😂😂😂koliko je meni poznato, djeca se rađaju nikad viša, stopala imaju ko peraje još u osnovnoj, a ostali organi nikad veći...više udišete mikroplastiku u zraku i pijenjem u vodi, a za 100god će netko izraditi kakvu studiju. Organizmi se prilagođavaju pa će homoplastikus biti zakon za sponzoruše i instagramuše😂😂😂
CORONA virus
-
-
-
😂😂😂koliko je meni poznato, djeca se rađaju nikad viša, stopala imaju ko peraje još u osnovnoj, a ostali organi nikad veći...više udišete mikroplastiku u zraku i pijenjem u vodi, a za 100god će netko izraditi kakvu studiju. Organizmi se prilagođavaju pa će homoplastikus biti zakon za sponzoruše i instagramuše😂😂😂
Ovo što sam napisao za organe vidio sam u dokumentarcu ,nije moja kreacija.
-
Mikroplastika i plastika općenito kada uđe u ljudski organizam ima utjecaj na estrogen, na način da "prevari" tijelo da misli da se treba estrogen sintetizirati. Malo pročitajte koji ozbiljan članak, ima ih na pretek. Ne mislim na net.hr ili dnevno nego peer reviewed sa znanstvenih publikacijia.
Utjecaj je mjerljiv po tome što su žene sve "ženstvenije" i to sve ranije a muškarci sve manje plodni i feminiziraniji.
Sad naravno vi se slobodno smijite 🤷🏼
-
a što se maski tiče, i ne samo njih, imate ovdje u priloženom linku, članak kojeg su potpisali stotine liječnika, dakle radi se o ljudima koji se ipak malo više razumiju u materiju od nas:
https://docs4opendebate.be/en/open-letter/
Ukratko, nošenje maski može biti štetno kada je van strogo kontroliranih uvjeta u operacijskim salama.
Dajte si malo vremena i pročitajte članak, sve su teme obradili glede ovog našeg Covida.
-
Nestali bičaši, dionosauri,drevna paprat i pra stabla, svakodnevno koljemo biljni i životinjski svijet. Čemu onda žaliti. Čovjek je ionako najveća štetocina na Majci Zemlji. Možda homoplasticus preživi. Biti će više modnih mačića😨.
Evolucija će vratiti sve na mjesto. Matrijarhat kao u pravoj prirodi. Ostatak dembeloidnih muškaraca u selekciju za rasplod. Pčele, mravi...Homo si ga je sam sebi metnuo. Dugorocno.
-
Mikroplastika i plastika općenito kada uđe u ljudski organizam ima utjecaj na estrogen, na način da "prevari" tijelo da misli da se treba estrogen sintetizirati. Malo pročitajte koji ozbiljan članak, ima ih na pretek. Ne mislim na net.hr ili dnevno nego peer reviewed sa znanstvenih publikacijia.
Utjecaj je mjerljiv po tome što su žene sve "ženstvenije" i to sve ranije a muškarci sve manje plodni i feminiziraniji.
Sad naravno vi se slobodno smijite 🤷🏼
E bravo,tako je. Znam da su u sklopu istraživanja pratili neku rijeku ili jezero gdje završava otpadna voda iz kućanstva pa su na aligatorima koji žive tamo primjetili identičnu pojavu kao na ljudima
-
https://zimo.dnevnik.hr/clanak/britans…e---635080.html evo malo dobrih vjesti
-
Nestali bičaši, dionosauri,drevna paprat i pra stabla, svakodnevno koljemo biljni i životinjski svijet. Čemu onda žaliti. Čovjek je ionako najveća štetocina na Majci Zemlji. Možda homoplasticus preživi. Biti će više modnih mačića😨.
Evolucija će vratiti sve na mjesto. Matrijarhat kao u pravoj prirodi. Ostatak dembeloidnih muškaraca u selekciju za rasplod. Pčele, mravi...Homo si ga je sam sebi metnuo. Dugorocno.
Pretpostavljate da će čovječanstvo ostati monolitno i da ćemo svi dijeliti sudbinu svih ostalih. Ne slažem se. Doći će do sve većih podjela na ideološkoj bazi, a ne više na nacionalnoj, vjerskoj ili rasnoj, države će se formirati prema svjetonazoru. Lijevi lijevo, desni desno, liberali sjeverno, talibani južno. Razlika između frakcija će biti kao sada razlika između slona i bičaša, da koristim vaš primjer. Trebat će vremena, ali idemo tamo, bez brige...
