što svi po malo kupujete taj Viro?....šečer se kupuje na kile a vi onaj u kockicama?....😂😄😁😛
PS
U Viro Virovitica svako malo dolazi šečer iz Nizozemske. Bit će da je taj slađi od našeg.
što svi po malo kupujete taj Viro?....šečer se kupuje na kile a vi onaj u kockicama?....😂😄😁😛
PS
U Viro Virovitica svako malo dolazi šečer iz Nizozemske. Bit će da je taj slađi od našeg.
Plus Opte 5.02
slabo, imatel vi kakve štrample one zimske, od tamo izvadite lovu
Košta ko krafna
slabo, imatel vi kakve štrample one zimske, od tamo izvadite lovu
Košta ko krafna
Čekamo fašnik!znamo kamo onda cijena ide.
Vi mene žafrkavate !!!!!!!
Gledam u retrovizor, tako se bolje vidi
U dva je navrata na moje lijepe oči, u ključnom trenutku, Addiko prosuo papire po bidu i zaštopao rast na 6 kn
Pa si računam da ispod 6 kn nećemo izaći
Jer nije štopao na 5 kn. To ga ne zanima.
Od 5 kn do 6 kn je 20% prinosa.
Niti jedna banka mi to neće dati
A biti će i više......................
Pa što nije Addiko kupio u 2 navrata od kada je izašla obavijest da se angažira inv banka za prodaju. Do tad su prodavali.
Pa što nije Addiko kupio u 2 navrata od kada je izašla obavijest da se angažira inv banka za prodaju. Do tad su prodavali.
Jesu, kupili su ukupno 15740 komada od 31.07. do danas. HPB je nešto prodao u tom razdoblju, i broj deset dokupio.
+ ERNT jučer......nek se nađe......
PS zločesti
gdje je taj Vaš ulaz u TPNG?
+ VLENac dokup
+OPTE opet malo kao i jucer!
+Viro mislim da je trenuto podcijenjen,mozda grijesim
+Viro mislim da je trenuto podcijenjen,mozda grijesim
bome u zadnji vagončić uskočio,
-HTeja prodao vrlo povoljno da uđem još ovdje dok je kristalizacija u tijeku
VIRO jučer ga nitko nije htio po 56, šta se dogodilo a?
pa po današnjem trgovanju reklo bi se da su kolege s bauštele poželile nešto slatko
Mozda je HITA proradila.
Mozda je HITA proradila.
🤣😂
- VIRO dio, +30% zasad dovoljno
ma kud prije, još nismo ni paru nabili, vi kao da ste uzeli kartu za express, ja ću ovaj puta lagano cipelcugom polako ili dok kondukter ne vikne Vrpolje-napolje
Sindikat zeli secer ocito😅
ma kud prije, još nismo ni paru nabili, vi kao da ste uzeli kartu za express, ja ću ovaj puta lagano cipelcugom polako ili dok kondukter ne vikne Vrpolje-napolje
Dio samo, jer ovi naši vlakovi nisu baš pouzdani. Jednom davno sam grešku napravio na DDJH (crni čelik bio aktualan), i na kraju završio umjesto u plusu 40%, izašao u minusu.