1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Financije i gospodarstvo
  3. Stručne rasprave

CORONA virus

• buMBum
  • February 15, 2020 at 11:37 AM
  • ZoD
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    485
    • November 22, 2021 at 1:49 PM
    • #2,961
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from bbkk0000

Ua Australiji na nekom stadionu bez nadzora roditelja cijepljenih oko 25 tisuća djece, 5 je odmah umrlo, dosta kompilacijakasbijih i smrti kasnije. Bilo u Bujici....

osjetljiv sam na svoju djecu... ali budite uvjereni ima likova koje sam vidio na prosvjedu... tko im pipne djecu...

većina ljudi su bili najobičniji ljudi svih profila... od pankera do hosovaca i obitelji s djecom.

Da, ima vrlo opasnih skupina, a na prosvjedu je bilo cca 100,000 prosvjednika..

Nekoga još i mogu uplašiti ili potkupiti, ali one sa radikalnim stavovima teško..Bolje je nagoditi se sa razumnima i ukinuti sve mjere..

• NaBiduAsku
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,753
    • November 22, 2021 at 1:52 PM
    • #2,962

BudFox ima i to smisla što kažeš :thumbup:

• ZoD
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    485
    • November 22, 2021 at 1:53 PM
    • #2,963

Evo što kaže Nino Raspudić

Nino Raspudić ekskluzivno za Teleskop: Dominantni mediji su uglavnom neprofesionalno izvještavali o prosvjedu. Slijede Plenkovićevu "partijsku" liniju - Teleskop
    Saborski zastupnik Nino Raspudić ekskluzivno za Teleskop komentira veliki prosvjed protiv covid potvrda koji je u subotu održan u Zagrebu. Kako ste vi…
    teleskop.hr
  • bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • November 22, 2021 at 1:57 PM
    • #2,964

preporučam svima pogledati i cijepljenih i necjepljeni. Jako dobra gošća. Tu i a izgleda puno više nego se priča. Puno je sportaša umrlo...

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • November 22, 2021 at 1:59 PM
    • #2,965
    Quote from ZoD

https://teleskop.hr/hrvatska/nino-…rtijsku-liniju/

Taj raspudić mi uopće nije simpatičan. Prevario je ženu sa onom lajavicom selak kada su bili zajedno na HTV-u u onoj emisiji, pa kada joj je napravio dijete, rastao se sa prvom ženom i novopečeni par raspudić-selak su se kandidirali za sabor na listi mosta i prošli...koja ekipa je to sve da ti se smuči... ništa suvislo još nisam čuo od njih dvoje osim naklapanja kibi dabi..slično kao ekipa oko tomaševića i ona žena od mile kekina koja je isto neka filozofkinja ili slično..trebalo je kandidiratiu milu kekina iz hladnog piva za gradonačelnika i to bi ujedinilo cijelu hrvatsku i pili bi svi hladno pivo, umjesto cijepljenja i covid potvrda...a on i žena bi i dalje gradili vilu sa bazenom u istri...ali s popustom od zg građevinara...

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• NaBiduAsku
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,753
    • November 22, 2021 at 2:01 PM
    • #2,966

a i to je isto meni sve tako čudno u svemu ovome... da su zapravo desni najveći zagovaratelji sloboda dok su lijevi bili glasni za ljudska prava i slobode migranata, homoseksualaca... a sad šute ili su na strani čike fajzera... bome sam i ja desetljećima pušio i glasovao za takve.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • November 22, 2021 at 2:21 PM
    • #2,967
    Quote from Infinity

https://www.poslovni.hr/svijet/znanstv…3X4-wm_fF04sBZ0

Evo neke nade

mislim da gospodin iz moga posta upravo radi ne tome, jer je prije nas vidio taj članak o Japanu, a netko mu je izgleda otkrio tajnu, da unutrašnji virus uništava onaj vanjski

bojim se kako je čovječanstvo brzopleto i ustrašeno da bi ga moglo preteći i samouništiti se prije

• Infinity
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,987
    • November 22, 2021 at 2:29 PM
    • #2,968
    U ljekarnama pao sustav, građani ostali bez covid potvrda
    www.poslovni.hr

Ha ha ha

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • November 22, 2021 at 3:37 PM
    • #2,969
    Quote from BudFox
    Quote from NaBiduAsku

osjetljiv sam na svoju djecu... ali budite uvjereni ima likova koje sam vidio na prosvjedu... tko im pipne djecu...

većina ljudi su bili najobičniji ljudi svih profila... od pankera do hosovaca i obitelji s djecom.

Dakle, bio si na provjedu. Bili su i Sinčić, Hasanbegović i Bujanec. Sve od reda uzorni građani i političari.