-
a što se maski tiče, i ne samo njih, imate ovdje u priloženom linku, članak kojeg su potpisali stotine liječnika, dakle radi se o ljudima koji se ipak malo više razumiju u materiju od nas:
Ukratko, nošenje maski može biti štetno kada je van strogo kontroliranih uvjeta u operacijskim salama.
Dajte si malo vremena i pročitajte članak, sve su teme obradili glede ovog našeg Covida.
To sto si naveo se zove 'argumentum ab auctoritate', odn., argument od autoriteta. Ukratko - beskorisno za bilokakvu diskusiju i zapravo nicem ne sluzi. https://en.wikipedia.org/wiki/Argument_from_authority
Te 'lijecnike' ne poznam, ne znam tko su oni, ne znam cime se bave, ne znam bas nista o nikome od njih. Ako su oni dali neku izjavu, nitko ne moze provjeriti da li su to oni dali ili je novinar izmislio intervju. Sve u svemu, okani se takvog argumentiranja, to nije ni za srednju skolu dovoljno. Ako si napravio vlastito istrazivanje ili imas link na neki znanstveni rad OBJAVLJEN u nekoj pristojnoj publikaciji, to se da pregledat i nesto naucit. Svaka susa danas moze napisati znanstveni rad i objaviti ga na raznoraznim opskurnim siteovima.
Neznam dali je tko napisao pa evo...priča se da pošto su ove standardne maskice napraljene zapravo od plastike očekuje se značajno povećanje plućnih bolesti . Znači trebalo bi koristiti pamučne
Pamucne maskice te ne stite od nicega, ne znam da li si toga svjestan... Mozes komotno onda sal nosit, mozda te zastiti od hladnoce i to je visemanje to... FFP2 je najniza razina zastite koja te moze zastititi od, za pocetak - virusa gripe... Dakle, zastitit ce te i od SARS-CoV-2 virusa... A ova tvrdnja da se ocekuje znacajno povecanje plucnih bolesti - ne mogu to uzeti za ozbiljno... Uostalom, postoji jedan jako zafrknuti virus od kojeg mozes ostat bez funkcije pluca u kratkom roku, zove se SARS-CoV-2 pa ti vidi da li ces fantazirat o maskicama ili ces pokusat izbjec virus kako znas i umijes...
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…dinama-15041469
U oceanu gluposti i bari straha, napokon razuman zaključak... I to od bitnih igrača. Kako dalje širiti paniku?
-
-
To sto si naveo se zove 'argumentum ab auctoritate', odn., argument od autoriteta. Ukratko - beskorisno za bilokakvu diskusiju i zapravo nicem ne sluzi. https://en.wikipedia.org/wiki/Argument_from_authority
Te 'lijecnike' ne poznam, ne znam tko su oni, ne znam cime se bave, ne znam bas nista o nikome od njih. Ako su oni dali neku izjavu, nitko ne moze provjeriti da li su to oni dali ili je novinar izmislio intervju. Sve u svemu, okani se takvog argumentiranja, to nije ni za srednju skolu dovoljno. Ako si napravio vlastito istrazivanje ili imas link na neki znanstveni rad OBJAVLJEN u nekoj pristojnoj publikaciji, to se da pregledat i nesto naucit. Svaka susa danas moze napisati znanstveni rad i objaviti ga na raznoraznim opskurnim siteovima.
Neznam dali je tko napisao pa evo...priča se da pošto su ove standardne maskice napraljene zapravo od plastike očekuje se značajno povećanje plućnih bolesti . Znači trebalo bi koristiti pamučne
Pamucne maskice te ne stite od nicega, ne znam da li si toga svjestan... Mozes komotno onda sal nosit, mozda te zastiti od hladnoce i to je visemanje to... FFP2 je najniza razina zastite koja te moze zastititi od, za pocetak - virusa gripe... Dakle, zastitit ce te i od SARS-CoV-2 virusa... A ova tvrdnja da se ocekuje znacajno povecanje plucnih bolesti - ne mogu to uzeti za ozbiljno... Uostalom, postoji jedan jako zafrknuti virus od kojeg mozes ostat bez funkcije pluca u kratkom roku, zove se SARS-CoV-2 pa ti vidi da li ces fantazirat o maskicama ili ces pokusat izbjec virus kako znas i umijes...
