1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Financije i gospodarstvo
  3. Stručne rasprave

CORONA virus

• buMBum
  • February 15, 2020 at 11:37 AM
  • havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • December 16, 2021 at 11:34 AM
    • #3,161
    Rezultati nove studije: Omikron se brže razmnožava u dišnim putevima, sporije u plućima
    Način na koji se omikron veže za stanice i antitijela baca novo svjetlo na njegovo ponašanje i mogao bi pomoći u stvaranju neutralizirajućih antitijela, rekli…
    www.vecernji.hr

Svaki dan nova studija :|

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • December 16, 2021 at 11:39 AM
    • #3,162
    Đikić zbog omikrona pisao Plenkoviću i Berošu, pogledajte
    HRVATSKI znanstvenik s adresom u Njemačkoj Ivan Đikić poslao je otvoreno pismo premijeru Andreju Plenkoviću i ministru zdravstva Viliju Berošu u kojem…
    www.index.hr

Zvuči suvislo, to što je gospodin Djikić napisao, jedino ne znam odakle mu snaga dopisivati se

Gluhe uši.

Neće to sa koronom ići tek tako.

• accountant
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,158
    • December 16, 2021 at 1:17 PM
    • #3,163
    Quote from zlocesti

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ijesti_ostalo_d

Zvuči suvislo, to što je gospodin Djikić napisao, jedino ne znam odakle mu snaga dopisivati se

Gluhe uši.

Neće to sa koronom ići tek tako.

imam nekoliko upitnika s tim Đikićem...

• lik živi i radi vani, a docira svima nama ovdje; s kojim pravom i legitimitetom? slično je i s Rudanom
    • proziva za profiterstvo a zna se da je debelo financiran projektima vezanim baš uz covid-19 pa je, u neku ruku, svrstan u ladicu 'tvrdolinijaši'; ima sreću što spada u istraživačke djelatnosti pa mu nitko ne može osporiti financiranje čak i ako ne isporuči ama baš ništa zauzvrat
    • odakle mu sigurnost za tvrdnju da treba osigurati cjepivo baš za ljude iznad 18 g.? kako je postavio taj prag?
    • tvrdnja da ćemo s 80% procjepljenosti izbjeći zatrpavanje bolnica je u najmanju ruku smiješna, ničim potkrijepljena, štoviše niz zemalja s visokom stopom cijepljenja odraslog stanovništva ima zatrpane bolnice, pa je to više wishful thinking

uglavnom, otvoreno pismo upitne svrsishodnosti

kome nije još uvijek jasno (a njemu nije) da su koronavirusi prirodno prisutni i da neće nestati i da je to kao borba protiv nevidljivog neprijatelja... što ću mu ja!

po meni je recimo profiterstvo i cijepiti sve odrasle građane (nerizične skupine, one ne pretile i mlađe od 60 g.), a da pritom nismo dodatno zaštitili najstarije i bolesne (jako velik postotak necijepljenih je još uvijek među njima, za njih je odlazak na Velesajam maraton)

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • December 16, 2021 at 1:41 PM
    • #3,164

Istina je rijetko čista i nikad jednostavna. Oscar Wilde.

Čitam jutros da smo po smrtnosti ljudi bolnički liječenih od korone pri vrhu.

Pisalo je i zašto. Imamo dakle respiratora, ali nemamo dovoljno intenzivista za rad na sofisticiranoj opremi, koja je ipak malo zahtjevnija od ukljući/ isključi. Plus što imamo velik udjel necijepljenih na bolničkom liječenju. Respiratore smo mogli kupiti, osoblje obučeno za rad na odjelima intenzivne njege nismo.

U mom malom gradu trenutno 200 ljudi leži u bolnici, na četiri bolnička odjela, zbog korone

Tih 200 kreveta oduzeto je od redovne skrbi za bolesnike od drugih pobola, jer kreveti nisu zjapili prazni. Kao i osoblje koje o njima brine.

Često čitam da je zdravstveni sustav spreman i prilagođen, al' Oskar Wilde. Sve u revijalnom tonu.

U mojem malenome gradu mogao se cijepiti tko god je želio, a onima koji ne mogu iz objektivnih razloga otići na cjepni punkt mobilni tim za cijepljenje dolazi u kuću. Al' ne želi se cijepiti dio naših starijih sugrađana.

Što da im kažemo ? Nešto mi je na umu, al' nije etično.

Cijena naših punih bolnica je godina dana čekanja na rutinske operativne zahvate iz drugih razloga.

Svi su dakle ljuti, iz svojih razloga.

