Što je mdsp ?
Otok na Biševu.
Što je mdsp ?
Otok na Biševu.
Što je mdsp ?
ma to je nešto novo, za nas neznalice početnike,
Mo(u)dra Špilja, to titina ostavština
-ATPL brundo grizly se iskezio
Danas dokupio malo:
+TPNG
i
+HIMR
-atpl malo iznad prosječne
+OPTE ovo mi je završni krug pa da malo pojačam, ako netko ne stigne uzeti (zloćka) koliko bi želio, ima kod mene dosta pa se možemo dogovoriti
+ Opte, a rekla sam da vise neću i zaokružila broj, sad mi ne treba ni ona anketa da otkrije moj psihički profil, jer je sigurno da spadam u kategoriju psihički labilnih ulagača 😂😂😂
+ Opte, a rekla sam da vise neću i zaokružila broj, sad mi ne treba ni ona anketa da otkrije moj psihički profil, jer je sigurno da spadam u kategoriju psihički labilnih ulagača 😂😂😂
a kako sam znao prije seg sam otvorio temu sto smo danas trzili da ce netko napisat + OPTE XD
a kako sam znao prije seg sam otvorio temu sto smo danas trzili da ce netko napisat + OPTE XD
a baš si se namučio, pa što imaš danas bolje na jelovniku,kao u studentskom, 3 gotova jela (atpl, rivp, opte) ostalo po narudžbi, samo se kod prodaje pripazite povratka moreplovaca, jer oni kada ih puste s broda "kupuju" sve redom
+++++ par tisućica OPTE ispod 5. Nije da mi fale ali valjda ovo ko neka droga. A i kad vidim kako nam se Kešimir sakrio na rezervni položaj odmah sam hrabriji. I dalje sam na raspolaganju ekipi koja želi navratnanos izać.
+ATPL
+opte vrlo malo al skupo
ATPL predznak neću ni pisati
uspio izaći na prvoj transakciji. Vratio nešto natrag po 420... dalje promatramo.
+ ATPL, ne puno al ok...
Promatramo dalje...
Na silu se pokušava rušit cijena...
+ ATPL, ne puno al ok...
Promatramo dalje...
Na silu se pokušava rušit cijena...
+sitno po 425... treba lagano ulaziti... jučer sam pola utopio na 445-446.. i jutros po 439... da je krenilo probijanje 450 vratio bih nazad prodano po 445-446... ovako sam prosječno prodao po 442 a sad imam prosjek 422 i čekam daljni razvoj... šta nije dobro?
Kolega, ništa ni protiv koga. Svatko ima svoj stil. Ja s par tisuća komada dionica funkcioniram drugačije.
Uopće moj gornji post nije bio usmjeren na tebe kolega...
Padamo na otvaranju jer se jučer crvenilo u USA. Tak mi funkcioniramo...
Ajd, ne plaći, i ja sam danas zaspala, ostao nalog od jučer pa kupila na vrhu vala , skoro uhvatila krijestu.😂
Ajd, ne plaći, i ja sam danas zaspala, ostao nalog od jučer pa kupila na vrhu vala , skoro uhvatila krijestu.😂
ma dobro, to nije za zamjeriti kada je čovjek na odmoru, ali ja radim, a bolje da ne radim
Kolega, ništa ni protiv koga. Svatko ima svoj stil. Ja s par tisuća komada dionica funkcioniram drugačije.
Uopće moj gornji post nije bio usmjeren na tebe kolega...
Padamo na otvaranju jer se jučer crvenilo u USA. Tak mi funkcioniramo...
znam znam da nije bio usmjeren na mene, samo sam citirao tvoj post. znamo se 100 godina tu s foruma, znam tvoju poziciju i način trgovine. I optimizam. Dobar forumski drug