Mogli ste si uzet malo truda i otvoriti taj link, sve njihove izjave su popraćene linkovima na znanstvene studije.
Znači vi ne vjerujete tim liječnicima ali vjerujete Capku, Almeki i inače političarima koji su se vazda zalagali za dobrobit stanovništva, kojima su stari i bolesni vazda bili i fokusu, koji nisu nikada bili u stanju dati jednu kunu poduzetnicima a sada isplaćuju milijarde iz proračuna samo da ne rade?
Zašto ne vjerujete ovim 700 liječnika a vjerujete u stožer? Virus postoji to nitko ne osporava, sporan je način borbe protiv njega.
-
Mogli ste si uzet malo truda i otvoriti taj link, sve njihove izjave su popraćene linkovima na znanstvene studije.
Znači vi ne vjerujete tim liječnicima ali vjerujete Capku, Almeki i inače političarima koji su se vazda zalagali za dobrobit stanovništva, kojima su stari i bolesni vazda bili i fokusu, koji nisu nikada bili u stanju dati jednu kunu poduzetnicima a sada isplaćuju milijarde iz proračuna samo da ne rade?
Zašto ne vjerujete ovim 700 liječnika a vjerujete u stožer? Virus postoji to nitko ne osporava, sporan je način borbe protiv njega.
Ne odustajes, jel? Tvoje misljenje i misljenje ekipe koja misli kao ti se ne moze promijeniti. No, svejedno cu ti dati mali osvrt iz jedne prizemne perspektive. Inace, misljenje 700 doktora medicine (https://docs4opendebate.be/en/signatories/) mi nista ne znaci kada ga potpisuju doktori svih mogucih specijalizacija (ginekolozi, anesteziolozi, radiolozi, psihijatri, dermatolozi, itd). Postoje doktori lijecnici i doktori znanstvenici. Sto se tice istrazivanja i razvoja, vise vjerujem znanstvenicima, kad sam bolestan, onda vise vjerujem lijecnicima. Na kraju krajeva, jel bi ti bilo draze da ti gumu na autu mijenja vulkanizer ili doktor strojarstva koji dizajnira gume?
Nedostatak kisika dok nosis masku? Poznat ti je sastav zraka? Kisik 21%, dusik cca. 78%, ostalo otpada na CO2 i manje zastupljene plinove (https://en.wikipedia.org/wiki/Atmosphere_of_Earth). O kakvom nedostatku KISIKA tu pricamo? Cisto primjera radi - ima ljudi koji se prekriju poplunom kada spavaju i to im je OK, zatim ima ljudi koji zamisli cuda - nose sal dok voze bicikl ili skijaju ili trce ili you name it!!? Kako je moguce da oni ne osjete nedostatak kisika ne znam, vjerojatno magija?
Dio clanka koji si naveo gore...
32 - https://theplantstrongclub.org/2020/07/04/hea…-jim-meehan-md/
Ovo nije rad, ovo je clanak koji koristi nekoliko clanaka i radova kao reference. Ovo je slucaj reciklaze materijala nadjednih na netu samo da se napise clanak. Pitanje je gdje su ti radovi tocno objavljeni. Nadam se da ti je poznato da svaka susa danas moze napisati rad i objaviti ga ako plati. Imas recimo InTech u Rijeci koji se bavi objavljivanjem takvih radova koji nisu dovoljno vrijedni za poznate znanstvene casopise! Doslovno moras platiti da ti objave rad koji onda postaje besplatno dostupan na njihovom webu!
33 - https://www.technocracy.news/blaylock-face-…to-the-healthy/
Ista stvar - ovo je clanak baziran na nekoliko clanaka i radova. Ista stvar kao i ovo iznad - upitna je kvaliteta radova na kojima se baziraju zakljucci, Znaci, recikliranje sadrzaja nadjenog na netu, isto kao i referenca iznad.
