-IGH, hvala kupcima
Idem na zasluženi odmor na more, pusa svima
-IGH, hvala kupcima
Idem na zasluženi odmor na more, pusa svima
- IGH...30% profit...thank you,thank you..
Ma zapravo nije bitno burek trade ili ne dobro je jer ima prometa, trguje se pa sad tko kako prođe. I zanimljivo je - interesantnije od gledanja u akvarij. A što se tiče realnosti - što je to uopće realnost - ništa do iluzija odnosno veći ili manji stupanj vjerojatnosti bilo čega.
Npr - Sunce nam trenutno lijepo sjaji, a možda je u međuvremenu eksplodiralo - saznati ćemo da 7-8 minuta kad nove informacije iz tog smjera stignu do nas brzinom svjetlosti. Do tada zapravo cijelo vrijeme kalkuliramo vjerojatnost nekog događaja pa onda temeljem toga donosimo odluke, ali garancije nema. Tako je i na burzi. Ispališ naloge pa što Bog da (kak se veli). Al nigdar ni bilo da ni nekak bilo i nigdar ne bu da nekak ne bu.
Svakako -sretno trgovanje svima. Gušt je to ne može se bez toga - pa makar sve spalili.
I da - za sad samo promatrač na burzi, a + burek na placu za gablec.
Dokupila Opte, u količini koju sam mogla pa i više, uz rizik koji mogu podnijeti, pa i više od njega
Sada hibernacija
Ma zapravo nije bitno burek trade ili ne dobro je jer ima prometa, trguje se pa sad tko kako prođe. I zanimljivo je - interesantnije od gledanja u akvarij. A što se tiče realnosti - što je to uopće realnost - ništa do iluzija odnosno veći ili manji stupanj vjerojatnosti bilo čega.
Npr - Sunce nam trenutno lijepo sjaji, a možda je u međuvremenu eksplodiralo - saznati ćemo da 7-8 minuta kad nove informacije iz tog smjera stignu do nas brzinom svjetlosti. Do tada zapravo cijelo vrijeme kalkuliramo vjerojatnost nekog događaja pa onda temeljem toga donosimo odluke, ali garancije nema. Tako je i na burzi. Ispališ naloge pa što Bog da (kak se veli). Al nigdar ni bilo da ni nekak bilo i nigdar ne bu da nekak ne bu.
Svakako -sretno trgovanje svima. Gušt je to ne može se bez toga - pa makar sve spalili.
Kolega, vi bi mogli napisati knjigu o filozofiji burze i ozbiljno to mislim.
Po stanju svijesti ste visoko iznad većine ljudi sa prizemnim
razmišljanjima. Kažu da je čovjek istinski bogat ako je bogat
duhom, a vi to svakako jeste
-IGH...50% plusa, zasad dovoljno.
Sretno dalje svima...
Sada trejderi u ponedjeljak vlakic na Dlkv pa da i ja odem na more😅
Sada trejderi u ponedjeljak vlakic na Dlkv pa da i ja odem na more😅
Morate se pozuriti na more, uskoro stize jesen
Najljepše je na moru u rujnu. Da si mogu tako organizirati godišnji, al ne mogu, išao bih uvijek u rujnu. Al dvoje dječice... škola.. nemoguća misija.
Najljepše je na moru u rujnu. Da si mogu tako organizirati godišnji, al ne mogu, išao bih uvijek u rujnu. Al dvoje dječice... škola.. nemoguća misija.
Ali negdje južnije na otocima ili skroz južno oko Dubrovnika, da ne bi bilo iznenađenja što se tiče vremena
Ma milina, nema gužve, more toplo ....cijene niže....
Ha, ha kolega BudFox - opet hvala na pozitivnim i motivirajućim riječima.
Realno najbogatiji smo onda kad smo bez razloga zadovoljni i radosni bez obzira na okolnosti. Nije lako to skužiti u svijetu u kojem sada živimo. Zanimljivo kad iz bilo kojeg razloga kreneš istraživati takve stvari onda se ta člnjenica (to pravo bogatstvo) tiho pojavi. Nažalost mnogi toga nisu i vjerojatno nikada neće biti svjesni jer u civilizacijskoj borbi za opstanak i užurbanosti života u koju smo nemilosrdno bačeni pukim činom rođenja i života u takovm okruženju to nije lako čuti, skužiti, a onda i primjeniti u praksi.
Burza je jedan vrlo zanimljiv živi organizam koji ima svoj karakter, osobnost koji ima svoje trenutke veselja i tuge, baš kao i mi sami. Definitivno nije dosadno, a mogu se na nju primjeniti mnoge pojavnosti i paralele iz života koje nam mogu pomoći da bolje razumijemo i nju i sebe u odnosu na nju. I o tome zapravo pišem - kad mi dođe neka zanimljiva situacija za podijeliti na forumu.
Realno najbogatiji smo onda kad smo bez razloga zadovoljni i radosni bez obzira na okolnosti. Nije lako to skužiti u svijetu u kojem sada živimo.
Tole, ti si zbilja Eckhart Tolle ovog foruma. Svaka ti dala.
+OPTE, možda sam danas preplatio... budem vidio iako mislim da nisam!
+ opte, vratio pola od nedavno prodanih
kakav papiric kad sam unutra ne spavam mirno, kad izadem ne mogu docekat da se vratim
+ opte
- igh
Kolega, tako se uobičajeno opisuje brak
- OPTE
+ IGH
Kolega, tako se uobičajeno opisuje brak
uh ne bi volio ostati dok nas smrt ne rastavi
Sva je sreća da svi isto ne mislimo, i ne postupamo
IGH je razložnija investicija
Opte je slabost karaktera
Posljednji put kada sam pogledala monitor, vrišti na još jedan pad cijene...al' kad grof nema, grof nije cicija.
Ne mislim si upropaštavati dane gledajući u monitor i čekajući možda povoljniju priliku
Il' si believer, il' nisi.
Najviše sam na burzi zaradila u preuzimanjima.
Realno najbogatiji smo onda kad smo bez razloga zadovoljni i radosni bez obzira na okolnosti. Nije lako to skužiti u svijetu u kojem sada živimo.
Tole, ti si zbilja Eckhart Tolle ovog foruma. Svaka ti dala.
Ljudi često u utrci za novcem zanemaruju tu duhovnu stranu
koja je podjednako bitna kao i materijalna strana, ako ne i bitnija.
Čak su često ljudi sa najviše novca duboko u sebi nesretni i nezadovoljni
jer im ni male stvari više ne pružaju zadovoljstvo kao nekad zbog konstantne
brige za novac i materijalno.
Jučer su bili vicevi, danas duhovne poruke, tko zna što će biti idući tjedan.
(za vikend sam na moru ...ok, možda malo produžim ovisno o vremenu )
P.S. Citat sa Wikipedije od Eckhart Tolle-a
"I couldn’t live with myself any longer. And in this a question arose without an answer: who is the ‘I’ that cannot live with the self? What is the self? I felt drawn into a void! I didn’t know at the time that what really happened was the mind-made self, with its heaviness, its problems, that lives between the unsatisfying past and the fearful future, collapsed. It dissolved. The next morning I woke up and everything was so peaceful. The peace was there because there was no self. Just a sense of presence or "beingness," just observing and watching."