeni trguje iznad povijesnih valuacija. Rast cijene na malom volumenu, veliki volumeni bez rasta cijene, par svjećica sa visoko podignutim nosevima
Frankly, ne znam kuda će cijena. Ovisi na kojoj je cijeni prodavač odlučio prodavati, i ovisi koliko smo pohlepni. Al' čini se po posljednjoj svjećici da rasprodaja još nije gotova , ili su trejderi odlučili kapitalizirati dobit. Pritisak na prodaji.
-
U tom slučaju, moja procjena je da će cijena teško zaroniti niže od 30,80 - 31,00 kn, a i to sam prenisko rekao. Svakim danom, ljestvica je sve viša i viša.
Kako sad stvari stoje, rekao bih da je kupnja 31,00 - 31,40 vrhunski šoping.
RIVP
Pogotovo sad uz najavu dividende, ova moja prognoza od prije 2 tjedna se pokazala točnom. Cijena je u međuvremenu liznula 31,30 i otišla gore. Po tim cijenama više nema, što reći, inflacija. Ta potvrda potpore na fibo 0,5, tj. na 31,30 kn je odličan signal da se penjemo.
Ranije sam napisao da ćemo 33,80 dočekati tek u 9. mjesecu. Kako sad stvari stoje, MOŽDA tu cijenu vidimo i krajem 8. Ali sasvim sigurno smo na dobrom putu.
Dobra sezona i dividenda su naši dobri prijatelji. Trenutno se ne zamaram previše dokle će rast, jednostavno uživam u ovim rijetkim trenutcima.
-
Sklona sam vjerovati da će Atlantic u prodaju, ako ništa drugo onda zbog toga što cijena pada.
Uoči svakog većeg preuzimanja cijena je padala, dio folklora
Sjećam se Optime, Kraša koji se mrcvario godinama, pa i nekakav hotelijer, zaboravila sam ime , davno je to bila, Istra
Nemam pojma dokle će cijena
Ostavila sam si novac za popratiti svaku stepenicu pada, ili jump in ako dođe do odbijanja niže cijene
I da, vidi se određena divergencija između cijene i A/D linije, Chaikina i On Balance Volume
-
ATGR mi čini značajniji dio portfelja. A ni sam ne znam trenutno zašto ga držim, valjda zato što je to veliki Atlantic.
Od desetak dionica koje aktivno pratim i uspijevam neki zaključak izvući kud će cijena, za ATGR mi to već neko vrijeme nikako ne polazi za rukom.
Kao iz onog vica "di je sir, di je meso", tako ovdje ne znam kako bih pronašao neki otpor ili neku potporu. Ili za bilo što da se uhvatim.
Gore prikazani mjesečni i tjedni grafovi od zloćke daju vrlo vjerojatne projekcije i uopće mi se ne sviđaju, ali da, vrlo su izgledne.
Da ne završim u pesimističnom tonu, bacam grah dok ne pronađem neku utjehu i uspijevam povući crtu koja mi daje nadu... možda smo i dotakli neko dno, jer ako nismo, ode cijena u propast...
ATGR, tjedni graf...
Škakljivo testiranje potpore...
-
Meni je ovo nejasno
Sa jedne strane imamo Klub obožavatelja koji su izloženi subverzivnoj djelatnosti vjerojatno jednog igrača
A dokle god ima ikoga tko je spreman istresti veliku količinu , ne ide to nikuda
Kak ovo sad izgleda?
-
Zamolio bi Ta za atpl
Dokle je mogući pad
-
Dokle će, to se ne zna
Curi pomalo
Možda bi mogla cijena poljubiti 380 kn
Moram priznati da se ispod toga ne bih odlučila kupovati. Ispod toga Game Over
Ne znam zbog čega neće uploadati graf. Probati ću ga ponovno zakačiti
-
-
Dali je postojalo graf na 350 kn?
-
Evo ga
Cijena pada, volumen pada, market odbija ovu cijenu
Veliki volumeni su bili oko 380 kn
Za rast je kažu potreban volumen, za pad i nije.
Ne znam kuda će cijena
-
Meni je ovo nejasno
Sa jedne strane imamo Klub obožavatelja koji su izloženi subverzivnoj djelatnosti vjerojatno jednog igrača
A dokle god ima ikoga tko je spreman istresti veliku količinu , ne ide to nikuda
imamo li nakon ovih kiša kakvo osvježenje i na Viru, bliži se početku kampanje i to bi moglo malo utjecati na cijenu, što kažu crte, ima li sada više šanse za Marielenih 5 ili mojih 50, količinu sam zaokružio, sada još samo da će cijena zaokruži
-
Zamolio bi Ta za adris, ht i crobex sa par riječi za analizu/target
-
Hm
Nemam inspiracije
HT
Godinama se trguje u predvidivom rasponu, jum in, jump out. To ko' vlak po voznom redu
Čekala bih na na 170 i par kuna niže. Ili ga ne bih imala, velika škrtica
Hoće li prije toga na 192 kn, ne znam. Al' mi je rast na malom volumenu uvijek neuvjerljiv
-
Gledam opet Atlantic, sreća je da sam si ostavila novac za popratiti svaku razinu suporta, baš clever
Inače bih rekla da ni štapom ne diram papire u tako uvjerljivom padu
Ima li itko ikakve ideje što se zbiva u Atlanticu, na fundamentalnoj razini
A šta'š ... ili Podravku, sa onim ugovorima o opcijskim dionicama , fuckic sam jalna, ili Atlantic
-
Ima kakav graf za Viro?
-
Mislim da je budfox zamolio za graf za adpl
Sve je to još uvijek za down, svi indikatori, veliki volumeni u crvenom. Nisam gledala koliki su u stvari volumeni, samo su veći od zelenih dana
Treba vidjeti kako će se papir ponašati na 80 kn
To mu je povijesni suport
-
Hvala zloćka za grafove, ja sam pokušao nešto sam crtati, ali mi nije baš dobro ispalo
-
Hm.
Nema se u stvari što vidjeti, osim vodopada
Pogledala sam i Viro.
A nesretnik
Taman ušao u upmarket, i kiflica
Al' rekao bi Elder da nije sve izgubljeno, pogledajte posljednju candle
Bearsi su dobili po repu.
Očekujmo dakle da se makar onaj gap iznad popuni
-
-
Nepročitani postovi