Ovo sa Omikronom, ne znamo kako će proći. Mislim da neće olako, Briti su se uskokodakali. Obzirom da su procijepljeni u visokom postotku i dulje vrijeme skoro bez ikakvih mjera, nakon jučerašnjih 70 tisuća oboljelih bilo bi nemarno postupanje da nisu. Britanija mislim ima 60 milijuna stanovnika, 15 više od lijepe naše. To odgovara dakle našem pobolu od 4 do 5 tisuća, to već imamo sada i nitko se ne uzrujava... ko' dobar dan je to.

Norvežani uvode prohibiciju, jedino mi ne brinemo :/

Mi bi cijepili djecu, o čemu se stvarno ne pristoji izreći jednoj dami što o tome misli.

Sve skupa, da se probuditi nakon dvije tri godine, kada i ovo prođe.

Smrtnost od korone u hrvatskim bolnicama je vrlo visoka. Više je razloga za to
    SMRTNOST u hrvatskim bolnicama značajno je viša od svjetskog prosjeka. Cijeli je niz razloga za to.
    www.index.hr
  • ZoD
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    485
    • December 16, 2021 at 1:56 PM
    • #3,165

Drugim riječima, nema niti jedne zemlje koja je poštovala mjere i čije je stanovništvo u visokom postotku procijepljeno, a da je ukinula nošenje maski u zatvorenom prostoru, covid potvrde, itd.

Svako cijepljenje jednom dozom cjepiva dovodi do druge doze pa treće, itd.

Nakon Omikrona dolaze i ostala slova grčkog alfabeta na red..

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • December 16, 2021 at 2:34 PM
    • #3,166
    Američki CDC raspravlja o mogućem ograničavanju primjene cjepiva Johnson & Johnson
    SAVJETODAVNI odbor američkog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) sastat će se kako bi razmotrio moguće ograničavanje uporabe cjepiva Johnson &…
    www.index.hr

SAVJETODAVNI odbor američkog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) sastat će se u četvrtak kako bi razmotrio moguće ograničavanje uporabe cjepiva Johnson & Johnson protiv covida-19 zbog problema s krvnim ugrušcima, piše Washington Post.

CDC-ov savjetodavni odbor o cijepljenju predstavit će nove podatke za koje se čini da pokazuju da se od travnja povećao postotak broja slučajeva krvnih ugrušaka kod ljudi koji su primili cjepivo tvrtke Johnson & Johnson, dodaje Post, navodeći izvore dobro upućene u to pitanje. :|

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • December 16, 2021 at 10:45 PM
    • #3,167

"Svi koji se žele cijepiti da se zaštite u sljedeća tri mjeseca. Nadamo se da ćemo u tom vremenu dobiti dodatnu verziju koja je specifična za omikron jer nisam siguran da će imunitet trajati duže 3 - 4 mjeseca i nakon dodatne doze, kaže Ivan Đikić.

dnevnik.hr

Mene će nakon četvrte biti strah pogledati si u noge, sigurno ću imati riblja stopala . Ko' mala sirena

Nije čovjek pametan.

Sa druge strane čitam da se o omikronu piše blagonaklono, pa nije lako običnom čovjeku. Misliti išta pametnoga.

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • December 16, 2021 at 11:04 PM
    • #3,168
    Quote from zlocesti

"Svi koji se žele cijepiti da se zaštite u sljedeća tri mjeseca. Nadamo se da ćemo u tom vremenu dobiti dodatnu verziju koja je specifična za omikron jer nisam siguran da će imunitet trajati duže 3 - 4 mjeseca i nakon dodatne doze, kaže Ivan Đikić.

dnevnik.hr

Mene će nakon četvrte biti strah pogledati si u noge, sigurno ću imati riblja stopala . Ko' mala sirena

Nije čovjek pametan.

Sa druge strane čitam da se o omikronu piše blagonaklono, pa nije lako običnom čovjeku. Misliti išta pametnoga.

‘Otkrila sam omikron, znam o tom soju više od ikoga, a ovo što se događa meni je nestvarno‘
    Vidjela sam dosta pacijenata s omikronom koji su prije imali delta varijantu i reći će vam da su sretni što su drugi put imali omikron - rekla je dr. Coetze
    www.jutarnji.hr

ma ova nema pojma šta priča.

treba se cijepiti sa 50 boostera, pitati vladu jel mogu na wc ili izaći iz kuhinje, jel mi treba za to neka potvrda, možda i pečat, onaj debeli masni, dobro natopljen? :/

osobno sam cijepljen, iako nisam rizična skupina i nema spora da treba cijepiti sve RIZIČNE pacijente.

a ova histerija, cijepljenje djece i slično, iako izlazi iz usta medicinskih djelatnika, meni, iskreno, djeluje kao nešto iz SF filmova ili "mokrih snova" teoretičara urote.

jel postoji više, kao ikakva mogućnost, korištenje vlastitog mozga i informirani pristanak, ili se moramo pokoriti svemu što dolazi iz usta političara i mainstream medija?

