Jedna Australija radi par slučajeva ide u totalno zatvaranje višemilijunskih gradova, jedan Izrael masovno cijepi svoje stanovništvo, amerika, Njemačka… dakle nisu to neke banane države već najbolje uređene zemlje u svijetu. Cijeli svijet je stao. Međutim, značajan dio Hrvata misli da je sve to pretjerano, namješteno… da Izrael cijepi palestince još bi rekao možda je neprovjereno, ali Izrael cijepi i svoju djecu. Jel mislite da ta nacija ne promisli više puta prije nego nešto odluči? Ali kolika je vjerojatnost da su hrvati pametniji od sve te ekipe? Ne kažem da možda nisu, ali kolika je vjerojatnost? Imao sam smrtni slučaj u obitelji radi korone, brdo prijatelja ima teška iskustva s njom i ja jednostavno ne mogu ozbiljno shvatiti svu tu priču o cjepivu, ljudskim pravima i svim drugim “ugroženostima” oko cijepljenja.
CORONA virus
-
-
-
Ovo je neo fašizam . Daleko dalje. Danas je kontrola ljudi daleko veća
Ovako je započela nezapamćena spirala zla: Od rasnih zakona, preko geta, do plinskih komora
Pobjednici pišu povijest pa nećemo nikada znati kako je što počelo. Što je žalosno jer ako se stvari ne izvedu na čistac to je uvjek uvertira za novo zlo. Pogledajte što djeca uče u školi. Skoro da nije bilo Domovinskog rata, to je sve zapravo bio građanski rat, nema tu hegemonije od velikosusjeda sa istoka koja traje 100 godina...
Jedna Australija radi par slučajeva ide u totalno zatvaranje višemilijunskih gradova, jedan Izrael masovno cijepi svoje stanovništvo, amerika, Njemačka… dakle nisu to neke banane države već najbolje uređene zemlje u svijetu. Cijeli svijet je stao. Međutim, značajan dio Hrvata misli da je sve to pretjerano, namješteno… da Izrael cijepi palestince još bi rekao možda je neprovjereno, ali Izrael cijepi i svoju djecu. Jel mislite da ta nacija ne promisli više puta prije nego nešto odluči? Ali kolika je vjerojatnost da su hrvati pametniji od sve te ekipe? Ne kažem da možda nisu, ali kolika je vjerojatnost? Imao sam smrtni slučaj u obitelji radi korone, brdo prijatelja ima teška iskustva s njom i ja jednostavno ne mogu ozbiljno shvatiti svu tu priču o cjepivu, ljudskim pravima i svim drugim “ugroženostima” oko cijepljenja.
Ove podatke ste izvukli od kuda?
-
Koje podatke? Da sve razvijene zemlje rade sve da procijepe narod? Možda je i to varka?https://www.cnn.com/2021/06/27/aus…-cmd/index.html
-
Ovo je neo fašizam . Daleko dalje. Danas je kontrola ljudi daleko veća
Ovako je započela nezapamćena spirala zla: Od rasnih zakona, preko geta, do plinskih komora
Molit ćemo za nekoliko godina ako ne mi onda naša djeca da se ovo napisano velikim slovima ponovi ako hoćemo oćuvati našu civilizaciju.
-
U plemenitom nastojanju da ne budete izmanipulirani, u uzvišenoj namjeri da imate svoju slobodu, što je super i poželjno, samo pazite da ne izgubite razbor i zdravu logiku
-
Imunitet, organska hrana, fizička aktivnost.
-
Iz krajnosti u krajnost
Od Tenis Opena do policijskih mjera
-
Ja te prijetnje vidim samo kao motivaciju za cijepljenje. To je neprovedivo.
Pristup im je naravno kontraproduktivan. Ocajan PR.
Ocito su u strahu za sezonu jer je proracun prazan. Jos ih samo sezona moze spasiti.
-
Još ih samo sezona može spasit? Sezona se ne tiče nas nego samo njih?
-
Naravno da se tice svih ukljucenih, ali ne bih rekla da clanovi vlade brinu o Vama ili meni. Brinu kako ostati na vlasti.
-
-
U plemenitom nastojanju da ne budete izmanipulirani, u uzvišenoj namjeri da imate svoju slobodu, što je super i poželjno, samo pazite da ne izgubite razbor i zdravu logiku
Ajde ne trabunjaj. Imao sam koronu. Prebolio. Lakše nego gripu. Bilo mi je kao lakša viroza. A skužio sam tek po gubitku mirisa da bi mogla biti korona.
