+podr juha je sve gušća, malo već vuče na gulaš
zna li netko jel ovo na slici muško ili žensko, ako je bik, nekako mi djeluje smireno,
najgore što je datum otisnut na dnu limenke, pa se ne zna do kada će trajati
+podr juha je sve gušća, malo već vuče na gulaš
zna li netko jel ovo na slici muško ili žensko, ako je bik, nekako mi djeluje smireno,
najgore što je datum otisnut na dnu limenke, pa se ne zna do kada će trajati
pazi da umjesto krave ne zalijepe magarca
pazi da umjesto krave ne zalijepe magarca
pa .ebate, nije ovo trka u Tribunju, ovdje su skroz drugi takmičari, vuče na borbe pijetlova, samo ne znam jel to kod nas dozvoljeno
+podr, bome kolega počeo sam tražiti ima li kakav recept za gulaš od magarca, ako ima, mogao bih na............
+ jdpl po 67,5
vratio natrag prodano po 540. + ATPL 524, 522, 520.
+podr, nnni
nije rodeo za sve kauboje
+podravka nek se nađe😀
Podravka interesantna po ovoj cijeni, pa čvaknuo suprotno vjerskim uvjerenjima.
Isto.
Kupila Podravku
Vidim, vidim jedan flagpole, i sada flag, a to je sve vrlo bullish, dok ne opadneš iz sedla
Zanimljivo kako je sad PODR interesantna svima na 650 kn a na 590 kn ili 600 kn nitko nije htio....a da ne pričam o prognozama i valuacijama našeg dragog kolege NEA.
Zanimljivo kako je sad PODR interesantna svima na 650 kn a na 590 kn ili 600 kn nitko nije htio....a da ne pričam o prognozama i valuacijama našeg dragog kolege NEA.
ako smijem primijetiti jednoj polovici ulagača nije interesantna
Zanimljivo kako je sad PODR interesantna svima na 650 kn a na 590 kn ili 600 kn nitko nije htio....
Vidjela žaba gdje se konji potkivaju pa i ona digla nogu.
Jesu svi kupili? Prebrojite se međusobno.
Zanimljivo kako je sad PODR interesantna svima na 650 kn a na 590 kn ili 600 kn nitko nije htio....
Vidjela žaba gdje se konji potkivaju pa i ona digla nogu.
moram priznati da nisam od prve skužio, tko je žaba, tko su konji, a tko je kovač,
ali vidim da je 640 solidno potkovano za male istresače
Meni se Buy signal pojavio na 582 kn, al' sam po lošem starom običaju bila zanesena nečim drugim
Ima života i izvan burze
Pa sad, kasno Marko.......... ovo je bullish flag, konsolidacija, a što će biti poslije, predmnijeva se, al' se ne zna
ja sam čisto trejderski zbog špekulativnog momentuma ušao u pon po 606 i prodao u petak po 706...za mene je ta priča sad jedno vrijeme potrošena, članarina je uzeta a dalje ću otom-potom
Moji su psići dobro potegnuli...
otključala se intrinzična vrijednost. mislim svaka čast kolega, očito je da pratite tu pseću scenu, javite sljedeći hype, definitivno dobro pogađate.
otključala se intrinzična vrijednost. mislim svaka čast kolega, očito je da pratite tu pseću scenu, javite sljedeći hype, definitivno dobro pogađate.
Trebalo je više kuraža/pameti. Kad sam već bio propustio doge... A o pogocima, slabo ja to. Čim nešto kupim odmah to ide nizbrdo. Isto kao i sa autom, danas ga operem - sutra kišurina...