Kinezi bar znaju da žive u komunizmu i da su kao jedinke nebitni, a šta je evo u čemu mi živimo?

demokracija?

crony kapitalizam?

volio bih da mi netko objasni razliku između ovoga našega, šta god to bilo, i onoga šta imaju Kinezi 🤷

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• Milijarder
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,428
    • December 17, 2021 at 7:44 AM
    • #3,169
    Quote from st-brajo
    Quote from zlocesti

dnevnik.hr

Nije čovjek pametan.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…tvarno-15132939

ma ova nema pojma šta priča.

treba se cijepiti sa 50 boostera, pitati vladu jel mogu na wc ili izaći iz kuhinje, jel mi treba za to neka potvrda, možda i pečat, onaj debeli masni, dobro natopljen? :/

osobno sam cijepljen, iako nisam rizična skupina i nema spora da treba cijepiti sve RIZIČNE pacijente.

a ova histerija, cijepljenje djece i slično, iako izlazi iz usta medicinskih djelatnika, meni, iskreno, djeluje kao nešto iz SF filmova ili "mokrih snova" teoretičara urote.

jel postoji više, kao ikakva mogućnost, korištenje vlastitog mozga i informirani pristanak, ili se moramo pokoriti svemu što dolazi iz usta političara i mainstream medija?

Kinezi bar znaju da žive u komunizmu i da su kao jedinke nebitni, a šta je evo u čemu mi živimo?

demokracija?

crony kapitalizam?

volio bih da mi netko objasni razliku između ovoga našega, šta god to bilo, i onoga šta imaju Kinezi 🤷

Display More

Vrlo jednostavno.

Kinezi znaju što ih čeka, a mi ne znamo ni to, jer ovi mafijaši na vlasti su izgubili svaki osjećaj za granice, oko sebe i u sebi!

• tin
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,610
    • December 17, 2021 at 11:59 AM
    • #3,170

Prebolio sam covid cijepio sam se s dvije doze pfizera...nisam protivnik cijepljenja ni zdravo razumskog pristupa....ali ovo što se dešava u eteru je čisto nasilje u smislu da se činjenicama naziva nešto što nije istinito....vidimo da sva trenutna cijepiva gube na učinkovitosti da zemlje s najviše cijepljenih imaju rekordne brojeve i zaraze i smrtnosti....a i dalje se forsira s cijepljenjem cijepivom koje očigledno nije dovljno učinkovito....svi koji to naglas kažu miču se iz etera ili se proglašavaju antivakserima i extremistima isto je i s covid potvrdama koje očigledno nisu polučile nikakav efekt upravo suprotno....imao sam u 11 mjesecu tešku operaciju u bolnici...prije dolaska sestra mi kaže molim vas testirajte se prije dolaska u bolnicu jer nam se masovno nakon dva tri dana razboljevaju ljudi koji su nam došli s covid potvrdama...prije 2 tjedna puna su usta svih bila Španjolske i Portugala kao primjera s puno cijepljenih...evo sad imaju najveći rast u Europi...ali sad nitko ni riječi.

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • December 17, 2021 at 12:04 PM
    • #3,171
    Quote from tin

Prebolio sam covid cijepio sam se s dvije doze pfizera...nisam protivnik cijepljenja ni zdravo razumskog pristupa....ali ovo što se dešava u eteru je čisto nasilje u smislu da se činjenicama naziva nešto što nije istinito....vidimo da sva trenutna cijepiva gube na učinkovitosti da zemlje s najviše cijepljenih imaju rekordne brojeve i zaraze i smrtnosti....a i dalje se forsira s cijepljenjem cijepivom koje očigledno nije dovljno učinkovito....svi koji to naglas kažu miču se iz etera ili se proglašavaju antivakserima i extremistima isto je i s covid potvrdama koje očigledno nisu polučile nikakav efekt upravo suprotno....imao sam u 11 mjesecu tešku operaciju u bolnici...prije dolaska sestra mi kaže molim vas testirajte se prije dolaska u bolnicu jer nam se masovno nakon dva tri dana razboljevaju ljudi koji su nam došli s covid potvrdama.