34 - https://www.news-medical.net/news/20200315/…xpert-says.aspx
Ovo necu ni komentirat. Ovo je clanak koji je napisala medicinska sestra. Svaka cast medicinskim sestrama, no postoji velika razlika izmedju doktora medicine (6 godina visokog skolovanja + 4-6 godina specijalizacije) i medicinskih sestara (2 godine visokog skolovanja).
Sto se tice 'Stozera Civilne Zastite RH', smatram ih nesposobnima za vodjenje javne kuhinje, a di ne bi bili nesposobni za vodjenje ove krize.
1. Reagiraju na principu sacmarice (wide shot). Ako imaju outbreak u npr. Osijeku, oni ce cijelu Hrvatsku zablokirat. Takve stvari nemaju smisla.
2. Adaptabilnost im je nikakva, to je neupitno.
3. Ionako su politicki vodjen stozer, dakle nemaju vise nikakav kredibilitet i treba ih razmontirati, no pitanje je kome dati onda da vodi Stozer? Mi kadra za ovakve situacije nemamo...
-
Pa ne treba nam nikakav stozer.
Odluke treba donositi Vlada bez presudnog utjecaja epidemiologa nego uravnotezeno sa svima. Znaci kad epidemiolozi kazu zatvaraj kafice da ne umre 200 ljudi onda ministar turizma treba reci e ne moze prevelik je gubitak, otkaza ce biti toliko, gubi se toliko novca itd. Da je umrlih zbog toga 1800 onda ajde. I onda se dogovoris da ostanu raditi do 22 h. Naprosto ne smiju epidemiolozi voditii pricu. Te odluke utjecu na sve i svi moraju imati pravo reci svoje i utjecati na njih. Nikakva "struka" ne smije imati presudnu rijec. Pogotovo ne medicinari koji su vec poslovicno poznati po ogranicenosti, tj. fah idiotizmu.
-
Pa ne treba nam nikakav stozer.
Odluke treba donositi Vlada bez presudnog utjecaja epidemiologa nego uravnotezeno sa svima. Znaci kad epidemiolozi kazu zatvaraj kafice da ne umre 200 ljudi onda ministar turizma treba reci e ne moze prevelik je gubitak, otkaza ce biti toliko, gubi se toliko novca itd. Da je umrlih zbog toga 1800 onda ajde. I onda se dogovoris da ostanu raditi do 22 h. Naprosto ne smiju epidemiolozi voditii pricu. Te odluke utjecu na sve i svi moraju imati pravo reci svoje i utjecati na njih. Nikakva "struka" ne smije imati presudnu rijec. Pogotovo ne medicinari koji su vec poslovicno poznati po ogranicenosti, tj. fah idiotizmu.
Cek - tebi su medicinari "fah idioti" a politicari su kao nadnaravno pametni ???
al ga ti mozes lupetat...
pa ti isti politicari su si izbarali te "fah idiote" da im govore sto da rade pa nezam sto ti tu ne odgovara?
Ti bi sigurno i da ti potresom ostecenu kucu plenki pregleda a ne neki staticar jer tko je vidio slusat struku kad mozes politicara...
i kad dodjes kod doktora i on kaze morac operirat sljepo crijevo ti kazes " e bas necu idem do ljube rojsa pa ak kaze da treba bruh ipak cu bruh"
-
https://www.poslovni.hr/hrvatska/646-n…6-osoba-4267107. Opada, broj zaraženih i preminulih.Nadam se, da ubrzo sljedi otvaranje....
-
Otvaranje sasvim vjerovatno ide kad Mutti Smrderkel kaze da moze. A to nece biti tako skoro, iako se nadam da sam u krivu.
-
Boris si baš želi nemire? Jednom tjedno?
-
https://m.vecernji.hr/vijesti/njemac…mjerama-1461055
Potpuno umobolna babetina.
Sadist i kreten.
Ali izgleda da je kod njih i narod takav. Ljudi prosvjeduju sto ne rade od doma, zahtijevaju zatvaranja, cudo, bas ono, totalno poremeceni.
Na kraju jos jedino desnicari iz AfD ispadaju koliko toliko normalni.
-
Evo, stiže i korona izvještavanje ...
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ra/2247034.aspx
Prvo vraćaju u rad teretane i fitness centre
Reklo bi se da smo fit, nordijska nacija
A ne iz generacije u generaciju narod sve debljih ljudi
Ajme meni prioriteta
-
-
Nepročitani postovi
-