Malo sam dokupio:
-HPB po 545 kn
-TPNG po 42,80 kn
-JDRN po 13,20 kn
Malo sam dokupio:
-HPB po 545 kn
-TPNG po 42,80 kn
-JDRN po 13,20 kn
-HPB po 545 kn
sada još samo trebate napraviti i ovo,
malo zaliti i čekati, čekati i samo čekati
+200 kom JDPL po 48,00 Kn, za zaokružit cifru.
-HPB po 545 knsada još samo trebate napraviti i ovo,
https://www.vecernji.hr/vijesti/zasadi…-hpb-om-1518006
Onda ćemo kolega skupa čekat.
p.s. skoro svaku godinu doniram za Boranku...
sada još samo trebate napraviti i ovo,
https://www.vecernji.hr/vijesti/zasadi…-hpb-om-1518006
Onda ćemo kolega skupa čekat.
p.s. skoro svaku godinu doniram za Boranku...
nego kako, ove više ne puštam ni da mi hoće oteti,
za Boranku
Malo sam dokupio:
-HPB po 545 kn
-TPNG po 42,80 kn
-JDRN po 13,20 kn
Te da još nadopunim listu sa dokupljenim pri kraju dana:
-VLEN po 8,75 kn
Nisam se nadao da će kupiti sve dionice koje sam mislija(i to povoljno), odmah prvi dan od uplate nove love na brokerski...sutra nova runda
prodao 2/3 ULPL kupljene nisko, nisko.
Super na zaradi, iako mi nije jasno zašto prodavati nešto što se tek počinje oporavljati nakon poštenog zabijanja.
Kao što mi nije bilo jasno kupovati 2009. kad je palo sa +4.000 na 1.000 misleći da je super kupnja, a vidiš da im i dalje vozarine generiraju gubitke u poslovanju sljedeću godinu, dvije, tri ... ??
samo zato jer ovdje likvidnost dolazi na mah... imao sam 1300 kom kupljenih po 44 kn prosjek... zatim sam to prodao kako je dalje rasla... jer sam bio previše izložen a dionica jedva likvidna.. za to vrijeme je ATPL ludovala. Onda je dugo bila na razinama od oko 60-70 kn pa sad neko vrijeme na 85-90... svaki put riješim dio kad dođe likvidnost ali redovito na ovakve dane kad se desi jači rast. Mogu ja opet podebljat, do 150 kn masa je dijonica još. Pomalo.
p.s. neki ljudi misle da kad netko proda da je onda to to. Nije to, to, uvijek postoji buy button.
Kupovao danas ULPL
upalo LKPC, čekamo niže.
upalo LKPC, čekamo niže.
Bogami imaju snažan pad sa 610kn na 500kn.
upalo LKPC, čekamo niže.
Bogami imaju snažan pad sa 610kn na 500kn.
i promet je nešto veći prema dolje nego prema gore, očito je više njih kupovalo, a sada se netko odlučio ipak unovčiti, možda će za Rijeku , mislio sam i sam kupovati na 500, ali nešto mi miriše na smrad i da nekome ne odgovara da to ode na više
LKPC je uvijek dobra za čekat je niže na BID-u kad se netko prospe, da se preprodat za 5-10% naviše za 24-48h max.,samo jako teško je ubost, jer se preskaču nalozi na BID-u samo tako. Zadni trejd na LKPC mi je bio 1.12.2021 za 24 sata +7%.
nešto mi miriše na smrad - probat ću ovo iskoristiti kad mi bude zgodno
LKPC je uvijek dobra za čekat je niže na BID-u kad se netko prospe, da se preprodat za 5-10% naviše za 24-48h max.,samo jako teško je ubost, jer se preskaču nalozi na BID-u samo tako. Zadni trejd na LKPC mi je bio 1.12.2021 za 24 sata +7%.
gdje imaju futuresi LKPC daj i mi bi malo
gdje imaju futuresi LKPC daj i mi bi malo
Hahha ja sam već u 2022, mislio sam na 2020.
započeo kupnju prodanog na 489-490.
Što te ova Ivana 7 nevoli....što si jos se zamjerio......
Što te ova Ivana 7 nevoli....što si jos se zamjerio......
evo sad i tebe ne voli
prodao dio kupljenog nakon kupovine započete prodajom. na 479 i 484.
+jdpl mnogo, dio prodao... ostalo kieseljenje za razine 70+
ima tu još tog ali neću sve pisati kao što ni inače ne pišem jer ima svakakvih ljudi, ovaj forum to dokazuje.