Nadam se da ste sada dobro kolega i da se oporavljate od operacije :thumbup:

Naše prepirke ponekad po forumu nisu nešto previše bitno, pa ih tako

treba i shvaćati, to je ionako samo novac, i to da li ćeš ga imati više ili

manje. Dobro mi je rekao najbolji prijatelj jednom: Istovremeno možeš živjeti

u samo jednom stanu ili voziti jedan auto, pa što će ti onda 5 stanova i 3 auta,

zapravo to sve nema smisla. Zdravlje i obitelj su ono što je zapravo bitno u

životu i želim vam što brži oporavak <3.

P.S. Također sam se cijepio sa dvije doze Pfizera i nemam baš nikakav ni vakserski, a

ni antivakserski stav o cijepljenju, ali ono što znam je da je JAKO puno ljudi pokupilo

tu Korona bolest prilikom posjeta bolnici, pa čak i na bezazlenim operacijama, tako

da su bolnice očito rasadište tog virusa, pa ako baš ne moraš ići hitno tamo bolje ih

je izbjegavati dok se to sve ne smiri.

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• tin
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,610
    • December 17, 2021 at 12:10 PM
    • #3,172
    Quote from BudFox
    Quote from tin

Prebolio sam covid cijepio sam se s dvije doze pfizera...nisam protivnik cijepljenja ni zdravo razumskog pristupa....ali ovo što se dešava u eteru je čisto nasilje u smislu da se činjenicama naziva nešto što nije istinito....vidimo da sva trenutna cijepiva gube na učinkovitosti da zemlje s najviše cijepljenih imaju rekordne brojeve i zaraze i smrtnosti....a i dalje se forsira s cijepljenjem cijepivom koje očigledno nije dovljno učinkovito....svi koji to naglas kažu miču se iz etera ili se proglašavaju antivakserima i extremistima isto je i s covid potvrdama koje očigledno nisu polučile nikakav efekt upravo suprotno....imao sam u 11 mjesecu tešku operaciju u bolnici...prije dolaska sestra mi kaže molim vas testirajte se prije dolaska u bolnicu jer nam se masovno nakon dva tri dana razboljevaju ljudi koji su nam došli s covid potvrdama.

Nadam se da ste sada dobro kolega i da se oporavljate od operacije :thumbup:

Naše prepirke ponekad po forumu nisu nešto previše bitno, pa ih tako

treba i shvaćati, to je ionako samo novac, i to da li ćeš ga imati više ili

manje. Dobro mi je rekao najbolji prijatelj jednom: Istovremeno možeš živjeti

u samo jednom stanu ili voziti jedan auto, pa što će ti onda 5 stanova i 3 auta,

zapravo to sve nema smisla. Zdravlje i obitelj su ono što je zapravo bitno u

životu i želim vam što brži oporavak <3

Display More

Hvala kolega Fox...u pravu ste...ponekad malo strasti odu dalje nego što bi trebale...ali na kraju dana svima želim sve najbolje... :)

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • December 17, 2021 at 12:16 PM
    • #3,173

Na bolničkom liječenju nalazi se 168 covid-pozitivnih osoba u KBC-u Split, dok se 34 osobe nalaze na respiratoru. Cca 20%

Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a ukupan broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od COVID-19 bolesti iznosi 123. U jedinici intenzivne skrbi KBC-Rijeka, na respiratoru se nalazi 12 pacijenata. Cca 10%

Primorsko goranska županija jedna je od najviše procijepljenih županija, i sve vam se otprilike svodi na to.

Cijepljenje smanjuje vjerojatnost teškog obolijevanja i fatalnog ishoda.

Sve ostalo, tko prenosi tko ne.. covid potvrde, sve je to dlaka u jajetu

• ZoD
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    485
    • December 17, 2021 at 12:20 PM
    • #3,174

Postoji čini se određena korelacija između ukupnog udjela procijepljenih u populaciji i incidencije novih sojeva.