Ovaj Sinčić je istovario kamion pun lubenica pred saborom ne tako davno.

Što to znači "bio si na prosvjedu" ? Ti si prvi policajac do Božinovića pa vodiš evidenciju? Kakvi god da jesu ljudi koje si spomenuo oni ipak navijaju za Hrvatsku i za ljude za razliku od ostalih koji navijaju samo za sebe i svoj đep . To što je Sinčić napravio je samo sitnica u usporedbi što su drugi napravili tipa doslovno rasprodali Hrvatsku

• Sony
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    262
    • November 22, 2021 at 3:41 PM
    • #2,970
    Quote from BudFox
    Quote from ZoD

https://teleskop.hr/hrvatska/nino-…rtijsku-liniju/

Taj raspudić mi uopće nije simpatičan. Prevario je ženu sa onom lajavicom selak kada su bili zajedno na HTV-u u onoj emisiji, pa kada joj je napravio dijete, rastao se sa prvom ženom i novopečeni par raspudić-selak su se kandidirali za sabor na listi mosta i prošli...koja ekipa je to sve da ti se smuči... ništa suvislo još nisam čuo od njih dvoje osim naklapanja kibi dabi..slično kao ekipa oko tomaševića i ona žena od mile kekina koja je isto neka filozofkinja ili slično..trebalo je kandidiratiu milu kekina iz hladnog piva za gradonačelnika i to bi ujedinilo cijelu hrvatsku i pili bi svi hladno pivo, umjesto cijepljenja i covid potvrda...a on i žena bi i dalje gradili vilu sa bazenom u istri...ali s popustom od zg građevinara...

Nakon dugo vremena da mi se svidio tvoj komentar.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • November 22, 2021 at 3:42 PM
    • #2,971

možda su novinara RTL samo htjeli podsjetiti na ovaj dirljivi trenutak jedinstva i skoru godišnjicu

Dirljiv trenutak jedinstva i europska priča o uspjehu: Pogledajte kako je izgledalo cijepljenje...
    net.hr
  • ZoD
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    485
    • November 22, 2021 at 5:01 PM
    • #2,972

Nitko ne bi smio izgubiti posao zbog cijepljenja protiv COVID-a. Mi smo imali odgovornost zaštititi sredstva za život ljudi Floride. Zahvalan sam zakonodavnom tijelu Floride što mi se pridružilo u zalaganju za slobodu.”, rekao je popularni guverner Floride De Santis.

Florida donijela zakone kojima sprječava prisilu na cijepljenje – narod.hr
    Florida je donijela niz zakona kojim ogranivčava prisiljavanje građana na cijepljenje koje je u tijeku od administracije Joe Bidena
    narod.hr
  • pod_zidom
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    468
    • November 22, 2021 at 5:29 PM
    • #2,973
    Quote from bbkk0000

Ua Australiji na nekom stadionu bez nadzora roditelja cijepljenih oko 25 tisuća djece, 5 je odmah umrlo, dosta kompilacijakasbijih i smrti kasnije. Bilo u Bujici....

Ne mogu vjerovati da netko punoljetan vjeruje u ovakvu priču. I to iz Bujice?

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • November 22, 2021 at 6:01 PM
    • #2,974
    Quote from pod_zidom
    Quote from bbkk0000

Bujanec je možda "kontroverzan" tipa da se vežu neke afere za njega ( neznam koliko je toga dokazano..) , politički se opredjelio za Domovinski pokret u gura njivovu priču. Ali u njegovoj emisiji je jako puno toga otvoreno, doneseni su bitni dokumenti,pozvani su "alternativi" ljudi, i čovjek razmišlja i diše hrvatski. E onda nastaje problem u Mostu, u Bujancu , u Hasanbegoviću, u živom zidu ...uz puno nedostataka koje ima te "desna " politička scena oni svi ipak dišu Hrvatski i imaju DALEKO manje afera. Žao mi je što veliki dio tih punoljetnih o kojima govorite zapravo glasali na temelju kakvu tko ima frizuru, zadovoljni su sami sa sobom i gledaju samo svoj đep. Tako se može čuti da je Raspudić prevario ženu, da je onaj donio lubenice..a da neam te alternativne "desne "političke scena mi bi bili već poslani valjda na Mars.

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,471
    • November 22, 2021 at 7:11 PM
    • #2,975
    Quote from bbkk0000
    Quote from pod_zidom

Bujanec je možda "kontroverzan" tipa da se vežu neke afere za njega ( neznam koliko je toga dokazano..)