Vježbam, pazim što jedem, pješačim do posla i natrag. Vikendom okrenem par km na bajku. Perem ruke nakon wc-a i kad stignem. Higijena buraz.
Svi drugi koje znam, a koji su imali problema, su bili pretili, žderali bureke, neaktivni. Plus neki uredski posao. Ili starci.
Ma sad ćeš reći da i sportaši umiru. Istina, bilo je slučajeva. Ali eto i onaj Šved se srušio na terenu na Euru. Pa pošto je bilo na telki i u prime time terminu svi su vidjeli i pričali o tome.
Tako je i s koronom: ni gripa, ni srčani bolesnici ni onkološki više nisu zanimljivi medijima. Ne nose klikove. Nisu in.
Lockdown je kontraproduktivan. Neefikasan. Dokazano neučinkovit.
Cijepiti se treba - tko želi. Prisila je neustavna.
A na šrot hranu punu šećera i ugljikohidrata, soda sokove uvesti porez kao i na cigarete.
-
Ajde ne trabunjaj. Imao sam koronu. Prebolio. Lakše nego gripu. Bilo mi je kao lakša viroza. A skužio sam tek po gubitku mirisa da bi mogla biti korona.
Vježbam, pazim što jedem, pješačim do posla i natrag. Vikendom okrenem par km na bajku. Perem ruke nakon wc-a i kad stignem. Higijena buraz.
Svi drugi koje znam, a koji su imali problema, su bili pretili, žderali bureke, neaktivni. Plus neki uredski posao. Ili starci.
Ma sad ćeš reći da i sportaši umiru. Istina, bilo je slučajeva. Ali eto i onaj Šved se srušio na terenu na Euru. Pa pošto je bilo na telki i u prime time terminu svi su vidjeli i pričali o tome.
Tako je i s koronom: ni gripa, ni srčani bolesnici ni onkološki više nisu zanimljivi medijima. Ne nose klikove. Nisu in.
Lockdown je kontraproduktivan. Neefikasan. Dokazano neučinkovit.
Cijepiti se treba - tko želi. Prisila je neustavna.
A na šrot hranu punu šećera i ugljikohidrata, soda sokove uvesti porez kao i na cigarete.
A sto ti znaš o Ustavu?
Pišeš totalne gluposti. Da ti je netko blizak skviknuo ili da si ti nadrljao malo jače ne bi bio tako nadmen. Pored pametovanja na papirima, sad se deklariraš i kao stručnjak i za Coronu…. Ustavna prava i zdrav život. Cccc…
-
Sve pravni stručnjaci i doktori. Imao sam smrtni slučaj u obitelji i zato pozivam na razum. Prošao si lišo i zahvali Bogu na tome. Ostavljam vas u svojim uvjerenjima, sjetim se one da s budalom ne treba raspravljat jer te spusti na svoju razinu a onda dotuče iskustvom.
-
Ovo koliko ja kužim oko 60 posto se neće cijepiti. Poznajem ljude iz Slovenije. Rade u školskom sustavu. Bio j strašan pritisak da se cjepe. Cjepili se i imaju jako velikih problema. Ali ono najbitnije sugariralo se agresivno da će se morati svi cijepiti a na kraju se cjepili 30/40 posto Max... Znači ipak je po meni razum prevladao
Molit ćemo za nekoliko godina ako ne mi onda naša djeca da se ovo napisano velikim slovima ponovi ako hoćemo oćuvati našu civilizaciju.
Piše u Bibliji da vrata paklena neće nadvladati tako da duboko vjerujem da će se dragi Bog pobrinuti za svoje stado kada dođe vrijeme
-
kol.bbkk0000, sve to lutanje nekompetentnih struktura sa covid mjerama i podjele koje iz toga proizlaze, koje čak niti ne moraju biti nužno vezane uz pandemiju, ne mogu izaći na dobro, pogotovo ne u uvjetima ekonomske stagnacije...
stoga apeliram na kolege, pustite se podjela, ne gledjte što će neko drugi, krenite od sebe i zaštitite sebe i svoje na način koji smatrate da je najbolji za vas i vaše i ne namečite agresivno svoje mišljenje i svoje kriterije drugima, to samo na loše može izaći!