• Kivi
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    362
    • December 17, 2021 at 1:38 PM
    • #3,175

ma ne znam tragedija je ova naša slučajna država.. i slučajno zdravstvo.. bio je članak o tome da je stopa smrtnosti na resp među najvišima u razvijenim zemljama (skoro 70 posto) a u USA oko 22-23%.. znam dva primjera di su ljudi umirali zbog bolničkih bakterija, nakon što ih je korona dobrano načela.. tragična je situacija u našem zdravstvu.. nedaj bože da ti zatreba ići tamo.. čude se zašto se ljudi ne cijepe - a sami bacaju kontradiktorne izjave.. pa normalno da dio ljudi ne kuže stvarne opasnosti.. ja osobno sam prebolio to sranje i mogu reći da nije za ebanacija.. tako da svatko treba razmišljati da zaštiti sebe.. a na koji način to odlučite sami

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • December 17, 2021 at 1:43 PM
    • #3,176
    Novi podaci iz Južne Afrike: Ogroman pad udjela hospitaliziranih zbog omikrona
    IZ JUŽNE AFRIKE danas stižu pozitivne vijesti o omikron varijanti koronavirusa.
    www.index.hr

Jos vijesti iz Juzne......

• stipe_Cro
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    912
    • December 17, 2021 at 1:49 PM
    • #3,177
    Quote from tin

Prebolio sam covid cijepio sam se s dvije doze pfizera...nisam protivnik cijepljenja ni zdravo razumskog pristupa....ali ovo što se dešava u eteru je čisto nasilje u smislu da se činjenicama naziva nešto što nije istinito....vidimo da sva trenutna cijepiva gube na učinkovitosti da zemlje s najviše cijepljenih imaju rekordne brojeve i zaraze i smrtnosti....a i dalje se forsira s cijepljenjem cijepivom koje očigledno nije dovljno učinkovito....svi koji to naglas kažu miču se iz etera ili se proglašavaju antivakserima i extremistima isto je i s covid potvrdama koje očigledno nisu polučile nikakav efekt upravo suprotno....imao sam u 11 mjesecu tešku operaciju u bolnici...prije dolaska sestra mi kaže molim vas testirajte se prije dolaska u bolnicu jer nam se masovno nakon dva tri dana razboljevaju ljudi koji su nam došli s covid potvrdama...prije 2 tjedna puna su usta svih bila Španjolske i Portugala kao primjera s puno cijepljenih...evo sad imaju najveći rast u Europi...ali sad nitko ni riječi.

Koje to zemlje imaju rekordnu smrtnost, uz visoku procijepljenost, molim lijepo?

• tin
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,610
    • December 17, 2021 at 2:08 PM
    • #3,178
    Quote from stipe_Cro
    Quote from tin

Koje to zemlje imaju rekordnu smrtnost, uz visoku procijepljenost, molim lijepo?

Pogledajte podatke za Španjolsku i Portugal za zadnjih tjedan dana.

• stipe_Cro
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    912
    • December 17, 2021 at 2:12 PM
    • #3,179

Gledam i promiče mi debelo ta "rekordna smrtnost".

• tin
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,610
    • December 17, 2021 at 2:19 PM
    • #3,180
    Maps in support of the Council Recommendation on a coordinated approach to travel measures in the EU
    Maps showing new COVID-19 cases at subnational level, national weekly COVID-19 testing rates and testing positivity rates, and a subnational map with a…
    www.ecdc.europa.eu

Bili su zeleni prije 14 dana...za 14 dana biti će kao i ostatak europe.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • May 24, 2025 at 1:59 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      906k
      2k
    3. All

May 24, 2025 at 1:59 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 11:04 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. umalo

May 23, 2025 at 11:04 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 8:32 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      914k
      2.1k
    3. xdado

May 23, 2025 at 8:32 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 23, 2025 at 6:35 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. my moon

May 23, 2025 at 6:35 PM
    1. Što smo danas tržili 6k

• harpun
      • February 15, 2020 at 11:11 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 4:07 PM
    2. Odgovora
      6k
      Pregleda
      2.3M
      6k
    3. Hafid

May 23, 2025 at 4:07 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

All May 24, 2025 at 1:59 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 23, 2025 at 11:04 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

xdado May 23, 2025 at 8:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon May 23, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Hafid May 23, 2025 at 4:07 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 23, 2025 at 3:39 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo May 23, 2025 at 2:35 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

All May 23, 2025 at 1:57 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 23, 2025 at 1:36 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM

Popularne Teme

• DRY BULK

10,486 Replies, 4 years ago
  • Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

2,561 Replies, 3 years ago
  • Trumpove carine

16 Replies, A month ago
  • CORONA virus

3,567 Replies, 5 years ago
  • Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

1,894 Replies, 5 years ago

Slične teme

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Admin
    • February 12, 2020 at 2:32 PM
    • Dionice
  • Komentari na Poslovni dnevnik - poslovni.hr

• maratonac
    • February 13, 2020 at 8:11 PM
    • Kavana

Tags

• Corona