Ma laze selo lazu ljudi, a evo laze i sam bujanec u novinama da je kokom placao prostituke :)

TV VODITELJ VELIMIR BUJANEC PRIZNAO 'Istina je, kokainom sam joj plaćao seks'
    S. M. je dao na konzumaciju gram droge, a ona je njemu obilato uzvratila nježnostima
    www.jutarnji.hr
    Objavljena presuda kojom je neonacist Bujanec osuđen jer je kokainom plaćao usluge kurvi
    LIST Novosti objavio je presudu kojom je neonacist Velimir Bujanec osuđen jer je kokainom plaćao usluge kurvi.
    www.index.hr
    BUJANEC OSUĐEN ZBOG 'OSTOJE RANKOVIĆA' Zbog klevetanja bivšeg ministra unutarnjih poslova mora platiti 22.500 kuna
    www.jutarnji.hr

a po takve usluge je mogo skocit do Austrije i jos bi ga platili:)

U Beču se možete cijepiti u bordelu, dobijete i poklon bon od 30 eura: Ciljna skupina akcije su - Balkanci
    Nakon cijepljenja u crkvama i džamijama, u Beču je najjednostavniji dostupni način zaštite od smrtnog ishoda zarade koronavirusom odnedavno dostupan i u jednoj…
    www.tportal.hr

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• pod_zidom
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    468
    • November 22, 2021 at 7:17 PM
    • #2,976
    Quote from bbkk0000
    Quote from pod_zidom

Bujanec je možda "kontroverzan" tipa da se vežu neke afere za njega ( neznam koliko je toga dokazano..) , politički se opredjelio za Domovinski pokret u gura njivovu priču. Ali u njegovoj emisiji je jako puno toga otvoreno, doneseni su bitni dokumenti,pozvani su "alternativi" ljudi, i čovjek razmišlja i diše hrvatski. E onda nastaje problem u Mostu, u Bujancu , u Hasanbegoviću, u živom zidu ...uz puno nedostataka koje ima te "desna " politička scena oni svi ipak dišu Hrvatski i imaju DALEKO manje afera. Žao mi je što veliki dio tih punoljetnih o kojima govorite zapravo glasali na temelju kakvu tko ima frizuru, zadovoljni su sami sa sobom i gledaju samo svoj đep. Tako se može čuti da je Raspudić prevario ženu, da je onaj donio lubenice..a da neam te alternativne "desne "političke scena mi bi bili već poslani valjda na Mars.

Ja se čudim Vama da vjerujete u ovakvu priču i da to širite dalje.

Bujanci, pernari, kolakušići, raspudići, petrovi, škore, mostovi, živi zidovi, hasanbegovići, pa još, bakići, lauci, sladoljevi i još cijela bulumenta populista i lovaca u mutnom. Ljudi koji bi za osobni probitak prodali svoju mater. Gade mi se!

A skoro toliko mi se gade i ovi na vlasti koji su nedjelovanjem dali toliki prostor ovim nabrojanima.

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • November 22, 2021 at 7:24 PM
    • #2,977
    Quote from pod_zidom
    Quote from bbkk0000

Bujanci, pernari, kolakušići, raspudići, petrovi, škore, mostovi, živi zidovi, hasanbegovići, pa još, bakići, lauci, sladoljevi i još cijela bulumenta populista i lovaca u mutnom. Ljudi koji bi za osobni probitak prodali svoju mater. Gade mi se!

A skoro toliko mi se gade i ovi na vlasti koji su nedjelovanjem dali toliki prostor ovim nabrojanima.

Most je otišao iz vlada isključivo zato jer je napisao i insistirao zakonu o arhivama. Mogli su prihvatiti kompromis i biti danas još veći i jači ali nisu. Živi zid je sa pravom ušao iz revolta ljudi i jedini sušilici pomagali oko ovrha. Mogli su se prodati jer su mnogima stalo na zulj ali nisu. Bakic i lauc su se stavili besplatno na raspolaganje svom narodu. Mogli su unovciti za drugu stranu ali nisu.... mogao bi još puno toga napisati ali mislim da me niti ne želite čuti niti odvagnuti.

Quote from emil
    Quote from bbkk0000

Bujanec je možda "kontroverzan" tipa da se vežu neke afere za njega ( neznam koliko je toga dokazano..)

Ma laze selo lazu ljudi, a evo laze i sam bujanec u novinama da je kokom placao prostituke :)

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-k…cao-seks-805522

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ca/1016541.aspx

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…00-kuna-8359097

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…i-foto-20211008

Display More

Po tvojoj slici djeluje mi da ste zajedno možda nešto radili. Jel ti to sad njega drukas :)

Edited once, last by bbkk0000: Merged a post created by bbkk0000 into this post. (November 22, 2021 at 7:27 PM).

