+25kom KOKA (274)
-20kom KOKA (298)
.....ostalo jos 5 komada pride.....
te ostavi za nesilice
+25kom KOKA (274)
-20kom KOKA (298)
.....ostalo jos 5 komada pride.....
te ostavi za nesilice
Display MoreOpet se kesiram...strah je vrag
- ATPL (pola)
- HT (1/3)
- IGH (1/3)
Ostatak portfelja, osim ADPL i KODT, je takoder bio na prodaju, ali ocito po previsokim cijenama...
+ JDGT (nek se nadje...)
Danas nastavak...
- RIVP (sve)
- SAPN (sve)
- SUKC (1/3)
+ KODT2
+ KRAS (zaspali kupovni nalog😪)
ADRS sam prodavao na 370kn, moglo bi me "ciganjenje" skupo kostat u ponedjeljak...
Vec vidim kako cete ulaziti u Atpl na 280, jer tad ce vam to izgledati jeftinije nego sad na 220. Tako vam je to na burzi...
I meni se na 160 cinilo skupo.
Ovaj tjedan se riješio kpl SAPN-R-A po cijenama 268-276.
Dokupio OPTE-R-A po 4,56 ( prosjek spušten na 5,35)
Vec vidim kako cete ulaziti u Atpl na 280, jer tad ce vam to izgledati jeftinije nego sad na 220. Tako vam je to na burzi...
I u medjuvremenu "zavrtit" nekoliko puta😃😃😃...
Da me pola dionica "ljubi" kao ATPL imao bih barem 4x veci portfelj...
P.s. meni nije bila skupa na 135kn😉😉😉
Da probije 250 kuna jos bi mi se i cinilo da je krenulo pa bi usla. Ovako se jos bojim da oni veliki nalozi nisu to sto ja mislim da jesu.
Ma to su te stvari... Nikad ne znas kad ce ispasti da se odbije od dna, a kad moze propasti u bezdan. Pa ispadne kako ispadne. Nekad udjes, nekad ne, nekad kratis odmah, nekad odigras do kraja, zavisi...
Ma to su te stvari... Nikad ne znas kad ce ispasti da se odbije od dna, a kad moze propasti u bezdan. Pa ispadne kako ispadne. Nekad udjes, nekad ne, nekad kratis odmah, nekad odigras do kraja, zavisi...
Gle, meni je sve ispod 200 na Atpl no brainer. Iznad 200 vec nisam sigurna s obzirom na trenutno poslovanje. Istina je da je ovo dionica gdje se mogu zaraditi, ali i izgubiti, veliki novci. Naravno treba prepoznati trenutak kada ce to krenuti prema dolje.
Gle, meni je sve ispod 200 na Atpl no brainer. Iznad 200 vec nisam sigurna s obzirom na trenutno poslovanje. Istina je da je ovo dionica gdje se mogu zaraditi, ali i izgubiti, veliki novci. Naravno treba prepoznati trenutak kada ce to krenuti prema dolje.
Tako je. Ali i trenutak kad ce otici na one razine koje su uobicajene za ovu dionicu. Ocekujem pozitivan kvartal, a onda kad se najesen vidi da od generalnih zatvaranja nema nista i da je cjepivo blizu idemo next year na 400-500 kn. To je taj no brainer o kojem ja govorim. Samo naravno, ako mislite da ce biti novih opcih zatvaranja onda ste drukcijeg misljenja.
Mate Baturina trejdovi.
Dikod uđe, a dikod ne uđe
Mate Baturina trejdovi.
Dikod uđe, a dikod ne uđe
Dikod odnaprid, a dikod sazad.
-dlkv
-tpng
+rivp
i to će izgleda biti sve za danas
+unca žutog
- hrvatske kune
-dlkv
-tpng
+rivp
Kolega mislim da imate dobar ulaz za RIVP....loš izlaz za DLKV i TPNG....bar tako pokazuje moj semafor....u svakom slučaju sretno!
-dlkv
-tpng
+rivp
Kolega mislim da imate dobar ulaz za RIVP....loš izlaz za DLKV i TPNG....bar tako pokazuje moj semafor....u svakom slučaju sretno!
bolje izaći na zeleno, nego da me netko grune u crvenom
-još dlkv, ne zbog njega nego opće situacije, ovaj ukupni promet ne obećava mirnu i spokojnu jesen
-još dlkv, ne zbog njega nego opće situacije, ovaj ukupni promet ne obećava mirnu i spokojnu jesen
Možda sam ja nešto prespavao ali ovakvi su prometi več 2-3mjeseca......ako ovu godinu gledamo......
Možda sam ja nešto prespavao ali ovakvi su prometi več 2-3mjeseca......ako ovu godinu gledamo......
je, ali jesen je svakim danom bliže
Početak jeseni računamo kalendarski, ili meteorološki, npr. nakon prve jače kiše?
Početak jeseni računamo kalendarski, ili meteorološki, npr. nakon prve jače kiše?
možemo i od ovoga
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/ako-s…bdp-a/10453261/
ili od kada se ministar vrati s mora
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…upanje-15013760
isto nam se piše