demokracija i suživot kreču od nas samih, nitko ne želi oboliti, niti oni cijepljeni niti oni koji se iz nekog razloga ne žele cijepiti samo razboritost i uvažavanje, jednostavno se prilagoditi uvjetima u kojima živimo, jer ako ćemo ići u krajnosti, računati i da je uvijek tu i ona druga krajnost a kada se postigne kumulativna razina krajnosti, onda više nema natrag, samo na kraju jad i tuga i što je ovo nama trebalo.
svi smo mi u istom košu i u redu je cijepiti se a ok je i ne cijepiti se, ali zabrane i podjele i etikete zavisno od pozicije te nametanje subjektivnih kriterija nisu u redu, ne u 21. stoljeću!
-
kol.bbkk0000, sve to lutanje nekompetentnih struktura sa covid mjerama i podjele koje iz toga proizlaze, koje čak niti ne moraju biti nužno vezane uz pandemiju, ne mogu izaći na dobro, pogotovo ne u uvjetima ekonomske stagnacije...
stoga apeliram na kolege, pustite se podjela, ne gledjte što će neko drugi, krenite od sebe i zaštitite sebe i svoje na način koji smatrate da je najbolji za vas i vaše i ne namečite agresivno svoje mišljenje i svoje kriterije drugima, to samo na loše može izaći!
demokracija i suživot kreču od nas samih, nitko ne želi oboliti, niti oni cijepljeni niti oni koji se iz nekog razloga ne žele cijepiti samo razboritost i uvažavanje, jednostavno se prilagoditi uvjetima u kojima živimo, jer ako ćemo ići u krajnosti, računati i da je uvijek tu i ona druga krajnost a kada se postigne kumulativna razina krajnosti, onda više nema natrag, samo na kraju jad i tuga i što je ovo nama trebalo.
svi smo mi u istom košu i u redu je cijepiti se a ok je i ne cijepiti se, ali zabrane i podjele i etikete zavisno od pozicije te nametanje subjektivnih kriterija nisu u redu, ne u 21. stoljeću!
slažem se u potpunosti sa Vama. Ali morate razumjeti da su započeli ovaj proces zagovornici cijepljena u to na jedan izuzetno nekorektan način. Pa mislim da bi bilo pošteno da protivnici cijepljenja zavrpe sa svojim argumentima. Čini mi se da se protivnici daleko pitomiji i socijalno osjetljivi. To Vam je kao kad kažu gle onog desnog extremista. A pogledajte što radi ta ljevica i neoljevica u svijetu i kod nas. Ovo je sve pila naopako
-
Gdje je zavrsio rasprava sa mojim komentarom da vlada lose komunicira s javnoscu oko cijepljenja?
Prvo javnost u njih nema povjerenje. A zasto bi imala, kada im stalno iz ormara iskacu korupcijske afere? Tko jos sto vjeruje Plenkovicu?
Znaci za njih bi bilo bolje da se maknu iz kampanje oko cijepljenja jer su stetni.
I onda daju besmislene prijetnje i ucjene koje nisu provedive. Sto ce ubuduce ostaviti da covjek umre od upale slijepog crijeva pred bolnicom jer nema covid potvrdu?
I niti sam pravnik niti ustavni strucnjak. Imam samo zdrav razum. Ako je vazno da se svi ljudi cijepe, zasto se ne donese zakon da je cijepljenje obavezno? Mi vec imamo obaveznih cjepiva. A ovo je dobrovoljno cjepivo. Znaci netko ce se cijepiti, netko nece iz bilo kojeg razloga. To je uvijek tako dok je nesto dobrovoljno.
-
I da još malo naživciram brojače šmrkavih, neću se cijepiti, baš zato.
- taj problem je rješiv u jedan dan, nije mi jasno zašto ova država ne ide na to:
- dozvoliti sve.
- država više nikome ne participira plaću.
- ali više vam nema liječenja u bolnici od te šmrkavice zvane korona.
- liječite se i umirite doma bez respiratora.
-
Može i respirator ali uz kompletno plaćanje svih bolničkih troškova. Ali nema straha malo luka i maloli vježbe i to je dovoljno
-
Izdvajamo 16,5 posto place za zdravstvo, skoro najvise u Eu. Kad se toga odreknu onda se drzava moze odreci lijecenja onih koji se nece cijepe.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner