Bit će selidbe.
ako sam dobro shvatio odnosit će se na okupljanja vani.. ako solo hodaš / bicikliraš je nebuš nosio.. o kojoj potencijalnoj kazni za nenošenje tu pričamo?
Bit će selidbe.
ako sam dobro shvatio odnosit će se na okupljanja vani.. ako solo hodaš / bicikliraš je nebuš nosio.. o kojoj potencijalnoj kazni za nenošenje tu pričamo?
Jel' ja to dobro čitam da su u ZG maske obavezne i na otvorenom? https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…ednice-20210331
maske do daske, uskoro možemo očekivati
https://ordinacija.vecernji.hr/zdravlje/ohr-s…vas-iznenaditi/
treba to sve proizvedeno prodati
Bit će selidbe.
Ovo je vrh vrijeđanja zdravog razuma.
Zna se gdje se zaraza širi...na obiteljskim okupljanjima i poslu. Samo peru ruke i rade nebuloze da bi prikrili svoju nemoć.
Ovo je vrh vrijeđanja zdravog razuma.
Zna se gdje se zaraza širi...na obiteljskim okupljanjima i poslu. Samo peru ruke i rade nebuloze da bi prikrili svoju nemoć.
mislim da se zaraza najviše širi u školama.. jel znam dosta primjera di je cijela obitelj odležala na konto klinaca.. ali da ima i na poslu.. u tramvaju i posvuda.. terase kafiće sigurno nisu toliki problem.. a sranje je.. svidjelo im se da nas....
Hrvatska ima otvorene granice i ne traži karantenu. S druge strane nemamo ni približno dovoljno cjepiva. Nažalost kombinacija ta 2 faktora dovest će do vrlo lošeg stanja po broju oboljelih. Tragedija velika je da ne možemo nabaviti cjepivo. Dobro je dok država kešira. Za Uskrs vrijeme idealno nažalost prihodi jako slabi.
Valamar uprava najavljuje najvise gostiju NA JUGU iz Velike Britanije. Velike Britanije ??? Meni sad tu više ništa nije jasno. Malo sam upućeniji kakvo je stanje oko zaraze itd... Propustili smo stvoriti dobru epidemiološku sliku, ali u ovako dramatičnoj situaciji nema mjesta panici. Treba opremiti bolnice, osoblje, osigurati stotine kreveta na intenzivnoj i poduzeti stručne mjera i cijepljenje čim prije.
Može li lockdown suzbiti bolest u Europi?
Primjeri svih europskih zemalja koje su ga uvodile govori da ne može.
Dakle, radio, ne radio, svira ti radio...
Ako se lockdownom ne može suzbiti bolest, a ne može, zašto da si pucamo i u drugu nogu i ubijemo i gospodarstvo?
Ne govorim da je bolest bezazlena, naravno da treba paziti, ali ne na način da se sve zatvori u kuće i stanove
Bit će selidbe.
Ja nisam vidio u onom članku da se odnosi samo na okupljanja vani (doduše znaju mijenjat sadržaj pa ...)
Piše da smiješ skinut masku samo dok srčeš iz šalice, a onda je nakon srkanja moraš nataknut nazad na gubec.
Badava je sve, jer bez cjepiva nema poboljšanja. Cjepio bih turističko osoblje i to marketinški komunicirao. Zašto to ne rade, zašto stežemo omču sami sebi oko vrata pitanje je sada. Dovodi se u pitanje glavna turistička sezona. Umjesto da smo uzeli dio kolača za Uskrs. Vrijeme sunčano 20-25 stupnjeva. Mali dio Europe to ima, ali koristi biti neće.
Bit će selidbe.
Ma biti ce qurac, kao i prosvjeda...😒
https://www.index.hr/vijesti/clanak…na/2265317.aspx
pada na testu razmjernosti
Ljudi u uredima ne nose maske, a to je početak svih zala.
Da se ukinu naknade za bolovanje za vrijeme provedeno u samoizolaciji, epidemiju bi suzbili za dva tjedna
Zloću za ministra !!!!!!!!!!
Ljudi u uredima ne nose maske, a to je početak svih zala.
Da se ukinu naknade za bolovanje za vrijeme provedeno u samoizolaciji, epidemiju bi suzbili za dva tjedna
Zloću za ministra !!!!!!!!!!
Ja bih rekao najprije skola, pa onda tek mozda posao. Mislite da se klinci u skoli stvarno pridrzavaju mjera? Bitno da se tu gura glava u pijesak, a da zatvaraju teretane i slicno.
Djeca ne smiju biti taoci.
Odrasli moraju.
Nije stvar u tome da ne trebaju biti taoci, radi se o tome da je u skolama veliki broj djece na okupu, iluzorno je ocekivati da se pridrzavaju mjera. Dovoljno je da je jedno dijete u razredu pozitivno, i eto ti odmah lancana reakcija - koronu pokupi veliki broj drugih ucenika, dodju kuci pa prenesu na roditelje, roditelji odu na posao pa prenesu na kolege... Da ne govorim da u skolama radi i veliki broj ucitelja i drugog nenastavnog osoblja. Zacas imate eksponencijalni rast.
Ili cemo uvoditi mjere ili necemo. Ovakve besmislene selektivne mjere ne sluze nicemu, samo iritiraju narod.
Da, je, to je tako.
I sto sad? Zauvijek online? Jadna djeca... I mi s njima.
Zlocesti je u pravu, skroz!!
Jer ovo nece otici. Imas mutacije. Znaci svake godine nova dva tri covida.
To je ono sto velim: tome se ne mozemo prilagodjavati tehnicki, vec jednostavno promjenom ocekivanja od svega skupa.
Virus ce se nakon nekog vremena udomaciti kod ljudi i nece biti previse smrtnih i tezih slucajeva.
Gripa je ubijala milijune, a sad ne.
Imunitet stecen od jednog stiti donekle od drugog soja pa taman i da zaobidje cjepivo.
I kroz godine to ce se smiriti cak i u zemljama koje uopce nece doci do cjepiva.
https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2265388
Što neće sve koristiti za predizborne trikove, jadne li nam majke
https://www.index.hr/vijesti/clanak…su/2265375.aspx
Znamo da ženski i muški mozak različito funkcioniraju, ali ovo je ipak previše 😕
Display MoreDa, je, to je tako.
I sto sad? Zauvijek online? Jadna djeca... I mi s njima.
Zlocesti je u pravu, skroz!!
Jer ovo nece otici. Imas mutacije. Znaci svake godine nova dva tri covida.
To je ono sto velim: tome se ne mozemo prilagodjavati tehnicki, vec jednostavno promjenom ocekivanja od svega skupa.
Virus ce se nakon nekog vremena udomaciti kod ljudi i nece biti previse smrtnih i tezih slucajeva.
Gripa je ubijala milijune, a sad ne.
Najviše mi je žao djece,nikad neće naučiti online kao u školi,nakon nekoliko godina ne samo djeca nego i cijele generacije će otupit jer ovo neće nikad stati.Ljudi nisu životinje,moramo se družiti,putovati,razgovarati a ovako to neće ići.Virus nikad neće stati,dobro kažeš mutacije,dali budemo imali za to cijepivo,jako teško,evo nakon godine dana još ga nemamo koje bi bilo 100% očinkovito.Ovo je za ljudski rod najveći izazov,nisu takva bila ni dva svjetska rata ,kod ovog a i budućih virusa koji se očekuju biti će borba za opstojnost ljudske rase.
https://www.index.hr/vijesti/clanak…su/2265375.aspx
Znamo da ženski i muški mozak različito funkcioniraju, ali ovo je ipak previše 😕
nismo li radi nekih stavki iz Ustava '74 ratovali 5 godina, onda su ovo sitne muško ženske čarkice, iako mi taj Mato (u ovom slučaju slučajno je muško, ali nije navijanje) djeluje prilično normalan pri tumačenju Ustava ne samo ovaj puta, neka samo ostane takav i niti blizu ponovno otvorene Čingi lingi čarde, inače smo opet u qYUrcu
-----------Želim vas izvijestiti da od danas preuzimam vođenje Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, odgovorna sam osoba u Zagrebu i ne bježim od te odgovornosti. Žao mi je da je došlo do uznemiravanja Zagrepčana prijedlogom da se po prvi puta uvede obveza nošenja medicinskih maski na otvorenom.
Svaka civilizirana osoba nosi masku čim izađe iz kuće, BTW
Kada čujem riječ stožer, boli me želudac.
Ovo neće dobro završiti.
Ovo će nas ekonomski upropastiti. Naknade za bolovanje, za bolničko liječenje, za testiranja .......ne možemo svi zaraditi koliko se na to potroši.