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,471
    • November 22, 2021 at 7:28 PM
    • #2,978
    Quote from bbkk0000
    Quote from pod_zidom

Most je otišao iz vlada isključivo zato jer je napisao i insistirao zakonu o arhivama. Mogli su prihvatiti kompromis i biti danas još veći i jači ali nisu. Živi zid je sa pravom ušao iz revolta ljudi i jedini sušilici pomagali oko ovrha. Mogli su se prodati jer su mnogima stalo na zulj ali nisu. Bakic i lauc su se stavili besplatno na raspolaganje svom narodu. Mogli su unovciti za drugu stranu ali nisu.... mogao bi još puno toga napisati ali mislim da me niti ne želite čuti niti odvagnuti.

Quote from emil

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-k…cao-seks-805522

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ca/1016541.aspx

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…00-kuna-8359097

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…i-foto-20211008

Display More

Po tvojoj slici djeluje mi da ste zajedno možda nešto radili. Jel ti to sad njega drukas :)

Display More

konkurencija :) al ipak ja baratam krafnama..a i 30 eura u austriji nije za bacit:) to posle to spalim ovdje na igh i eto svi sretni :)

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • November 22, 2021 at 7:37 PM
    • #2,979
    Quote from emil
    Quote from bbkk0000

konkurencija :) al ipak ja baratam krafnama..a i 30 eura u austriji nije za bacit:) to posle to spalim ovdje na igh i eto svi sretni :)

:::::::))))))))

Šefe ajde da te još pitam tko je nacrtao kukasti križ na poljudu? Ko je bio ministar poilicije tada?

• pod_zidom
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    468
    • November 22, 2021 at 8:28 PM
    • #2,980
    Quote from bbkk0000
    Quote from emil

:::::::))))))))

Šefe ajde da te još pitam tko je nacrtao kukasti križ na poljudu? Ko je bio ministar poilicije tada?

Evo ja ću odgovoriti: kad u kući nema gazde po dvorištu piša tko god hoće.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. PODR (Podravka d.d.) 1.2k

• havi
      • February 12, 2020 at 6:30 PM
      • Dionice
      • havi
      • June 7, 2025 at 11:04 AM
    2. Odgovora
      1.2k
      Pregleda
      488k
      1.2k
    3. bluelionZG

June 7, 2025 at 11:04 AM
    1. HT (Hrvatski Telekom d.d.) 769

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:28 PM
      • Dionice
      • Admin
      • June 6, 2025 at 6:08 PM
    2. Odgovora
      769
      Pregleda
      420k
      769
    3. loto

June 6, 2025 at 6:08 PM
    1. SAPN (SAPONIA d.d.) 1.1k

• tizian1
      • February 12, 2020 at 8:49 PM
      • Dionice
      • tizian1
      • June 6, 2025 at 5:05 PM
    2. Odgovora
      1.1k
      Pregleda
      509k
      1.1k
    3. xdado

June 6, 2025 at 5:05 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • June 6, 2025 at 11:22 AM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      916k
      2k
    3. umalo

June 6, 2025 at 11:22 AM
    1. Tvrtke s potencijalom za IPO 34

• toluen
      • May 31, 2020 at 6:04 PM
      • Dionice
      • toluen
      • June 6, 2025 at 9:21 AM
    2. Odgovora
      34
      Pregleda
      18k
      34
    3. Avx

June 6, 2025 at 9:21 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• PODR (Podravka d.d.)

bluelionZG June 7, 2025 at 11:04 AM
  • HT (Hrvatski Telekom d.d.)

loto June 6, 2025 at 6:08 PM
  • SAPN (SAPONIA d.d.)

xdado June 6, 2025 at 5:05 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

umalo June 6, 2025 at 11:22 AM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

Avx June 6, 2025 at 9:21 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 6, 2025 at 9:09 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

Bankar June 5, 2025 at 10:42 PM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

umalo June 5, 2025 at 5:38 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Dado June 5, 2025 at 9:45 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

misterno June 4, 2025 at 7:36 PM

Popularne Teme

• DRY BULK

10,486 Replies, 4 years ago
  • Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

2,561 Replies, 3 years ago
  • Trumpove carine

20 Replies, A month ago
  • CORONA virus

3,567 Replies, 5 years ago
  • Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

1,894 Replies, 5 years ago

Slične teme

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Admin
    • February 12, 2020 at 2:32 PM
    • Dionice
  • Komentari na Poslovni dnevnik - poslovni.hr

• maratonac
    • February 13, 2020 at 8:11 PM
    • Kavana

Tags

• Corona