-atpl prodao u sridu
-span,
+podr, odkružio
-atpl prodao u sridu
-span,
+podr, odkružio
Dokupio malo ULPL prekjučer i danas
- tpng, pola otuslo jutros, pola stoji vislje
Odmah stavljena i kupnja nize 😁
+SPAN nadam se da jos rastemo
- TPNG
+ OPTE
-span
-tpng
kasno je za burek, ali more i riba
+390kom VIDU
....`ajd hvala Bogu.....konačno će biti koji burek i za mene.......
+390kom VIDU
....`ajd hvala Bogu.....konačno će biti koji burek i za mene.......
E to je posao! Cestitam!
+arnt
Vrijeme da se krene
Kupio danas ATPL po 393 kn
+Ulpl po 99
+Jdpl po 54
Ajd da i ja ne ubodem najvišu dnevnu cijenu.
Lijepo me poklopila ATPL na 371.
Dosta za danas, skupljamo novčeke sutra za 355.
Lijepo me poklopila ATPL na 371.
može pitanje?
zašto ste danas kupili po 371 ako sutra bude po 355?
to je nezanemarivih 4.5% razlike
nije li bolje (i lakše) pričekati pozitivan trend i onda uletiti većom količinom?
prvi 'otpor' na grafu je malo ispod 360 kn (prije dva tjedna) a ako to probije onda do 320 kn nema 'parketa'
Display MoreLijepo me poklopila ATPL na 371.
može pitanje?
nije li bolje (i lakše) pričekati pozitivan trend i onda uletiti većom količinom?
prvi 'otpor' na grafu je malo ispod 360 kn (prije dva tjedna) a ako to probije onda do 320 kn nema 'parketa'
Kupio i jučer po 386 na zatvaranju.
Kupio danas po 371.
Kupim sutra po 355.
Prekosutra poližem parket po 320 ako treba.
Da se probije prvi otpor protrgovati treba barem 5000 dionica po bidu, do "parketa" bogtepito. Načučao sam se na tim otporima pa propuštao dobre prilike.
Display Moremože pitanje?
Kupio i jučer po 386 na zatvaranju.
Kupio danas po 371.
Kupim sutra po 355.
Prekosutra poližem parket po 320 ako treba.
Da se probije prvi otpor protrgovati treba barem 5000 dionica po bidu, do "parketa" bogtepito. Načučao sam se na tim otporima pa propuštao dobre prilike.
Sve ispod 400kn je dobra kupnja...
[…]Sve ispod 400kn je dobra kupnja...
Istina, kao što je bilo nekidan sve ispod 500 dobra kupnja. Ili, kao što se može često čuti, nikad više 400...
Sve ispod 400kn je dobra kupnja...
Istina, kao što je bilo nekidan sve ispod 500 dobra kupnja. Ili, kao što se može često čuti, nikad više 400...
Ja sam prvi upozoravao da se prodao dio, makar ulog i to sam cijelo lito pisao..pa me se hejtalo, dislajkalo i pisalo mi da prestanem pisati, jer sam vas iritirao... Slušali smo cijelo lito gluposti o raketama i 4 znamenke, prodaji 2023 itd...i što sada ćemo isto radit na suprotnu stranu katastrofičariti i drukati da cijena padne u ambis, jer je netko izašao iz dionice, pa mu odgovara da cijena opadne što više?!
Kupio ATPL i danas i to po 355kn
Ja sam prvi upozoravao da se prodao dio, makar ulog i to sam cijelo lito pisao..pa me se hejtalo, dislajkalo i pisalo mi da prestanem pisati, jer sam vas iritirao... Slušali smo cijelo lito gluposti o raketama i 4 znamenke, prodaji 2023 itd...i što sada ćemo isto radit na suprotnu stranu katastrofičariti i drukati da cijena padne u ambis, jer je netko izašao iz dionice, pa mu odgovara da cijena opadne što više?!
Pa upravo to, izlazak 2023.
Naprosto postoje razlicite strategije.
Nisu svi trejderi.
Kupio ATPL i danas i to po 355kn
- a što je bilo s onima kupljenim po 393kn, njih ste sigurno prodali onom malom vazduhoplovcu iz Lovrana.
- uvijek sam se divila investitorima koji stalno dokupljuju i dokupljuju, imaju pored sebe vreće s svježim novcem...